................................................
................................................
Bővebben? Kíváncsivá tettél.
Ja, meg vele már legalább netszexeltünk. :D
Le se fekszem. Minek?
Neked a hangodat is ismerem. Van valami hasonlóság köztetek, Bush mégis lazább.
Akkor máskor korábban kelj, ha bántani akarsz...
:-))))))))))))))))))))))))))))))
És ÉN vagyok az igazi antidepresszáns. Nekem még a hangomat is ismered. Bush meg egy kísértet.
Először éjjel 3-kor, egy darabig virrasztottam, aztán valamikor visszaaludtam, 3/4 8-kor elkezdtek fúrni a 10.-en. Örültem.
Mikor keltél ma?
Helyes. Több vagy te ennél. Jampec is kiszállt. Bushom meg röhög. :)))
Odabasz. Ebből most kimaradok, a véleményemet már leírtam néhány napja, meg személyes célpontja volt a támadásnak. Játszák le ők. Most nem vau-vau.
Megöllek. Nekem nem a nemi szerve kell. Bush az igazi antidepresszáns.
Már késő.
De még kaphatsz belőle, ha sietsz.
A két tojásos kolbászt neked hagyom.
:-)))
Persze hogy. Szép. Gratula mindenkinek!
Ne bántsd Bushomat, mert megbánod! Felgyújtom a konyhátokat.
Olvastad Debrecent?
Éppen most futtatom meg egy kis olajos hagymán a húsát, aztán kis krumpli sütés, és kész a finom vacsi.
Hali, pajti!
Hova dugtad Bushot?
Helló
Igen, nála. Ha akarsz menni hozzá, még egy kis kiegészítést majd csatolok a leíráshoz.
Üdv
Bush ment, én jöttem...
BUSH!!! Gyere vissza!
Szia Bokrom! :)
Hát te itt? Lesz@rom, mitől döglök meg, én szeretem, és egy életem van. Más meg piál, az attól. Cigi téma lezárva. Engem felesleges győzködni. A mi családunkban mindenki 90-100 év között hal meg, nekem elég 75. :) Akit meg annyira zavar, elkerül.
Hol jártál? Már nagyon szexelnék veled! Na, szexelünk, please?? XD
Nálam höröghetsz, ordíthatsz, nyöghetsz, bármit, csak ne fúrj! Már két hete ezt hallgatjuk. Kezdték a 2.-on, most a 10.-en, sose lesz vége.
Ok, én meg sikítok, mint állat, bár most hörögni tanulok, kell az együttesbe egy énekes. Bőszen gyakorolom, fiam meg szétesik a röhögéstől. Nem tom, mi baja vele?? Szerintem jól csinálom.
Sőt nálunk finghatsz is hangosan, már megszoktam a srácokat. A ház is. Minket. Mi vagyunk a hülye család. XD