Az lehet, de őlordsága lett volna az utolsó, aki ott eszembe jut...
Az lehet, de őlordsága lett volna az utolsó, aki ott eszembe jut...
Jaj, de leszívta valaki az agyad!! A gatyádat meg kell keresned, te! :)))
Tudod mit? Pillanatragasztóval bekenem a kezem előtte és úgy fogom meg. Na?
Na várjál, nem látok most tisztán!
Hol van a gatyám?
És hogy került oda?
És te segítesz megkeresni?
:-)))
Na erre nem tudok mit mondani...
Amúgy miért pazarolnád a ragacsot?
Mondom, hogy úgysem eresztenéd el!
Ej, nem érted. Egy óvatlan pillanatban kidobom a gatyád az ablakon, aztán vezetlek le kézileg, de úgy, hogy ráragadt a kezem véglegesen a farkincádra. Ezt oldd meg! :)))
Látom, agyalsz. :))))))))))))))))))))))))
Levágom a kezed, aztán "Nézzék meg, mi nőtt a farkincámra!" felkiáltással mutogatnám magam. Benne lennék a Fókuszban, BBC-ben (NEM big black cock), hullára keresném magam, aztán neked csináltatnék egy műkezet (á 'la Luke Skywalker), és lehetnél a managerem. Persze innentől kezdve masszázs nuku!
És milyen vicces lenne: ha kiverném magamnak, azt mégse én csinálnám!!!
IKSZDÉ
De én meg segítségért ordítanék, mikor elkezded vágni. Sokat járnak erre a rendőrök. Na?
XD
Nem nyiszálnám, hanem huss, lecsapnám! Annyi időd sem lenne, hogy azt mondd: "Neee, itt van a ragasztó lemosó"
Meg én is ordítanék: "Ne vágd le a saját kezed!!"
Te mindenre képes beteg állat!!!!!!! XD
Most hol vagy? Mingyá mennem kell. Itt ül nyakamon imádott fiam. Nem tudom, csak sejtem, mit akar. :)
A hasfelmetszéshez erős gyomor kell.
Csak a legjobbak maradhatnak életben!
Nem is vagyok beteg. És állat sem.
Tudod, QCp.
;-)))
Siet az órája mintegy 20-22 percet.
Na nem baj, menjünk aludni, holnap hosszú napom lesz megint, sztem késő este keveredek haza.
Kedveském, lépnem kell. Már nagyon kukkol valaki itt a hátam mögött a fotelban. Engem kukkol.
Továbbra is várlak szeretettel. Én tudok várni, nekem már az idő nem számít. (Esett ma.)
Én is egy beteg állat vagyok, ez dicsőség, kevés ember képes erre.
Csókol Kató holnapig. Remélem, azért nyáron tényleg ideesz a fene!! A hátsód ki lenne kényeztetve! :)))
Na már be is aludtál?
Itt ma még a nap is ragyogott.
Ok, jó éjt, majd pénteken.
Üdv
(bár jobban szeretem az elejemet kényeztettetni)
;-)))