Drágám én sem szeretem a pokolgépet, de inkább a zene után itélek, érdemes meghallgatni,Jözsef Attila vese megzenésitve...
Drágám én sem szeretem a pokolgépet, de inkább a zene után itélek, érdemes meghallgatni,Jözsef Attila vese megzenésitve...
Na jó, a szövege szép, de a hangja nem tetszik a palinak.
Hey Bushi!!!
Végre már előkerülsz. Lenne mit olvasni pedig! Egyedül nem győzök Lindával! Te vagy a nagy ex-e, nagyon hiányolt már. Próbálom a lyukakat tömködni (nem szó szerint:-)))))), de mégis, néha már a Bush=QCp egyenlet (vagy egyenlőtlenség) is felmerült Linda részéről. Meg más részéről a QCp=Chuck, de ezt inkább hagyjuk...
Amúgy a legjobbkor jöttél, annyira maga alatt volt tegnap, hogy már telefonon kellett belé lelket önteni - több-kevesebb sikerrel.
Írjál te is, hadd töltődjön fel.
Meg ne csak engem bombázzon tisztességtelen ajánlatokkal :-)))))))))))))))))))))))))))
Szerinted QCp még dolgozik? Már hiányzik.
Nem szeretem Pokolgépet, de ezért még szeretsz, ugye?
Egy zene lett volna...tedd a kezed homlokomra... pokolgép..imádom...
Ezt ne így írd, automatikusan kimoderálják. www nélkül, mint potty.org :)))
Meg amikor már 20-adszor érdeklődik mindig más néven, de már hangról felismered.
Ma mesélte barátnőm, hogy belejelntkezett többször hozzá egy pasi, állítólag a szomszéd lépcsőházban lakik, persze sose ment, de a hangját már felismerte. Végül bevallotta csóka, hogy pécsi.
A beteg állatokon én már csak röhögök, beszélgetés közben meg szívatom.
Marha nehéz megérteni az első modatomat! Érdekes, az osztrákok értik.
Dühit a sok barom már, eleinte még csak mosolyogtam,,,, és sok ember csodálkozik,miért kérünk számkijelzést... ha az a pár 100 tudná,hogy az a pár 1000 mennyire hülye....... van aki naponta 5x felhiv, stb....
Szia!
Hát ez nem semmi!!! XD Az én lábujjaimat iakarta már szopkodni egy-két mókus, egyik büdösen, de azért a PELENKA!!! Ez már tényleg beteg! Sokan el se tudják képzelni, mit állunk ki néhány (vagy sok) érdeklődéskor. Jó, van, amin tényleg csak röhögni lehet. Én bepelenkáztam volna az állatját. :))))))))
Sziaasztok...
Hurrá, él Bush:)))))))
Üdv Bélapó.puszim Katöka...Csókollak QCp...
Gyerekek ma volt egy telom, kérdés,,,, fogadok a barátnődel??.Igen......, bepelenkáltok????Mert nem vagy szobatiszta??kÖV KÉRDÉSE....Van csizmád,,,Van...Nyalogathatom?? Bokszolni szoktam:))) Eszméletlen.....Égnek áll ez a pár szál hajam néha:))))
Már átszoktam a colára, veszélytelenebb, de a flakont azért biztonsági okokból felcímkéztem: Mutié
Akár az!!! Vagy valai más, ha már olyan közel van
Bush! Nézd meg a potty.orgot feltétlenül!
Nestea :))))))))
Ha már közelre nem látunk, ki tudja mi van előttünk
El is várlak! :) Tudod, 8 után vagyok.
Ércelődünk, ércelődünk? :)))) Néha te is mellényúlsz, látom.
Jól van! Csak egy kicsit ércelődtem!