Bezabáltam, rosszul vagyok. Pizzát ettem, szétfeszül a gyomrom. Ez borzasztó.
Bezabáltam, rosszul vagyok. Pizzát ettem, szétfeszül a gyomrom. Ez borzasztó.
Mizu p?
Nagyon eltüntél mostanság. De ma este maradj, mert sztem rövidesen megyek el itthonról vagy 25 percre, úgyhogy csetelni kell a masszőrrel :-)))
Na beszéljünk másról. Mizu?
A puhatestűek legfejlettebb csoportja. Nevüket a szájnyílás körül elhelyezkedő karokról kapták. A karok száma fontos jelleg a rendszertani besorolásuk szempontjából, mivel a nautiluszoknak akár 90, a szépiáknak és a kalmároknak 10, a polipoknak 8 karjuk van.
Hát, a 3/4-e biztos. Igen, igazad van. Ezek az én érzéseim és érdekel az ürülék.
Helló neked is. :)))
Pircsi, én így a sz a r ról még... XD Sz a r r á röhögtem magam.
Sziasztok,!
Valoszinü, arra céloz Kató,hogy az egész élet szar:))))
Hali :D
A sz a r r ól ilyen tudományosan még SOHA nem olvastam, hallottam senkitől. XD
Na, aki ezt nekem szó szerint felmondja, ingyen masszázst kap. :)))
Kedves Linda.
Nálad nagyon a fécesz körül forog a világ. Lásd ez, potty..., stb.
A "S Z A R T", mint olyat mindenki ismeri. Biztos te is hallottál már róla. Akkor miért ilyen dolgokra keresel rá?
Pl. azt tudtad-e, hogy a fejlábúak vagy lábasfejűek (Cephalopoda, görög κεφαλό + ποδα, fej + láb) a puhatestűek (Mollusca) törzsének egyik osztálya.
:-)))
Előbb-utóbb engem kitiltanak innen.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mire jó a Wikipédia? :D
Az állati ürülék neve általában bélsár; a mezőgazdaságban felhasznált, elsősorban növényevő állatoktól származó ürülék a trágya, a vadászok hagyományosan a latin excrementum szót használták rá. Az ürülék tudományos-orvosi elnevezése az embernél széklet, fekália (fecalia), emberi ürülék, emberi végtermék. Köznapi, bizalmas, kissé gyerekes elnevezés a kaki vagy kaka. Alpári, durva kifejezés a szar. Semleges (se nem túl tudományos, se nem túl gyerekes vagy durva) köznapi kifejezés magyarul nem létezik, hasonlóan az intim szférába tartozó más fogalmakhoz (például a nemi szervek vagy a nemi élet kifejezései).
Embereknél az egyén és a körülmények függvényében 2-3 naponta egytől napi több alkalomig történhet székelés. Az ürülék megkeményedése a rutinművelet megnehezedését és meghosszabbodását okozza, ez a székrekedés.
A széklet kinézete, mérete, színe, állaga és szaga nagy változatosságot mutat, elsősorban a táplálék és az egészségi állapot függvénye. Normálisan félkemény, nyálkás felszínnel. Barna színét az epével ürült bilirubin bomlástermékei, legfőképpen a szterkobilin okozza. A bilirubin az elpusztult vörösvértestekből kiszabadulóhemoglobin bomlásterméke.
Újszülötteknél az ürülék kezdeti sárgászöld színe a meconium hatása. Amíg az újszülött szopik, világossárgás marad, és szaga sem kellemetlen mindaddig, amíg a baba el nem kezd nagy számban más ételeket is enni. Végül elnyeri ismerős barna színét.
Életünk folyamán számos különböző fajtájú ürülékkel találkozhatunk. A zöldes szín az ürülék beleinken keresztüli gyors áthaladásának vagy nagy mennyiségű kék vagy zöld táplálék bevitelének a következménye. Az ürülék agyagszerű megjelenése a bilirubin hiányát jelzi.
Az ürülék visszataszító szaga bakteriális működés következménye. A kén-hidrogén mellett a bélflóra számos kén-, nitrogén- ésfoszfortartalmú szerves vegyületet is előállít, főként indol-, szkatol- és tiolvegyületeket, melyek közös tulajdonsága a penetráns szag. Ezek az anyagok a bélszélben is megtalálhatóak. Az élelmiszerek egyes illatos adalékanyagai, például fűszerek hozzájárulhatnak az ürülék végső szagának a kialakításához. Számos kereskedelmi termék létezik az ürülék szagának az enyhítésére. Az ürülék szaga valószínűleg azért erősen riasztó az emberek számára, mert érintése vagy fogyasztása fertőzést okozhat.[1] Egyes koprofág állatok és személyek számára az ürülék vonzó is lehet.
Pircsim, látom, sehol se vagy fent. Nem lenne megoldás, ha a barátnőd hirdetne és csak mellékesen,név nélkül beírná, ahogy mások is, hogy barátnőmmel együtt... Amúgy jó volt a szövege, csak a neved nem kéne bele.
Ne haragudj, hogy beleszólok a dolgodba, tudom, hogy egyedül is feltalálod magad, csak egy ötlet volt.
Remélem, nem veszted el a vendégeidet!
Puszi
Szia drága! Jobban vagy már? Alakulnak a dolgaid? Írhatnál! :)
Sziaasztok,Örömmel olvasgatlak benneteket..Nem semmik vagytok, Gratula.
Én meg 18 évesen még szűz voltam. Már piszkáltak, meg tapsoltak az osztálytársaim.
Nincsenek meleg barátaim...
:-)))
Jó éjt.
Üdv
8 voltam, de 5-nek néztem ki. Az ivást meg d ugást 12 éves koromra tudtam szinkronba hozni. 15-re már kiégtem... Nem érdekelt a szex. Csak a drogok meg a cigi.
Nekem is mennem kell úgyis. Nézem Dr Házat.
Most képzelj el egy meleg baráti igazi ölelést. Tőlem,neked.
Jó munkát, aztán aludj jól! :)
Nem véletlenül nincs fent fotó a fülemről. :)
Figyu, most koccolok, mert dolog van. Még 1 percet maradok.