Adjon az Isten! Merre a jó nép?
Adjon az Isten! Merre a jó nép?
Mármint, ha mákod van, nyersz, ha nem, nem. :DDD
Megvan a megoldás: tök mindegy.
Na, amíg ideérsz. Mi éri meg jobban?
Hívott a házaspár nő tagja, hogy holnap jönnének férjével. Emlékeztetőül: Ő kérne egy svéd masszázst tantrával a végén, férje csak tantrát (kézimunka). Bennem, mint mondtam, semmi vonzalom a nők iránt, nem hogy a nunijukat piszkáljam.
Kapnék 10 ezer pénzt, ami ennyiért nem rossz, kb. másfél óra, vagy még annyi se.
10 ropi és a hányinger, vagy 0 ropi és nincs hányás. :)))
Valószínűségszámítás szerint már masszőr cimborát nem tudom iderángatni, biztos programja van, pedig bevállalta volna a nőt.
Meg nézd meg a youtubeon a Kinderprogramme in Belgient!! :D
Bocs: Kinderprogramm in Belgien.
Helló
Próbáltad már nővel?
Kegyetlen vagy :-)
Honnan szeded össze ezt a sok marhaságot?
Szia. Titok. :)))
NEEEEEM!!!!!
Akkor miről berszélünk?
A gyerekeknek is azt tanítjuk, hogy ne mondják rá egy ételre, hogy nem szeretik, amíg legalább meg nem kóstolják...
;-)))
És ők pénzt sem kapnak érte!
Te próbáltad már pasival?
Várjuk az eredményt.
Ki lehet számolni, de nekem ma nem volt kedvem. Ha jól emlékszem, az 1 kockával 4 dobás.
Ha masszőr lennék, nem válogatnék...
Sőt, izgalommal várnám, hogy milyen lesz...
:-)))
Csak 1 pasi tudja, hogy mi jó egy pasinak :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Szerintem érezte, hogy le akartam pattintani. Holnapra már egy pasi úgyis bejelentkezett, de pontosan még nem tudom, mikor jön. Akkor inkább már ő. Lehet, hogy nem jön, akkor lehet, hogy más. Tényleg nincs kedvem egy punciban nyúlkálni. Brrr!
Mondjuk attól függ, hogy milyen az...
Én is sejtem, hogy mi jó egy egészséges pasinak. :) Na de hogy egy nőnek?? Arról fogalmam sincs. ;-)
Voltál ma futni?
Miért nem?
TOVÁBBKÉPZÉS!!!