Ja, lesz olyan is. Majd mikor már te is sajogsz, négykézláb kínlódva mászol, nem tudsz felfeküdni a masszázságyra, úgy fáj.
Igen, ilyenkor megtalál mindenki. Várd csak a nyarat!
Ja, lesz olyan is. Majd mikor már te is sajogsz, négykézláb kínlódva mászol, nem tudsz felfeküdni a masszázságyra, úgy fáj.
Igen, ilyenkor megtalál mindenki. Várd csak a nyarat!
"húzasd"
Én nem mondtam ilyet! Ezt mások szokták mondani.
:-)))
Azt amúgy tudom, hogy okos vagy. (138) ;-)))
Nekem meg azt szokták mondani, hogy sokat kell még tanulnom ahhoz, hogy rájöjjek, milyen buta vagyok.
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Én mondom, ne tanulj sokat, mert igaz a mondás! :)
És igen, 138!!! Ez van. Vagy csa néhány éve volt? :)))
csak. javítottam.
Várom is!
Bár a reggeli merevedés még nem a derekamban van...
Amúgy egy masszőrt mikor találjon meg a dolgozó? A dokik se mondják, hogy beteg vagy mi? Ilyenkor bezzeg megtalálsz!
:-)))))
Na de nem mindegy, hogy mennyire vagy beteg. Ha már nagyon, akkor mondják a dokik is. "Nem tudott előbb jönni?!"
Igen. Azóta találkoztál velem. Most 140.
Sok okosságot tanítottam már neked, gyermekem. Engem is az élet tanított meg. Egy Isten van, az is én vagyok. Mindenki stupido, csak én vagyok normális.
És én leszek a világ ura!
XD Azt hittem, pusztulnak az agysejtjeim, baj van a szürkeállományommal, de most kiderült, hogy zseni lettem tőled.
"Hát nem, mert annyira beteg voltam..."
"Menni tudtam, de jönni nem."
"Ja meg vendégek volta, meg disznóvágás is volt. A fontossági sorrendet be kell tartani"
A fenét! Utálunk dokihoz járni. Ennyi. Kivárjuk, míg kurvára fáj, majd megdöglünk, fókajárásban közlekedünk... :)
Igen, néha a tanítvány túlnövi a mestert...
De ne félj, téged ez a veszély nem fenyeget!
És azért minden nőnek van 1 fix agysejtje... Tudod!
IKSZDÉ
Ezt a fókajárásos dolgot megnézném...
Egy gyengébb erotikus tánccal nem lehet összekeverni?
:-))
Kifejtenéd bővebben ezt a fix agysejtet? Érdekel,hogy hol hordjuk. :)))
Én tudok fókajárni!
Ezt nem én találtam ki! Valaki okosabb volt, a női nem nagy ismerője. Agysebész.
Ő mondta, hogy a nők fejében csak egy cérna van, ami a két fület összeköti belül, meg egy agysejt, hogy ne sz@rjanak az udvar közepére...
De én ezt nem hiszem! Hiszen legalább egy kell még a mensest irányítani, meg még egy, hogy felismerjék, ha a szem felszaladt a harisnyájukon...
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Bocsi :-)))
Hát erre már nem lehet mit írni!! XD Te, teremtés koronája, mert kukija van. :))))))))))))))))))
140-es IQ-val el is hiszem!
:-))))))))))))))))))))))))))))))
Azzal már bármire képes az ember.
:-))))))))))))))))))))))))))))))
Most nem vagyok egy kicsit "geny@"?
Nem, csak röhögök. XD