Erről van szó! Pozitív gondolkodás, meg evés hagymával! Tudod, sok mindenre jó!
:-)))
Erről van szó! Pozitív gondolkodás, meg evés hagymával! Tudod, sok mindenre jó!
:-)))
Ebből az egész házból elegem van, nehogy már ezt fussam körbe! Kutyát akarok és irány a Barátság park, meg van itt egy kiserdő.
Ja ja, én ehhez nem értek! Akkor csak frissítő, de nekem pont az kell! Az is jó!
Mindjárt eszem én is hagymát és rád gondolok utána. :)))
A svédért se haragudnál. :D
Hosszú kihagyás után csak visszaszokató futás, utána mehet a Hyde Park körbefutása.
Csak nehogy a könnyed is folyjon!
;-)))
Persze, de jó nekem a magyar is. Egy masszázsért nem utazok külföldre :-)))
Sprinter voltam különben régen még, és mindig az első.
Puszi cimbi, muszáj mennem. Megjött és már nevet, hogy lejárt az időm, még bónuszt is kaptam 6 percet. :)
Ok, akkor jó éjt.
Magyar masszázs nincs, de a Blikkben találsz érdekeseket, amilyenek szintén nincsenek.
Aludj jól!
Kiskegyedet olvasok.
Bár a Blikk sem kutya: terhes férfi madarat szült...
Na helló
Üdv!:)
Egyetértek, meg amúgysem lehet tudni, meddig él az ember!:)
Akkor picit nehezebb egy kis ébresztőnek!:) Talán ismered La Méré lovag problémáját, ami gyakorlatilag bevezette a valószínűségszámítással való tudományos foglalkozást. De ha esetleg mégsem ismernéd, akkor... (:D)
Mire érdemes fogadni, hogy 1 kockával történő 4 egymást követő dobás közt van legalább egy hatos, vagy hogy 2 kockával történő 24 dobás közt van legalább egy dupla hatos?
Na ez az! Végre már hadd gondolkozzon ez a matekos! Én amúgy 4-ből próbálnék 1 6-ost..., bár egy "cinkelt" kocka tutibb lenne...
:-)
De más:
van egy 8*8-as terület, mint egy nagy sakktábla, ahol minden mező egy telek. Minden teleknek két állapota van, vagy gazos, vagy nem gazos.
Ha egy telek gazos, az már úgy marad örökre.
Ha egy telek nem gazos, akkor a következő hónapban vagy begazosodik, vagy nem, aszerint, hogy hány vele élszomszédos gazos telek van. Ha a vele élszomszédos telkek közül legalább kettő gazos, akkor ő is begazosodik.
A kiindulási állapotban 7 telek gazos. Hogyan lehet a 7 gazos telket úgy elhelyezni, hogy valamennyi idő múlva az egész terület (mind a 64 telek) begazosodjon?
Na reál csaj, törd a fejed!
;-)))
Szia! Lottó. :)))
Jó reggelt!
Alig aludtunk, fiamnak valószínűségszámítás szerint arcüreggyulladása lehet. Nagyon fájt az éjjel szegény. Délután megy dokihoz.
Ez is könnyű, de nem tudom lerajzolni. :)))
Ma nem megyek futni, majd hétvégén.
Mármint úgy számoljuk ki, vagy egyenlők a valószínűségek? Mert hasonlóan számolódik, de nem egyformák, és meglepő az eredmény amúgy!:D
Honnan kukáztátok ezeket a feladatokat?