Próbáld megérteni a helyzet tényeit mielőtt döntést hoznál. Nyitott elmével, előítéletek nélkül értékelj ki dolgokat, és légy kész meggondolni magad.
Próbáld megérteni a helyzet tényeit mielőtt döntést hoznál. Nyitott elmével, előítéletek nélkül értékelj ki dolgokat, és légy kész meggondolni magad.
te meg ki vagy? mi bajod??
Győzd le a kudarc fölött érzett félelmedet. Nem fogsz félni a kockázatvállalástól, ha rájössz, hogy a hibáidból tanulhatsz.
Még nem jártam be, mert akármit kérdek, mindig azt mondják, arra ne menjek, mert veszélyes.
A Fő utca hosszú, meg van villamos is.
Kérdeztem, miért van itt ennyi szolárium? Mind megél? Azt mondták, pénzmosoda. Nem tudom.
Ami zavar, 3 perc csend nincs, zúgnak a buszok, autók, meg egész nap szirénázik a mentő, hetente egyszer alszom végig
egy éjszakát altatóval, sörrel veszem be. Utána alszom jól. :)
Szép hely az a Miskolc.Zsaluztam az uszodájukat....
Miskolcról tudni kell, hogy itt is emberek laknak. A tulajtól megtudtam, hogy 240 ezren, de mindjárt rákeresek.
A kilátás nem mondom, hogy olyan, mint Fehérváron volt, de hiszitek, vagy sem, nem megszokhatatlan, és értelmes emberek is vannak szép számmal. Leírnám, engem a halálba rémisztgettek, hogy hova jövök, meg túl fehér vagyok ide, senki még nem bántott, és nem veszélyesebb hely, mint Fehérvár, vagy Budapest. Az ügyintézés lassú, inkább időutazáson érzem magam (visszafelé a 70-es évekbe), de már elintéztem szinte mindent, tehát a nehezén túl vagyok.
A látogatók meg jók, mert a nagy számok törvénye működik.
Most, hogy van net, igazán semmi bajom. Mondjuk Gárdony nyár végéig hiányzik, utána nem fog. Meg 2 ember pótolhatatlan nekem itt, de van vonat, meg lehet, autónk is lesz. Fiam remekül érzi magát a cégnél, jól keres, én se panaszkodhatom, és a miskolciak segítőkészek, tehát sok mindent megtudtam, hogy fordítva működik, mint nálunk. Röviden ennyi, vagy megszokom, vagy megszököm, de már semmi sem idegesít, mert tudom, hogy én vagyok túlpörögve (mondta a tulaj). Szerintem meg itt megy lassan minden.
Vannak vicces dolgok is, pl. kocsma, aminek a neve "Nekem8", oda az megy be, akinek már minden mindegy.
Tiszteletem, megjöttem.
Igen füstös, Miskolcon vagyok, sokat tudnék mesélni, de inkább asszem írok Somogyinak, azt majd a showder club... xd
Pál-Pusztai · Őstag · ..mondom én, van aki figyel! :)
Pál-Pusztai · Őstag · Zsák esete, végre összejöhet.
Mi a franc! Hexe Miskócra költözött!!
A kiváncsiabb természetűek figyelmébe ajánlom a miskolci hirdetéseket. :-)
Pál-Pusztai · Őstag · ..szabadok vagyunk, bátran elmondhatjuk gondolatainkat.
Hogy miért?
Tudja a bánat!Vagy tényleg kidobta Admi,vagy feladta a jó öreg Gróf Kurátor ellen.
Amúgy nem vetted észre,hogy megszünt a Posztomusz Gráf Kuszátor?
Szinte szégyelem magam!Úgy beégettél most!
A vínQvába nem fedeztelek fel,hanem rákérdeztem,hogy te vagy-e?Grofikuszt meg csak kicsit vigasztalni akarom.Ne érezze már olyan szarul magát mielőtt kitiltják innen veled együtt!
Tudsz róla?Már folyamatban van állitólag. A füttyös kérte és az volt Admitól a válasz,hogy min.lefokozzák az őstagságát.
Éppen elég ennek a fórumnak az, ha a te tudásod csillog itt, a tévesztéseiddel, a belemagyarázásaiddal. A korona az volt, amikor az állomáshoz közeli madamban próbáltál "felfedezni". Az írásaimat jól átültetted a "gyakorlatba". Mindegy, milyen messze is volt tőle! :-)
Ha megpróbálnád nem mindig a groffikusz által leírt infókon keresztül nézni az írásaimat, akkor mást is észrevehetnél.
Az meg, hogy egy "konkrét" valamire máshol is találsz megerősítést, nem bizonyítja, hogy melyik a tapasztalat, és melyik "csak" a "kötelező" olvasmány.
Mé' tán te juhász jánya vagy?Az első szöveg ami a vezérürüre bejött ua.volt,mint amit te írtál,csak gondolom átfogalmaztad.Csillogtasd már meg a tudásod pl atomfizikából,vagy csillagászat,vagy írjál vmi idegen nyelven!Csak lássuk milyen buták is vagyunk hozzád képest.