Képzeld, nem is meséltem. Megyek hétfőn a bankba fizetni, kedvenc biztonsági őröm mellett áll A Jóban rosszban Pongrácz Pétere, a főorvos úr. Mikor megláttam, egy spontán jött mosollyal ránéztem, a sorozatban egy kedves figura. Te! Azt hittem megöl a szemével, úgy nézett vissza. Ha közelebb megyek 1 centivel, biztos széttép. Biztonsági őr kedvel engem, szokott udvarolgatni, kb. 55-60 év közötti, pici, törékeny emberke. Most semmi mosoly rajta se, "védte" a celebet, akinek a normális nevét nem is tudom. Hát, eddig szimpi volt apali a szerepe miatt, de a nép csak ebből a sorozatból ismeri, azért mégse Bred Pitt. Nekem se kellett több, fene a fullánkos nyelvemet! Csak ennyit mondtam: " Bocsánat, hogy felismertem, nem akartam autogrammot a seggemre." Aztán mentem fizetni. Pénztáros mondja, hogy elege van az emberekből, meg, hogy mindenhol felismerik, elbújt egy közeli faluba. Azt hiszem, ősztől már más szemmel nézem a sorozatban, amúgyis a Fehér Konrád ott az igazi figura. Nem tudom, szoktad-e nézni.