:) ..na errő beszéltem én is, de olyan "riposzt" jött! :)
Pál-Pusztai · Őstag · :) ..na errő beszéltem én is, de olyan "riposzt" jött! :)
Pál-Pusztai · Őstag · Drágáim. :)
Az izzón is azonnal írtam egy "lebuktató" bejegyzést, emlékszel Gróf a sízős történetre?
Vállalom és mindig is vállaltam soraimat, ezért is idéztem a "Petőfi Színház" mai műsorát! :)
Van aki észreveszi, aki nem az mást gondol! :)
Van aki pedig annyira IQ-betyárnak tartja magát, hogy nem veszi észre saját elszólásait! :)
Ha te igy láttod, és érzed, én tiszteletben tartom, és biztos igazad is van!!
Nem ezt gumival nem lehet élvezni, pezseg,,,,, azt érezni kell!!
Olvastam, és erre jutottam én is!!
Tetszik a külsöd, de a fogazatod nem irtad az is érdekel:))))) Amugy nekem a férfi Igen itt kezdödik, tudod a kockahas, tör:))ha odabujjok!!
Mikor leszel szabin?? Gratula a sikereidhez!!
Nem gumival csinálod, vagy akkor is jó?
Király=Pál-Pusztai. Olvass vissza, rájössz, ráadásul most elfelejtett átjelentkezni Pál-Pusztairól :)
Na, leírom, hogy nézek ki. 175 magas, 90 kg+10 (kicsit elpocakosodtam, szeretem a hasam), átlagos külsejű, semmi extra, de vonzom a nőket férfias bájaimmal. Megfelelek? Hajam világos barna, szemem kék. Foglalkozásomat majd később, sokat utazom, de inkább a kötrnyéken (50-60 km-es körzetben), munkám miatt. Debrecen most kiesik, meló van, majd a szabadságom alatt kereslek. Jó?
Én voltam az év üzletkötője a megyében, "nyertem" egy egyiptomi utazást, így motiválnak minket, meg a pénzzel.
Lassan kiderül, ki vagyok, aki ismeri az Andreát (Katót). Én 8 éve ismerem, úgyhogy én már mindig Andreának fogom hívni, az új nevét nem tudom megszokni.
Ha valoban szebb vagy az ördögnél, egy hajszállal, akkor elmegyek veled.de ugye oda nem haltszik asszonyod hangja...???Amugy meg örülj,, nem azt mondta, hogy vájuhoz:))))
Egy pezsgőtabletta punciba...nedveségtől pezseg, az élvezi, aki élvezi, hogy én élvezek:)))
No most vagyok KO..most akkor Pál-Pusztai (jelzem óvatján..sajt jut eszembe rola.:)))))))
Nem értem....Most a Király srác vagy te voltál a tengerparton??Passsz feladom,
Amugy mindig jó voltam történelemből, még mindig emlékszem a triumvirátusra:))) Most sem bánnék,,, egy olyan felállást:))
Megyek, asszony kiabál, hogy ebééééd!
Derűs napot mindenkinek. Mindig nem jövök be, de majd visszaolvasok, van-e hangulat.
Pircsit meg elviszem a magyar tengerhez valamikor, ha ráér. :)))
Hello neked is!
Látom, egész Kurátor család jött itt össze. Most nem érek rá színházba menni, meg nem szeretem annyira a musicalt,
a klasszikusok jobban bejönnek, meg Fekete Pákó :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
De most komolyan. A Gróf, meg a Császár Neked rokonaid? Meg vannak még más Kurátorok is? Vagy majd jönnek? XD
Hello Pircsi! :)
Az jó, ha csúszik. Írd má mit tudsz jobbat? Én szebb vagyok az ördögnél, mit kaphatok?
Csókolózni nem muszáj, de nem rossz. :)
Szóval nem balcsiztam ha kicsit figyelmesebben elolvasod.
Mikor is volt tengerünk és ott kikötőnk? Történelem óra! :)
SingSingSing2 ( musical show )
Veszprémi Petőfi Színház műsora egyenes adásban! :)
Tudod nekem mindegy ,hogy fiú vagy-e vagy lány, de ha hozzám eljössz inkább fiú legyél,a csók miatt..
Jut eszembe, én nem szoktam csókolóznii soha, de ha véletlen kedved kapnék rá, miért gondolják a férfiak, hogy az jó ha egyből torkomig dugják a nyelvüket??
Szia Tiger!!
Ser, és punci??:))
Jobbat tudok,de nem irhatom ki, mert ugy is moderálják.....de hidd el jobb, ez is csuszik, az is csuszik....
Hello Pircsi.
Miért takartad el a puncikádat??? Látni szeretném legalább, ha már ilyen messze vagy.
Egy jópunci még a sernél is többet ér, de legjobb együtt a kettő. :-)
Már hülyeséget írtam, te a fórumozokat jellemezted. Akik nem is olvassák, azok főleg nem azok.
Jaj má, a serital hatása. Meg gyogyós vagyok alapból. :(((
Sziasztok!
Én ismerem Katót, nem kell félteni, amúgy tényleg megy Ausztriába (sajnos, nekem).
Bush, Katóval már itt nem biztos, hogy fogsz röhögcsélni, de majd csak megszűnik a gyalázása, bár nem hiszem, hogy érdekli.
Meg különben is, ha már nincs, minek szemtelenkednének vele, meg sértegetnék.
Abban igazat értek, amiket írtál a fórumozókról, bár kettőt kihagytál, akik csak olvassák, és akik már nem.
Lehet, velem hülyéskedsz majd.
Első kérdés: fiú vagyok, vagy lány? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))