Köszi, neked is.
Keddig már csak 1,5 nap. Le van zsírozva!
;-)))
Köszi, neked is.
Keddig már csak 1,5 nap. Le van zsírozva!
;-)))
De azt a végére hagyod, mi? :)))
Sziasztok!
Egy kis olvasnivaló, míg QCp este megjelenik és hülyülünk. :)))
Olvasgatom én is a fórumokat, beszámolókat az aktív városokban. Természetesen ezek a lányokról, hölgyekről szólnak. Biztos sok igazság van bennük, néha semmi.
Bár az én szolgáltatásom más, mint a megszokott, hiszen masszőr vagyok, de nálam is van több élvezet, csak masszázs után.
A férfiakról is lehet írni. Miért érzi jól magát az egyik vendég, és rosszul a másik ugyanott? A lányok is emberből vannak. Már a telefonos érdeklődéssel kezdődik. Nem mindegy, hogyan hív valaki.
Intelligens, ismeri a telefonetikettet, kellemes hang. Köszön, mond egy keresztnevet, hol találta a hirdetést érdeklődik a lehetőségekről, vagy magától mondja, mit szeretne. A lány biztosan hasonlóan, kedvesen tájékoztatja.
Aztán jön a személyes látogatás, amikor szerintem mindenki azt kapja, amit érdemel a viselkedése alapján.
Ezek persze az én tapasztalataim, de a legtöbben úgy vélem, így működünk. Kellemes vendég, jó kiszolgálás, kellemetlen esetleg azonnal távozhat is.
Ez onnan jött, hogy sokszor olvasom, hogy a pasi fizet, tehát azt csinál, amit és ahogy akar, a szolgáltatónak meg kötelessége az ő legdisznóbb vágyát is kielégíteni, esetleges pökhendi modorát elviselni... Hát, nem.
Sokféle szolgáltatás van, az EON, T-Mobil ... is azok, mégis viselkedünk náluk.
És egy példa az életből:
Fiam kamasz volt elég nagy szájjal. Bement az egyik non-stopba valamiért, valami nem tetszett neki, leosztotta a boltost.
Boltos, pedig a saját üzlete és a vásárlókból él, kidobta, sőt kitiltotta az üzletből, hogy úgyse fogja ezután kiszolgálni. Vesztett valamit a boltos? Nem. Járnak hozzá elegen vásárolni, viszont a szemtelenséget nem tűri.
Higyjétek el, ez se működik máshogy, a magamfajtánál biztos nem és a többi hirdetőnél is hasonlóan, gondolom.
Szia!:)
Egyetértek azzal amit írtál, ám azt azért hozzátenném, hogy ez az ideális viselkedés mindkét részről! Elismerem a vendégek is tudnak faragatlanok lenni, de a szolgáltatók is. Sosem értettem pl, hogy mitől van az, amikor egy szolgáltató egyszercsak nem jelentkezik amikor meg van beszélve egy időpont!? Igen, közbejöhet bármi, de akkor talán az a minimum, hogy dobok egy smst, hogy ez és ez van, nem pedig egyszerűen nem veszem fel a telefont. Vagy amikor tök más néz vissza rám az ajtóból, mint aki a képeken van. Vagy mikor olyan stílusban beszél velem a szolgáltató, hogy inkább kifordulok az ajtón! Szóval biztos, hogy vannak olyan vendégek, akik bunkók és faragatlanok, de szerintem egy szolgáltató akkor cselekszik helyesen, ha elsőre mindenkinek megadja a bizalmat. Aztán más kérdés, ha az illető nem él vele, akkor lehet ugyanúgy viselkedni vele, mint ahogy ő a szolgáltatóval.
Amit meg a többi szolgáltatóról írtál, hát igaz, de azért nem mindenki viselkedik ott sem. Tapasztalat, mert az egyik exem az Eonnál ügyfeles, hát mesélt "érdekes" dolgokat az ügyfelekről. Meg, hogy a fentire reagáljak olyan még nem fordult elő velem (gondolom mással sem), hogy mondjuk a Vodafonehoz kapok egy időpontot, aztán mikor odamegyek kiderül, hogy hoppá, nincs is nyitva abban az időpontban amit nekem megadtak. Mert amit fentebb leírtam, az ennek felel meg!
Szia.
Abban is sok igazság van, amit te leírtál. Én, ha figyeltél, arról beszéltem, aki jó szolgáltató, mégis a magyarok hajlamosak arra, hogy már a telefonban lekezelőek legyenek, hisz ez CSAK EGY K.. Nem, egy ember. Szerintem neked van már annyi tapasztalatod, hogy a telefonos tájékoztatás, beszélgetés alapján eldöntsd, van-e egyáltalán értelme elmenned a lányhoz.
Az átverés pedig megint a magyar mentalitáshoz tartozik és bennünket is sokszor vernek át. Lebeszélünk egy időpontot, ugyanakkor jönne más is, de mivel már elígérkeztem, akkor nem fogadom, próbálok egyeztetni más időpontot, az neki nem jó. A korábban bejelentkezett vendéget várom, nem jön, még arra se méltatott, hogy dobjon egy smst, így két szék közül pad alá. Bár, én már tanultam belőle és megoldom úgy, hogy a 2. vendégjelöltnek azt mondom, hogy csörgessen meg akkor, ha nem jött a vendég, szabad vagyok.
Van még téma, a következő az lesz, hogy kik és miért járnak szexmunkásokhoz. Hidd el, érdekes lesz. :)
'stét kívánok!
Volt mit olvasni.
Katóra reagálva (ő úgyis tudja), hogy neki adok igazat, én már sok mindent pluszt elértem a modorom miatt (és tényleg nem játszom meg magam), olyanokat, amikról "nagy kandúrbandik" nem is álmodhatnak...
Szia.
Biztosan előfordul olyan is, hogy nem jelentkezik a szolgáltató. Lehet, hogy tényleg bunkóságból lapít, mert egy fontosabb vendége közbejött, de olyat is hallottam, hogy kinézett a kulcslyukon/ablakon, és az egyik kedves ismerőse lett volna a vendég...
Na, biztos nem az jutott eszébe, hogy mekkora kedvezményt kéne neki ajánlani :-)))
Szia.:)
Ugye? Katónak mindig igaza van. :))) Mizujs, kispajtás, hogy telt a napod?
El se hiszed.
Már megint "szétbuszoztam" az agyamat. Egészen Egeren túlig és vissza.
:-(
80-nal száguldoztatok? :))))))))))))))))))))))))
Helyenként beleugrottunk a 90-be is :-)))
És most ezen gondolkodtál 5 percig? :))) Élménybeszámolót kérek.Lelkiállapotod hogy van, szépen sütött-e a nap közben, sikeres üzletet kötöttél.... ?
Volt egy kis dolgom...
Lelkiállapotom nagyon jól van. Üzletileg sikeres volt a mai nap, vélt és várt üzleti nehézségekről kiderült, hogy nincsenek...
A nap délutánra kisütött.
Holnap megyek lazulni. Mi kell még?
:-)))
Ja, jut eszembe, ettől a sok furikázástól már kib@szottul fáj a hátam.
Ha lenne, aki rendbe vágja...
Olyan kényelmetlen az a busz.
Boldog ember. Nekem még csak ma kezd múlni a fejfájásom, még érzem, de 3 nap nonstop migrén után ez már boldogság.
QCp, itt egy masszőr. Ne panaszkodj, hanem buszozz ide! Hát meddig csalogassalak még? Tettem én már rendbe derékszögben betámolygó embert is egy kezeléssel. Jó a Géza. :)))
Erre vagy azt szokták mondani, hogy húzad ki, vagy azt, hogy mindenkinek az fáj, ami a leggyengébb...
De én egyiket sem mondom!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Lesz olyan is. Már rosszul vagyok a buszozástól!
Lehet egy Trabanttal is szívesebben elindulnék már...
Hát tegnap mikor hívtál, már majdnem letéptem. Voltam ma dokinál, holnapra jól leszek.Remélem.
Amúgy szemtelen, méghogy a fejem a leggyengébb!! Nagyon okos vagyok, te buta. :)