Szia! Ha nem adod meg, akkor is ott van, ha bekerülsz a címlistába! :)
Pál-Pusztai · Őstag · Szia! Ha nem adod meg, akkor is ott van, ha bekerülsz a címlistába! :)
Hi!
Igen, érdemes elmenni hozzá. Vagy ha ő nem, akkor Mendi, Kicsi Laura vagy Klaudia 26. Ők a legjobbak nálunk! Bármelyiket látogatod meg, garantált a kellemes kikapcsolódás!:)
Szép estét.
OK, majd hívlak, és dumálunk.
Üdv és 'cakát.
:-)))
Szia QCi!
A mai nappal befejeztem a fórumozást, nem is olvasom egyik oldalon sem. Majd, ha hívsz, neked elmondom az okát.
Tudjuk mi tartani a kapcsolatot enélkül is. Sokáig élveztem, egy jó játék volt.
Mondjuk írhatnál a mailemre, ha gondolod.
Szép napot, vagy estét! Attól függ, mikor olvasod. :)
Nem is vártam választ!:)
És amúgy ezért van az, hogy azokat viszont akik normálisak az ember megbecsüli (és viszont, ami szintén nem mellékes)...
Bizony, és a privát életben is. :))) Tudod, most van az, hogy jobbnak érzem nem válaszolni, de eljön az az idő, amikor csak néhány kérdést teszek fel az urakhoz, aztán el lehet gondolkodni. Már aki azon a szinten van.
Pál-Pusztai · Őstag · Süt a Nap, kék az ég, fütyülnek a rigók, rengeteg csodálatos leány van! :)
Hm, azért ez nem teljesen igaz szerintem, vannak pl olyanok, akik ide is ugyanazt írják mint oda, és van köztük jó is. Direkt nem írok nickeket, de menj be pl a debreceni topikba a plen, nagyon sok dícsérő hsz is van, mint ahogy pl a pécsi fórumon is, ha rákeresel mondjuk Nicolra, nemigen írtak róla rosszat...
Jó reggelt Kedves!:)
És addig nem lehet leszedni a hirdetést? Mint pl ahogy az egyik kedvencem Candy csinálta? Szóval azért összességében, bár igazat adok neked a vendégeket illetően, azért a szolgáltatók között is vannak érdekesek. Aztán csodálkoznak, hogy a normálisabb vendégek elkerülik őket.
Vagy itt van Lara36, hívom hívom kicsöng semmi, aztán beírja valaki a plre, hogy mi történt, hogy senki nem éri el, erre jön a válasz egy nicktől, hogy hát ő szünetelteti a szolgáltatást már 1-2 hete, de a hirdetése továbbra is fenn van, mert nem lehet inaktiválni. (Mondjuk én ezt a részét se értem igazán, de ez van) És persze az ember vágjon hozzá jó képet, nem igaz? Merthogy a volt faszija lejáratja, ami még igaz is, de ehhez a többi vendégnek mi köze is van?
És ha már Pestet emlegetted bizony kikívánkozik belőlem, hogy ott voltam több lánynál is, és még soha semmi átverés nem történt! Mindegyik szolgáltató kedves, aranyos és gyönyörű volt, Pécsen meg hadd ne mondjam, hogy a többség milyen. Ez akárhogyan is nézzük, elkeserítő! Tudod csak Lauracicát tudom Neked idézni, ő azt mondta egyszer, hogy az esélyt mindenkinek meg kell adni, aztán ha valaki nem él vele, az már más kérdés, de hogy jön ő ahhoz, mint szolgáltató, hogy alapból rosszat feltételez bármelyik vendégről is? (Pedig ahogy ő kinéz még akár öntelt is lehetne, de "valahogy" mégsem...
Üdv és 'cakát.
IKSZDÉ
Üdv és 'jóccak. :D
Jaj, nem 'jóccak! 'cakát. :))
Volt, de te nem vagy olyan. Na! Azért kell köpködnöd tőle.
Lépek cimbi, késő van. Meg rapid. :)))
Puszi, jó éjt!
Te meg írjad, hogy üdv és 'jóccak. :D
Télleg, bocsi. Csak az előbb azt mondtad, hogy nem írtál időt...
Pedig volt már olyan, hogy megbíztál valakiben UGYE, aztán jól megszívatott, és még le sem tagadta a kis ingyenélő...
És azóta is játssza a korrekt, menő csávót...
Köpnöm kell, ha olvasom.
Tudod mit? Én is nonstop leszek, aztán hívhatnak éjjel is, úgyis kikapcsolom este, délelőtt meg be, mikor végeztem a privát dolgaimmal.
Ott a hirdetésemben bal oldalon, mint mindenkinek. Nézz be!
Hát azt biztosan nem... :-)))
Esetleg masszázst, epret vinni, stb.
Írjál ki elérhetőségnek időintervallumot. CsAK HOGY MAGADAT IS MEGNYUGTASD, MEG ne mondják rád, hogy stupido elérhetetlen vagy (bocs, caps lock benyomódott, nem nyomatékosítani akartam)
:-)))
Benned se? Miért? Tök jó fej vagy, meg korrekt. Az, hogy Isten vagy, nem hátrány, majd hozzád mondom esti imámat. :)))