Mikor hívsz fel?
Mikor hívsz fel?
Holnap.
Nem, tegnap. :))) Este itt a helyed! Vár Kató, Géza, Linda. :)
Szép jó estét,!
Mi ujság errefele??
szia, előkerültél?
Mi így barátkozunk QCp-vel. A többiek sajnos kiporoltak. Már hiányoztál!!!
Drága Katokám, nagy bajban vagyok, egy mocsok szemét miatt. soha nem bántok senkit de. aki többet megtesz a gyerekeiért az vesse rám az első követ... ennek a gyámhatoságik ér a keze. és tudod mi a pláne,,, már érezzték a gyerekek hogy jobb,, azota többet sirnak mint., csecsemőnek,, és még nagyon finom voltam,vele kapcsolatban...
Húzz le a piroslámpáról! Jó tanács. Tudom, hogy mindegy, de most komolyan. Onnan le.
Várj, megy privi.
Választ várok. Mindenre van megoldás.
oké,,,,,
QCp, Qcp! Kapcsford, jelentkezz! Péntek van.
Qcp, már szombat van. Hol vagy? Megyek aludni. :(((
Helló, ébresztő!
Sajna úgy látszik, egy percet késtem. Hosszú lett a tegnapi meg mai nap is.
Szia. Már felébredtem. :))) Majd ma dumálunk. Látod, 1 percen múlik sokszor.
Hello.
Nemrég észrevettem 2 új hirdetőt Tiszaújvárosból.
Kira és Vadmacska. Valaki volt már náluk?
Helló
Söndörödj be inkább a városoknál a debreceni meg a nyíregyi fórumra, és ott kérdezz rá.
Én nem voltam, és sztem ugyanezt fogja elmondani Kató is.
;-)))
Szia, valóban nem voltam, de a hirdetéseket nagy keservesen megtaláltam. Tudod, ilyenkor jutnak eszembe azok a régi szép idők, meg persze a mostani is, amikor csak újsághirdetés volt, net még sehol. Lány hirdetett, pasi felhívta, elment, tetszett,maradt, nem, nem..... Az élmény alapján vagy visszajárt, vagy soha többet. Nem volt fórum, nem voltak, akik befolyásolják.
Viszont! Csak neked mondom, SOHA ne hirdess a veszprémi újságban masszázst!! 3 nap és zárt osztályra kerülsz. Ezért meg jó a net, bár a parasztnak is van, de ég és föld a különbség.
Amúgy Borsodban hirdet a két csaj, ott kéne érdeklődni.