Lágy zene szól nálam most kivételesen. Hívj már fel! Nincs abban semmi, hogy hallom a hangod.
Lágy zene szól nálam most kivételesen. Hívj már fel! Nincs abban semmi, hogy hallom a hangod.
Akkor a klotyóról halkan!
Negatív.
Klotyó felerősíti a hangot.
Majd hívlak.
Na télleg koccolok.
Aludj jól! De ne titkositsd le, ha hívsz, mert esélyed nem lesz beszélni velem. Úgyse fogom tudni, hogy te vagy.Gondolom, bár jó lenne! Na jó éjt! :)
Jó éjt neked is!
Jó reggelt!!
MEGRÖHÖGTETTÉL KATÓ A BESZÁMOLÓVAL... NO VÁRJ CSAK:))ö)))))))
B (45)· debreceni szexpartner · Újonc · Csodás hétvégét kívánok Mindenkinek!
Jó reggelt!
Én csak valós beszámolót írok. :))) Nagyon jól éreztem magam veled. Köszönöm. :)))))))))
Szia QCp,
alszol még? Én fél 10-kor ébredeztem, még mindig azt teszem, de nem akar sikerülni.
Neked is, Babuci! :) Ritkán jársz itt.
B (45)· debreceni szexpartner · Újonc · Köszönöm!Ritkán írok,de olvaslak Titeket:)))
Üdv...
Nem vagyok rendszeres irogató, de olvasgató annál inkább, nos válogatam a masszőrhölgyek között, és a Linda nevü, párductestü szolgáltatót választottam, szeretem az érettebb korosztályt,ők tudják mitől döglik a légy:)Hát amit kaptam felejthetettlen élmény, mintha nem kettő, de lagalábbis négy keze volna:)A teste kemény, biztos sportolt, bár nem kérdeztem,,, fogai szépek...én ..biztos megyek még hozzá...ajánlom mindenki figyelmébe...
Egyetlen negativum volt,, a Nesteából nem adott,, pedig ott volt kéznél, pedig kivántam mint állat, de ez felejthető, a sok pozitivum mellett...
Jövöhéten találkozunk Lindácska...Köszönöm...
Kedves Pircsim!
Öröm volt számomra is, hogy meglátogattál, a kedvenc vendégeim közé tartozol már most. A Nesteáért ne haragudj, nem az volt benne, így jobbnak láttam az ásványvizet.
Várlak a jövő héten, ígérem langyos Nesteával! Köszönöm a dícsérő szavakat! :)
QCp, valki megcsörgetett ma rejtett számról, kinyomtam, szokásomhoz híven. Ha így akarsz hívni, szólj előtte és pontos időt kérek! :)))
Jóccak mindenkinek!
Holnap itt a helyetek.
Megyek szunyálni, QCp tönkretesz.:)
Szia
Nem én voltam.
A pontos időt meg a 180-as szám mondja meg.
:-)))
Jóccak neked is.
Most tényleg csak beköszönök.
Miért is teszlek tönkre?
Voltam ma masszázson.
Szuper volt.
Üdv
"peace and love"
Szia te átok! A pontos idő a számítógépen van. Hajszál pontos.
Azzal teszel tönkre, hogy fél éjszakákat nem tudok leszakadni rólad!
Örülök, hogy tetszett a masszázs, de meg se közelítheti az enyémet! :)))
Ezt persze lehet, hogy te sose tudod meg, de így van.
Úgyse nem jössz ide nyáron se, csak írod a kifogásaidat.
Látom, itt sincs ma senki. Mindenki kirándulni ment, hétágra süt a nap.
Nézem az ablakból, ahogy párban, családostól ülnek be az autókba az emberek és mennek valahova.
Én a szabadnapomat főzéssel, mosogatással, takarítással, mosással.... töltöm. Aztán valamikor végzek, addigra majdnem este van. Még hajat is kell mosnom, már hosszú. Lehet, hogy levágatom.
Elképzelem, ahogy beülünk az autóba és irány Füred, vagy Gárdony, esetleg Hévíz, aztán egy jó vacsora...
azzal, akit szeretek, szerettem és sose múlik el. Sőt, egyre többet gondolok rá. Egész héten dolgoztunk, de a hétvége a mienk volt. Ma valahogy jobban fáj, mint máskor. Talán fáradt vagyok. Nem csak fizikailag. Ez egy börtön, ahonnan kimehetsz, de minek, hova, kivel? Szeretnék egy kutyát. Volt, de a vendégek, szomszédok miatt el kellett ajándékoznom. Nekem ezt sem szabad. Jók az emberek. "Jáj, kutya!!" Igen, az ember leghűségesebb barátja. A kutya. Megnevettet, kimozdít, megmozgat és szeret, feltétel nélkül. De nem lehet. Nekem nem, aki ért hozzájuk.
QCp, ezért szeretlek és jó is talán, hogy nem ismerjük egymást. Te tudsz megnevettetni, szórakoztatni, kikapcsolni, elfelejteni ezt a sz@rt, ami körül vesz. A virtuális barát. Érezlek és mégse ismerlek. Maradj itt nekem, ne menj el, mint Bush! Kösz. :)