Dettó
Dettó
Megjöttem.
Közben én nézem a Jóban rosszbant, de benézek. Csak ezen a héten vége őszig. :(
Ok. :)
Nemsokára jövök.
QCi itt vagy valahol? Kéne okos dolgokat írnunk! :)))
Megnézted Herbyt?
Nincs mit. Szerintem ezt te is tudtad. Legyen itt ennek vége!
Ha félek a darázstól, nem nyúlok a darázsfészekbe. :)
Elég, ami a PL-en megy a témával kapcsolatban. Már tényleg az jön át ebből, mintha a pasik egymást akarnák lebeszélni a hivatásosokról, de azért odajárkálnak, és a magánéletük, szórakozásuk, lételemük a szexpartner kereső oldalak fórumán való írogatás. Nincs más?
én is csak néhány évvel vagyok idősebb akkor a fiadtól, és én is ismerem ezt a fajta lány-típust, és kerülöm is őket, vagy legalábbis mindent megteszek a védekezés érdekében
köszönöm a tanácsokat mégegyszer, egy kicsit azért megnyugodtam!
De igen, viszont minimális az esélye. Pl. sérült szájnyálkahártya, de annyira kevés, aki ilyen betegségben szenved, hogy szinte semmi esélye, vagy alig, hogy belefuss. Ezért jobb óvszerrel mindent, ha tartasz ezektől. De mint írtam, a hétköznapi életben nagyobb a veszély.
Nekem van egy 20 éves fiam, havarjaival járnak szórakozni. Sokat mesélnek a lányokról, hogy a legtöbbnek elég annyi, hogy odamegy a srác, ha jól néz ki, 5 perc múlva smárolnak, negyed óra múlva már cumi valami eldugottabb helyen. Ezek a hétköznapi ingyen ribik.
Ezektől kell félni. Ki tudja, hány volt már a szájában, egészséges, vagy sem. Erről írt Alex barátunk.
Ja mostmár vágom :)
Amúgy én nem az ilyen kis piti dolgoktól félek, amit ő írt le, hanem a gyógyíthatatlan betegségektől (aids, hepatitis c)
remélem hogy orális úton nem igazán terjednek ezek
vagy igen???
Az itt van, Debrecenben. :)
szájvíz? én olyat nem találtam
vagy az egy korábbi hozzászólásában van?
meg az is túlzás hogy 10ezer HIV fertőzött van Mo-on, vagy nem?
Ja, és ez a szájvizes hülyeség csak megmosolyogtatott. :) Sőt, az egész, amit írt. NE FÉLJ! Vigyázz TE!
Szia!
Figyelj, nálam a műsor más, mint máshol, és megválogatom a partnereimet, ha a hirdetésemet elolvasod, érthető.
Alexnek igaza van, a lányok használnak óvszert, ami a privát életben is tanácsos lenne mindenkinek egy alkalmi kapcsolatnál.
Mégsem teszik sokan, pedig a mai lányokat ismerve több félni való van a civil életben.
Az óvszer sok mindentől megvéd (mindentől nem, pl. rühatka, az ellen már szkafander kell). Ha félsz, a franciát is óvszerrel kérd!
Amúgy minimális az esélye, hogy pont náluk szedsz össze bármit.
Élvezd az életet, és vigyázz Te magadra! :)
Szia Katónéni!
kikerestem, amit írtál!
arra a részre gondolsz, amikor Alex34 a végén ezt írja: Még nem találkoztam hivatásossal aki óvszer nélkül vállalta a szexet. Akkor hol vállaltam nagyobb kockázatot ??
mert ez valóban igaz!
az lenne még a kérdésem, hogy az orális részt gumi nélkül csinálják ugye? attól nem kell tartanom?
elnézést ha hülyeségeket kérdezek, de jobb félni, mint megijedni...
Szia!
A piroslámpa fórumán menj be Székesfehérvárba, és olvasd el Alex34 hsz-ét. Ő írta meg a tutit. :)
Szia!
Én sem. :)))
Pál-Pusztai · Őstag · Szia!
Nem.
Sziasztok!
Én még sosem voltam egyik lánnyal sem, de gondoltam ki kéne próbálni, csak félek hogy valamilyen betegséget kapok el! Ti nem tartotok ettől?
11 időt! XD ó r á t akart lenni.