Bővebben? Kíváncsivá tettél.
Bővebben? Kíváncsivá tettél.
Ja, meg vele már legalább netszexeltünk. :D
Le se fekszem. Minek?
Neked a hangodat is ismerem. Van valami hasonlóság köztetek, Bush mégis lazább.
Akkor máskor korábban kelj, ha bántani akarsz...
:-))))))))))))))))))))))))))))))
És ÉN vagyok az igazi antidepresszáns. Nekem még a hangomat is ismered. Bush meg egy kísértet.
Először éjjel 3-kor, egy darabig virrasztottam, aztán valamikor visszaaludtam, 3/4 8-kor elkezdtek fúrni a 10.-en. Örültem.
Mikor keltél ma?
Helyes. Több vagy te ennél. Jampec is kiszállt. Bushom meg röhög. :)))
Odabasz. Ebből most kimaradok, a véleményemet már leírtam néhány napja, meg személyes célpontja volt a támadásnak. Játszák le ők. Most nem vau-vau.
Megöllek. Nekem nem a nemi szerve kell. Bush az igazi antidepresszáns.
Már késő.
De még kaphatsz belőle, ha sietsz.
A két tojásos kolbászt neked hagyom.
:-)))
Persze hogy. Szép. Gratula mindenkinek!
Ne bántsd Bushomat, mert megbánod! Felgyújtom a konyhátokat.
Olvastad Debrecent?
Éppen most futtatom meg egy kis olajos hagymán a húsát, aztán kis krumpli sütés, és kész a finom vacsi.
Hali, pajti!
Hova dugtad Bushot?
Helló
Igen, nála. Ha akarsz menni hozzá, még egy kis kiegészítést majd csatolok a leíráshoz.
Üdv
Bush ment, én jöttem...
BUSH!!! Gyere vissza!
Szia Bokrom! :)
Hát te itt? Lesz@rom, mitől döglök meg, én szeretem, és egy életem van. Más meg piál, az attól. Cigi téma lezárva. Engem felesleges győzködni. A mi családunkban mindenki 90-100 év között hal meg, nekem elég 75. :) Akit meg annyira zavar, elkerül.
Hol jártál? Már nagyon szexelnék veled! Na, szexelünk, please?? XD
Nálam höröghetsz, ordíthatsz, nyöghetsz, bármit, csak ne fúrj! Már két hete ezt hallgatjuk. Kezdték a 2.-on, most a 10.-en, sose lesz vége.
Ok, én meg sikítok, mint állat, bár most hörögni tanulok, kell az együttesbe egy énekes. Bőszen gyakorolom, fiam meg szétesik a röhögéstől. Nem tom, mi baja vele?? Szerintem jól csinálom.
Sőt nálunk finghatsz is hangosan, már megszoktam a srácokat. A ház is. Minket. Mi vagyunk a hülye család. XD
Beszarás mennyit röhögök a dumátokon :))))))))) de Kató a cigi tényleg hülyeség, hamarabb halsz meg tőle, mikellmég?!?!
Kuszi, az Orsi a franciánál jártál? Csak őt találtam Orsiként Db-ben, engem is érdekel. Egyébként nagy erőkkel nyomozok olyan lány után, aki, mint Linda egyedül fogad és az ember "otthon" érzi magát, nem sunnyog zárt ajtók között kis fürdőszobákba és vigyáz, nehogy meghallják... Kató, Nálad lehet iszonyúan hörögni? :)):))) Eccer elmegyek Hozzád csak hangosan nyögni...de csak ha sikítasz :))))))))))