Nos, kedves Dóri, most b@sztad el végleg.
Átírtad a hirdetésedet. Amikor ilyeneket írsz, hogy intim, lingam, DOMINA, SZEREPJÁTÉKOK... akkor ezek után mit vársz?
Ez mi, ha nincs szex?? És itt van, amikor a lányoknak, és a fórumozóknak is igaza van, te is azt csinálod, csak esetleg masszázs után.
Eddig a hirdetésedben ilyenekről szó se volt.
A másik, amiért javasoltam, hogy hallgass: ide a férfiak szexpartnert keresni jönnek be, az egy dolog, hogy egy részét érdekli a masszázs is, benéz, felhív, meglátogat. DE! Elsősorban alkalmi partner után kutat. Lehet, hogy neked azt mondja, hogy nem jár lányokhoz, nem olvas fórumot, de bizony igen. különben ide be se nézne. :) Csak nem vallja be, mert kínos neki.
Ha te nekiállsz itt népszerű hirdetőket osztani, mind melléjük fog állni, te elveszted a vendégeid javát, előbb-utóbb éhen halsz.
Az meg senkit se érdekel, hogy neked hány okleveled van, miből, vetted, vagy tanultad. Itt a masszőrök kaptak egy sufnit, ahol hirdethetnek, és, ha eszük van (nem mint nekem volt:)), akkor néma csendben teszik.
Én megfizettem a tanulópénzt. Te is ezt akarod? Akkor folytasd, de ilyen hirdetéssel már nincs erkölcsi alapod lányokat sértegetni!