Nem hiszem. Igazából tudod, hogy nem szoktam kalandozni, de a képei megfogtak. Pontosabban a cicije.
Amúgy szemtelenül fiatal, még meg is kérdeztem, hogy biztosan nagykorú-e?
:-)))))))))))))))))))
Nem hiszem. Igazából tudod, hogy nem szoktam kalandozni, de a képei megfogtak. Pontosabban a cicije.
Amúgy szemtelenül fiatal, még meg is kérdeztem, hogy biztosan nagykorú-e?
:-)))))))))))))))))))
Aha. Azért te is kalandozgatsz, látom. Dohányzik? :D
Így van. Ezek szerint olvastad az Orsis beszámolómat?
Nem tudsz megsérteni. Gondolom, vetted az adást. Persze mindenki maga tudja, hogy 30 napig 20 képpel, vagy 4 napig eldugva.
Nekem, ha férfi lennék, nem volna türelmem ott bugászni, már csak azért se, mert nem lehet külön városokra rákeresni. Össze-vissza mindenhonnan érkezési sorrendben vannak fent.
Vicceltem. Illetve próbáltam. Kevés sikerrel. Meg ne sértődj. Ez meg nem pofa kérdése. Gondolkozni és számolni kellene. Egy lehetőség, amivel lehet élni. Én is rászánnám azt a havi 5 ezret, hogy normálisan, folyamatosan és több képpel legyen hírdetésem. Ha csak 1 vendéggel több jön, már be is jött a "kiadásod".
Én pl. soha nem mennék apróhírdetések alapján. Nem sokat látok, kevés infó...
Tévedsz. A fizetett hirdetés azt jelenti, hogy nekem nincs pofám ingyen hirdetni hónapokon, vagy éveken át egy portálon.
Nem a vendégnek fizetek.
Mert nőböl vagy, és csak max. 2 agysejted van. Szóval.
Fizettél neki, hogy megírjon a fórumon!
Nem értesz te semmit. Lefordítom: masszázs intim masszázzsal (tantra része).
Mi bagósok legalább összetartunk. Amúgy közöd? Debrecenig csak nem ér el a bagószagunk.
Ezt a "fizetett hirdetést" kifejtenéd? Nem igazán értem.
Az oviban is megúszták...
IKSZDÉ
Nem másna, másnap. :D
Na most undok leszek.
Mi az a "masszír intin masszázsos levezetés"?
Büdös bagósok voltatok masszázs után.
Elfelejtette odaírni, hogy fizetett hírdetést olvasunk.
:-)))
Én nem jártam oviba, csak 1 napot, másna már visítottam, hogy a mamát akarom, nem megyek. Megúsztam.
Azt mondják, meg is látszik.
Győztem 0.2 máspdperccel!
Kemény vagyok, és bírom. Az oviban is vídia volt a jelem. A suliban meg kőszikla...
Hát, ottan nem írnak rólam jót. Csak itten 1.
Ottan Alex megvéd, ha fikáznak, aztán slussz.
A sörtől is büdös vagy. Másnap meg reggel nem győzöl inni, mert száraz a szád. Na, ezt élted át, de tegnap jó volt.
Na bakker, a hülye PL-et néztem!
Ezen az oldalon, te! Nem Debrecen, Veszprém.
Az neked, én nem cigizek.
BÜDÖS BAGÓSOK!
PONTOSÍTS!
A Veszprémet tudtam!