:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nekem, kedvesem, itt sose volt konkurenciám. Én télleg masszőr vagyok. 100-adszor írom le. A többi játék.
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ez kutya jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó.
Óra, órát , órán.
Na ezt kipróbálom.
Hány óra van?
Vettem egy kar órát.
Maradok fél órát.
Óra.
Én is szerettem a tesi órákat.
De én még 18 évesen is béna voltam szexuálisan, meg gátlásos. Már nem, most meg öreg. :)))
Jav. matek, tesi ó.r.á.kat. Nahát! Bezzeg, amit át kéne írni, azt hagyják.
Tudom, szép lassan elteszed láb alól a konkurenciát.
Amúgy mi az a matak?
:-)))
Pedofil 14 év alatt!
A mai 15 évesek már elbírnak 2 vedér vizet... ezt én így szoktam mondani szépen.
Nem véletlen, hogy itt ennyien vannak, vagy kevesebben, de nem írom le az okát. Tudod te már, megbeszéltük.
Pedofil. Akkor én még szűz voltam, nem úgy, mint a mai gyermekek. Meg iskolába is jártam, és eltartottak. Jó volt.
Legjobban a matak, meg a tesi órákat szerettem. A KISZ gyűlést, meg az énekkart nem, de akkor még nem lehetett tanárokat verni, meg rugdosni, köpködni. Azért lennék 15.
Amúgy néztem, Veszprémben most csak 9 hírdetés van...
Tök jó a debreceni MT-knek!
Szeretem a fiatal lányokat...
:-)))
Ha 15 lennél, már autóba is ülnék :-)))))))))))))))))))))))))
Majd, ha elfogy. Akkor már csak 25 leszek. Veszek még egyet, és 15. De jó! :)))
Vegyél még egyet, és tagdj le 20 évet.
Viszont. Két hét múlva 35 éves leszek. Vettem Garnier fiatalító krémet, azt mondták a reklámban, két hét és 10 évet letagadhatok.
Már kenem magam, egyelőre ilyen piros pöttyök lettek az arcomon, de türelmesen várok. Meg különben is, a piros pöttyös az igazi.
Egészséges életmód! Nem nézni kell, hanem inni.
Ha már megvettem, legyűrtem. A vendégek se kértek belőle, mikor meglátták. Én mondtam, hogy szerinted finom, bár nekem nem ízlik. Inkább kértek vizet.
Finom. Iszom. Békanyálat ugyan még nem kóstoltam, de neked elhiszem. 8 fokosan a legjobb.
Küld el a maradékot. Vagy sózd rá a vendégekre.
Nálunk jó a víz. Tényleg, de a fürdőben hidegebb. Azért, ha jössz, neked Nestea, viszont nem zöld!! Pfuj, olyan pocsék íze van, mint, ahogy kinéz. Mint a békanyál. Én hülye, vettem, mert azt írtad, finom. Igyad!
Képszerkesztő programban vannak különböző effektek: tölcsér, hullám, szél, stb. Azzal van. Megpróbáltam visszacsinálni, de nem sikerült :-(
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Bocsi Enemy :-))))))))))))
Bár télleg nem sikerült.