Szia ilko..itt vagyok még...
Szia ilko..itt vagyok még...
Sziasztok gyerekek...
Mi a véleményetek a pisi szexről... mi izgatja a férfiakat benne??
A véleményem: gusztustalan, aberrált és nem tudom, hogy mi benne a szex.
Ennél fogva nem tudom, hogy mi az izgató benne.
Nem vagyok szent, de a normális dolgokat szeretem.
Szia Lord K:))))
Tudod ez amin gondolkodtam, mi benne a szex, bennem van egy kis perverzió,, az biztos, de normális kereteken belül,,, de hogy pisi szex... és van aki megkérdezi telefonba..
Ennyi erővel az orrodat is kifújhatnád, meg hányni is lehetne...
Ja és inkább maradjunk a Mester megszólításnál.
G K már biztos ráncolja a szemöldökét :))))))))
Elnézést a megszólitásért tisztelettben tartom...
Megyek sláfenelni.
SEGAsztok.
'cakát.
Szia QC... Mi ujs veled?? Behalt a beszélgetés itt ...Sehol senki..
Minden a régi.
Tényleg nagy a csend itt.
Oly mértékben nagy, hogy megyek sláfenelni.
SEGAsztok.
'cakát.
Kedves Pircsi és QC!
Bush, Gróf, Pál, Jampec, Chuck és én a sümegi Hotel Kapitányban töltjük a hosszú hétvégét. Most más gépéről írok, a billentyűzeten ugyanott vannak a betűk.
A hangulat nagyon jó, kezdünk összebarátkozni, csak még néha összekeverem, ki kicsoda.
Bushal jókat beszélgetünk a szexről, még nem próbáltuk ki, hátha rámegy a barátságunk, úgyhogy vacilálunk, megéri-e, vagy sem.Esténként matek versenyfeladatokat oldunk meg közösen, ez jó. Gróf sokat beszél, leginkább Pállal, mert ő érti, mit mond. Chuck úszni ment, aztán befekszik egy masszázsra.
Jampec nem tudom, most hol van, nem mondta, eltűnt. Lehet, hogy sétál a várban.
Szóval mindenki megvan. Nem tudom, Ti miért nem jöttetek? :)
Milyen véleltlen, én is pont ott "nyaralok".
Chuck és G K hogy jönnek ki egymással?
További jó szórakozást.
Tedd azt, amit legjobban szeretsz...
Üdv
Akkor találkozhatnánk mi is. Chuck és GK kezdenek összebarátkozni, ez köszönhető a két nagy darab biztonsági őrnek is.
Bush és én egyre közelebb kerülünk egymáshoz, nem is csúnya. Nekem ő a legszebb. Már nagyon kívánom, de ez titok, nem kell róla tudnia, csak neked súgom meg.
Amúgy te mivel töltöd az időd? Minden van, csak drága egy kicsit, de szerencsére Gróf fizet mindent, nagyon gáláns.
Csókollak drágám.
Lehet, hogy már találkoztunk...
Masszírozd már jól meg Busht, aztán végre kibújhat a szög a zsákból :)))))))))
Gróf meg persze, hogy fizet, a név kötelez. Ő egy úr. Én is mindent az ő számlájára íratok.
Wellness, tejben-vajban fürdés, hájjal kenegetés, tüzelő szukák erotikus tánca, bujálkodás, meg egy fé' kőte meg egy bósodi :)
További szép estét mindenkinek.
'cakát.
:D Te is jól vagy, látom! Mi vacsora után összeülünk körbe aztán vízipipázunk.Arra is Gróf tanított meg. :)
A Grófnak még mily egyéb rejtett tartalékai lehetnek?
Vízipipa mi? Nehogy még szellemet idézzen, esetleg dementorokat küldjön rám (ill. Chuckra).
Ja, volt a TV-ben, hogy Orbánék vissza akarják állítani a vármegyéket.
Akkor tényleg méltó helyére kerülhet vissza emberünk.
Welcome után jöhet az Earl of Hajdúság...
Grófot nehéz 4 nap alatt kiismerni, biztos van még a tarsolyában ez-az. :))) Úgyhogy csak vigyázz!
A vármegyékről nem hallottam, de azt tudom, hogy Magyarország leszünk Magyar Köztársaság helyett és Viktorunk most kíváncsi, hogy hogyan hat ez a nép közérzetére. Az enyémre sehogy, amíg nem kell az okmányirodában sorba állnom, mert ki kell cserélni a személyimet, lakcímkártyámat stb.
Sajnos ma van az utolsó együtt töltött napunk, Bush még mindig nem volt meg, fél a masszázsomtól is. Nem tudok vele mit kezdeni. Tipped? :)
Üdv!
Ahogy látom, remekül érezted magad!:) Itt vagyok ám, de csak olvasgatok!:D
Szia Katóka...
Probáld meg egy kis pezsgővel kábitani, vagy házi pálesz... ki tudja mit szeret:)szexet nem igen:)))))))