KITTI 23-24 , a lényeg, hogy piros ruciban hirdet. A képei tényleg ezer évesek. Hajdan, amikor aképek készültek, az alakja megfelelt annak, ami a képeken volt. Most köze nincs hozzá. Akkor még kedveltem is, a Fényesben a sínek melletti panelben dolgozott, és jifejezetten jól teljesített. Most rojtosra harapdálja a tábornok kalapját, és az alakja is kezd hasonlítani a gömbhöz. Egyszer belebuktam, másodjára ott hagytam. Hirdet egy csomó névvel, de már csak a kezdők ugranak rá.
Nekem az a véleményem, hogy mi, makktársak vagyunk azok, akik a szolgáltatást igénybe vesszük és megmondjuk, hogy a *** moderálva ***. Ha bárki bemegy egy boltba nem veszi meg a száraz kenyeret, miközben van friss is. A lányok nem kis része kifejezetten igénytelen, ráadásul - ami külön bosszant- a normális szex körébe tertozó dolgokat, mint a csók, a NFVSZ, extrába teszik, miközben én úgy vélem, hogy ami a normál keretek között van a szolgáltatás természetes (és nem extra) része kell, hogy legyen. Egy példa: felkerestem egy hirdetőt (nem fontos a neve) majd amikor egy üdvözlő csókra került volna sor, közölte, hogy az nála extra. Én meg közöltem, hogy akkor megyek. Erre ő, nem menjek maradjak, rendben van a csók, csak bepróbálkozott, mert vannak pasik akiknék bejön. Ha valamennyien ezt csinálnánk, akkor talán a fejükhöz kapnának a lánykák! Más, az a lány aki nem szereti a szexet, nem szeret palántázni (*** moderálva ***) az ne válassza a szex-ipart.
" />