Szerintem csak troll.
Szerintem csak troll.
Kivéve, amikor a menyecske átmegy harci marciba.
Nekem volt - igaz, csak egyszer - hogy belépés után, cípőlevétel közben, komolyabb megvilágítás után szóvá tettem, hogy sorry, ez nem az én ízlésem (köze nem volt a képekhez), inkább távoznék. A lányka kiverte a hisztit, hogy én lefogltam az idejét, és adjak neki csokiszeleteket.
El is kezdtem visszavenni a félig lehúzott cipőmet, nyomatékosította, hogy egy fél csoki az ő jussa. Egyrészt lefagytam - vagyis az érvrendszerem leszűkült egy nettó tátogásra.
Utlólag megbánta a menyecske, hiába kapott tőlem fél csokit, viszont úgy 2-3 napig blokkoltam is a csokigyárat, úgy 10-12 emberke (ismerőseim) foglalt nála fals időpontot - mindenki szerencséjére .
Azóta sem láttuk.
Nem gondoltam senkire, de ha magadra vetted, az a te gondod. Tudod! Akinek nem inge ne vegye magára. Dícséretes az érettségi, amihez azért kellene, hogy tartozzon sokminden, amit nem akarok részletezni. Viszont egy tény, az intelligencia nem bizonyítvány függő. De, hogy reagáltál, elolvastam a korábbi írásaidat, és nem biztos, hogy nem lehetne javítani rajta. Nem kell a tudásal kérkedni, én sem teszem, pedig tehetném, viszont az anyanyelv ismerete és helyes használata talán elvárható egy érettségizett magyartól feltétlenül, függetlenül attól, hogy milyen betűvel kezdődik a neve. Ha, mondjuk nő lennél, és hirdetnéd magad, nem biztos, hogy rád kattintanék.
Maradjunk annyiban, hogy egy közösségi oldalra írni már önmagában is egy önarckép, ami alapján az íróját jellemezni lehet, ezért megkülönböztetetten figyelni kellene a nőknek és a férfiaknak is, hogy miképpen fejezik ki magukat.
És tudod, olyan világot élünk, ahol sajnos az érettségi nem sokat jelent. Például izgalmas lenne ezt a beszélgetést oroszul, angolul vagy németül folytatni, mert ugye akinek érettségije van, annak talán nyelvtudása is. De sajnos újabban ez sem igaz. A félreértések elkerülése miatt hangsúlyozom, hogy a fentebb írtak semmiképpen nem vonatkoznak rád!
MustafaClarkson · Újonc ·
ha ream gondoltal ki kérém maganak, én éretségizett tanúlt ember vaok. De nem szoktam "kerékedni" tudásomal.
" />
Nem akarom túlzottan kritizálni az oldalra írókat, mert olykor én is mellé ütök egy-két betűt, de aki következetesen bizonyítja, hogy surmó, az inkább maradjon csendben. Nem akarom most és itt névvel illetni a beírókat mindenféle betűvel kezdődő nevűek is vannak, pl "M", de más is.
A lányoknál is megkülönböztetetten figyelek arra, hogy miképpen hirdeti magát. Amennyiben azt látom, hogy már az általános iskola elején megbukhatott helyesírásból, akkor inkább hagyom. Régi mondás: jó a csaj, az első megszóllalásig. Merthogy bunkó szegényke. Viszont a másik mondás szerint a zsák megtalálja a foltját, azaz a hasonlóan bunkócska fickóját, ami ezen az oldalon is ragyogóan megmutatkozik.
Miután többen megosztották kellemetlentapasztalataikat, és csodák csodájára nem vették le őket, nekem is van egy elég rendes névsorom, ahova nem szándékozom többet menni. Csokorra szedve: Mesi 20, Vanda 22, Molly 25, Szandi 19, Merci 21, Dia 20, Kitti 24, Barbi 19.
A fenti lányokkal nemcsak az a baj, hogy nem szeritik azt, amit csinálnak, hanem az, hogy azzal sincsenek tisztában, hogy -bármilyen furcsa- de ők egy szolgáltatást végeznek, amiben illik korrektnek lenni. Önmagában vérlázító, hogy más képeivel hirdetnek, mint ahogyan az is, hogy tucatnyi lány van (lenne) egy lakásban, és a madam hordja az éppen szabad lányokat a Plázából a kéglibe, és persze nem azt akit a képek alapján kiválasztott bárki. Kitty 24 pedig valamikor a sínek mellett rendelt kifejezetten csinos lány volt és ügyes is. A régi képei -amikkel most is hirdet-vonzóak, miközben a lány duplája lett a korábbi énjének. Már önmagában ez is átvágás. Van néhány fészekalj, amit már zsigerből kerülök. Csak tájékoztatásul: a Kiss utca, a Pálma melletti panzió, az EoN-nal szembeni sarok. És most tűzoltósággal szembeni éjjel-nappali bolt mögötti ház, ahova Kitty 24 átköltözött a Kiss utcából, az igencsak testes és hát nem igazán vonzó társával.
Lehetne még sorolni azokat, akiket valahogyan ki kellene szűrni, de ez valójában a szolgáltatást igénybe vevők feladata lenne, és persze az oldalt működtetőkéi is. Mert nem olyan nagy baj az, ha adunk a minőségre.
Talán kellene egy fekete oldalt nyitni, ahol kifejezetten azoknak a nevei szerepelnének akik nem érdemesek arra, hogy a szolgáltatók legyenek. Az sem lenne olyan nagy baj, ha egy oldalon csak egyszer hirdethessen a leányzó, és ellenőrzött képekkel. Egyik oldal sem lehetne partner a kilensek átvágásában.
És egy korábbi kommentelőhöz csatlakozva határozottan kérem jómagam is, hogy ne töröljék és nem moderálják a hozzászólásomat, amit kifejezetten jobbító szándékkal írtam.
Szerintem ilyenkor, ha más nyit ajtót, mint aki a képeken van, legjobb megoldás sarkon fordulni.
Gabo30 · Kvázi-tag · Hali igen, néha nem ártana frissítenie a fotókat,a régi motorosok meg nem nagyon foglalkoznak evvel. Van olyan aki már jó pár éve ugyan avval a fotókkal hirdet, meg van a visszajáró köre ,érted.Másik ha már nem az a szolgáltató fogad akit a képeken láttál,simán fordulj sarkon,ott már valami nem kóser . mindig legyen A,B,C,D terv ,,vagy járj a bevált szolgáltatókhoz.
Szombathely · Újonc · Sziasztok. 1 . Sok hirdető több éves fényképekkel hirdet. Én nem szeretem a retusos képeket,mert ha elmész hozzá,nem azt a kinézetet kapod,mint ami a képeken van.
Javasolnám a havi friss retusmentes uj képek feltöltését .
2. Kérdésem. Ha egy hirdetőhöz elmegyek,és ajtó nyitás után nem ugy néz ki mint a képeken, akkor vissza vonhatóm,hogy bejjebb menjek ? Másnévem, mondhatom neki, hogy bocsi,mégse szeretném vele ??
Lehet, hogy egyszerűen csak megkéne tanulni helyesen leírni a szavakat. Bár igaz, pár ember figyelmét a helyesírásával biztosan felkeltette,és fel is dobta a kedvét. Én megmosolyogtam, hogy ennyi tudással volt bátorsága ide írni. De viszont, el is gobdolkodtam, hogy ezek a lányok az ilyen emberekkel, miről tudnak beszélgetni.
Nem tudom eldönteni,hogy ennyire buta vagy csak egyszerüen retardált!:)))
Gabo30 · Kvázi-tag · Lányok Rami 21,Dóra 21,Roxy26, lehet menni vendégesébe a MustafaClarkson hozzz olvassátok a beszélgessünket.,,ja és egyesszere menjetek ...ilyen nincs 😂😂😂 😂😂😂
MustafaClarkson · Újonc · Én szeretem a természetet. Mindíg meghóza a kedvem h felhivjak egy csajszikát. Nézem a szép zöld leveleket lágyan fujjja a szellö a lombolat s csak szivom magamba az energiáf friss levegöt. Föleg ha az estét egy gyönyörü bájos lány társaságában sikerült tőlteni...
Egyszerúen nem elég... egész estére akarok lányt mafam melé nem birok be telleni a szépsegék látványával.
Rani21 kedvencem szép hosszu fekete haj mmm. De dorika s roxyka is szép. Gyertek el hózám 3 an vendégaégbe szépségeim.
Gabo30 · Kvázi-tag · Ő maugli a dzsungel fia, aki még a fán ragadt ..Egyedül a kassza kezelö csajszival 😂😂😂
Fütyülős · Őstag · Szerintem te egy fiatal "rejtett erőforrás" lehetsz, és akkor láttál p1nát amikor megszülettél.
Ember, te miről beszélsz??? OMFG! 😄
MustafaClarkson · Újonc · Ez igy van... fiatal lányok ilyenek. Az imént sétálltam el a boltba egy parkon keresztül s rengetek csajszi volt 20 ev körül rá nézés alapján.
Mindegyik szemezett velem én "úgy néztem rájuk" de csak egy mosoly volt a válasz reakcio mindegyik lánytól. Sztem ezelőtt 10-15 évvel beválalósabbak voltak a csajszik. Lehet ha rámenősebb vagyok összehozok valamit..lehet. de nem bisztos. Egyedül a kassa kezelö csajazi a boltba na az tuti volt. Lattam a nézésén meg a mosolyán amikor elköszönt és "szemeztünk", meg mlndot valamit ami így hangzót "szinyu lédör" (jelentaen ez barmkt is itt Angliaba... a bájt értetten)hogy akár most azonnal benne lene mindenben. Kár hogy legközelebb már nem találkozok vele, mert csak turistaként vagyok egy kis városba.
De pl nyiregyen... ott már rá ae neznek az emberek evymásra..
Ezt át ültetve hasonló a helyzet it is. Tarcsázhatsz egész nap... de héj elfelejtettem valamit. Ugye csak akkor van "eksön" mikor nincs baratok közt.. vááágood mit mondok. Na itt is ez van. Ha megy a barátok köht akár mit csinálhatsz nem leszel növel.
Tisztelet a kivételnek, de többnyire ez a kornak tudható be. Nem hosszútávon gondolkozik vagy egyszerűen sz... Ik egy nagyot bele... Sajna 10ből 9 fiatal csajszi ilyen.
Nekem kedvencem mikor csak érdeklődők de mást nem tud mondani csak hogy mikor jössz? És azt mondom, hogy még nem tudom mert csak érdeklődök a válasz annyi, hogy oké köszi szia..... :D
MustafaClarkson · Újonc · Kár hogy ezek a jó csajok mint a vörös haju Roxy 26 nyiregyen csak rövid ideig tartoszkodnak a városba. Ti mit gondoltok?
Nem kedvelem ezt a barátnő filinges müfajt de töle tettszett!
Csak azért rosz picit mert tudom hogy csak rövid ideig lesz ez a gyönyörüség.
MustafaClarkson · Újonc · Rengeteg szépség van igy igaz leg szivesebben én mindenkit látogatnak egy nap akár többszőr is mert imádom egyszerűen de sajnos ezt nem lehet.
Én is meg irtam csak pozitivat. Illetve negativat max annyit h nem ajallom. Jelenleg van uj beszámolom csak elnyelte a gép sajnos a másik reßzlegen.
De szinte csak pozitivan csalottam szerencsere. Az is egy pozitiv be szamolo egy uj lányról a városban Roxyról.
Nincs fénykép garancia de ugyanúgy nez ki mint képeken alig hittem el.