Üdv mindenkinek!
Eredetileg nem akartam ehhez a témához hozzászólni, de most úgy érzem, pár gondolatot mégiscsak írnék.
Először is én értem (és megértem), hogy Dark Angel mitől akadt ki, és egyet értek vele! Már bocsánat, de ha valaki egy akármilyen fórumban leírnám hogy a közgazdászok az emberiség alja, és hogy az ő szakmája sokkal különb, mint akármelyik közgazdász én is kiakadnék, nem is kicsit! Mert ezzel nem egy embert minősít az illető, hanem általánosít, és innentől kezdve ez ugyanolyan mintha azt írnám, hogy az összes c*gány gazember... Az embereket saját maguk alapján kell megítélni, nem azalapján, hogy mivel foglalkoznak a szakmák rangsorolását sajnálatos módon én személy szerint semmilyen formában nem tudom elfogadni. És lehet ezért utálni, akkor sem!
Azonkívül azt is érdekesnek tartom, hogy valaki annyiszor leírja, hogy milyen jól masszíroz, meg milyen végzettsége van, még akkor is, ha ez nyilván igaz. Érdekes módon az ügyvédem, vagy az orvos akihez járok sose emlegeti, hogy milyen szakember, mennyi papírja van, sőt még a Dr. címet se használják, csak teszik a dolgukat, és mindkettő európai hírű szakember...
A 3. dolog pedig, hogy megértem, ha emiatt a banda miatt ki vannak akadva az emberek, de ha jól emlékszem, senki nem kényszerítette Katót, hogy Ausztriába menjen, vagy tévedek? Ha engem egy szolgáltató mondjuk meglop, persze nem dícsérem meg érte, de elsősorban saját magamat okolom azért, hogy miért mentem el hozzá...
És most nekem lehet ugrani, de azt hiszem én ugyanúgy leírhatom mit gondolok, mint akárki más.
Üdv
ilko