Bosszant, de legalább nem fogaz...
IKSZDÉ
Bosszant, de legalább nem fogaz...
IKSZDÉ
Vagy ki tudja...
Bár házinyúlra nem lövünk, ugye?
:-)))
Amúgy semmi különös, vannak apróbb fejlemények (a név kötelez), de majd lehet, hogy holnap délután rád csörgök.
Legalább jól? XD
Jön a skac. Szokás szerint. Tegnap este lesegettelek, egyedül voltam, srácok lógtak.
Velem hált basszeros, képzeld, azt álmodtam, hogy szeretkezem valakivel, már fordulok Rich felé, ilyen őlelni készen, szerencsére felébredtem abban a pillanatban. Gyorsan visszafordultam, aztán sunnyogva elaludtam. Frászt kapott volna szegény. :D
Sz o p i k ez a sz@r net!
Mikor?
Mikor?
Hogy-hogy csak ilyen rövid időd van? Mi lesz este 10-kor?
Hol voltál?
Hogy-hogy csak ilyen rövid időd van? Mi lesz este 10-kor?
Jajj még nem.
De ma becsszó bepótolom.
Hali cimbi! :D
Már azt hittem, elvesztél. Csak pár percem van. Mizujs? Megnézted? :)))
Tudom neked ajánlani Bestiát meg Böbikét. A te igényeidet sztem ők tudnák kielégíteni. Viszont az is biztos, hogy ilyen igényekkel inkább ne utazz el Veszprémbe.
Helló
Szia,
én nem értettelek félre, ha elolvasod a hirdetésemet újra, teljesen érthető.
Lehet, hogy QCp-vel, vagy Bush-sal hülyültünk valamikor, és azt értetted félre te. :)
Szia!
Akkor félreértettük egymást. Korábban pont azt fogalmztam meg, h elegem van az igényes dolgokból, állati ösztöneimet szeretném kiélni állati módon (semmi fájdalmas dologra nem gondoltam :) )
Mindezt perdsze lehet igényesen is! A lábfejre és lábújjakra bukuk... itt serm voltam egyértelmű...
QCi, hol a bánatosúristenben vagy???
Képzeld, kaptam svábul egy levelet. Pali kérdezgeti, hogy gondoztam-e már életemben állatokat, és sorolja:
tyúkot, tehenet, disznót, birkát...
Ez jutott eszébe rólam. XD
A 22- Tampont is nézd meg! XD
QCp! Hahó! Jelentkezz!
Szoktad nézni a youtubeon a Herby anyád-at? Sok van, a 4-est feltétlenül, utána meg rászoksz úgyis. :DDD
Ritka állatok vannak! :)
Szia!
Melyik írásomra gondoltál? Az egész testem látszik a képeken, közönséges fotókat tőlem ne várj, még mindig masszőr vagyok, mégha többet is vállalok. Én inkább halnék éhen, minthogy ledegradáljam magam, egy bizonyos szint alá süllyedjek. A vendégköröm pont ezért olyan, amilyen. Intelligens, igényes, kellemes, valóban élmény a velük eltöltött idő. Az egyik vendégemmel beszélgettem a héten, hogy mi lenne, ha beállnék a sorba. Azt mondta, elveszteném azokat, akiket kőkemény munkával összeszedtem, és nekem ők fontosak.
Engem a masszázs előtt, közben szoktak megkívánni igazán. Élőben. :)