Hát hogyne, tényleg élvezet veled beszélgetni!:)))
Hát hogyne, tényleg élvezet veled beszélgetni!:)))
Na, nézzétek meg a youtube-on Zsigmond feszültet lazulásképpen! xd
Mit kiabálsz? Nem vagyok süket még, csak vén :D
De! Rubint még nálam is vénebb, ő 90 éves.
szeretem a vicces dolgokat!:)))
Hát igen, ez is csak nézőpont kérdése.
KEDVELLEK! És csak időnként. A szeretet szó használatát mellőztem.
Nem igazán a te szeretetedre vágyom. Megvannak a civil életemben az igaz barátok, ez csak egy nemtommi már...
Közben máshol értelmes emberekkel dumálunk, hiszed, vagy sem, mert bizony vannak.
...és íme, Hexe generálja a Csevegést újra, csak már kicsit unja :)
Nida! Költő lettem! :D
Valójában saját magadnak vagy fontos, én pedig megteszem neked ezt a szívességet.
Lenne egy kérdésem. Miért bántasz mindenkit? Igen, olvasom Debrecent...
Jó volt, ezért kedvellek! :-) (Na jó, csak időnként!)
Szerinted, van, aki kövérebb nálad, kisasszony? xd
Nyilván nem a tiedre gondoltam elsősorban, de én sem tudtam kihagyni!:)))
Köszi :-)
Semmi baj, amúgyis jól elvagyok, mert szeretem a vicces dolgokat!:))) És ezeken a kommenteken csak nevetni lehet!:)
Meg is találhatod őket, ha kicsit kutakodsz!:) Bár az is igaz, hogy oda nem írhatsz lejárató kommenteket (vajon miért?)!:DDD
Nem egyet és nem kettőt írtam már és még fogok is!:)
Ez az erőlködésed pedig egyáltalán nem zavar, sőt mulattat!:) Mert valamiért igen fontos vagyok egyeseknek, olyannyira, hogy már alig várják, hogy írjak akár csak 1 bejegyzést is, és máris rácsapnak!:D De ettől még továbbra is az a helyzet, hogy ha valaki jó sz*lgáltató, akkor jó sok vendége van, ha meg nem, akkor úgysem, tehát nem teljesen midnegy, hogy én kiről mit írok?
Kegyetlenek vagytok ezekkel a nickezésekkel, de ezt a "tökf(ilko)" dolgot jól kitaláltad.
Bocs ilko, nem akarlak b@szogatni, de ez a szóvicc télleg tetszett.
Lehet, hogy a HUF kevesebb, viszont az igények nem változtak??? És ha kevesebb a HUF, maradt az igény, akkor már csak a szol gált ató oldalán lehet lefaragni a költ ségekből: alkudozni, példálózni, akár "genyózni".
Sokan sokmindenre hajlandóak 1-2 ezresért.
Tudod, akár a csigát is felkísérik Pestre gyalog vidékről.
:-)
Igen, így van, mert te több mint 1000 nővel voltál már, így nyilvánvaló, hogy te tudsz a legtöbbet ebben a témában. Ez esetleg akkor sántíthat, ha egy (tökf)ilko vagy, és azt hiszed, hogy a te nézőpontod az igaz mindig. De persze erről sincs szó.
"Mert majd máshova fogok besziket írni,"
Na, uccu neki! Ezt már hallottuk, mégis itt vagy! A saját szavadhoz tartsd magad! Ennyi! Minden más csak köd.
Csak hogy örülj a kommnak. :-)
"Az első héten már volt egy hívásom, nálam fiatalabb srác" Van, aki idősebb nálad? Gyenge volt, ugye? Ennyi a karate része.
Ami viszont érdekel, az az, hogy szerinted miért változtak meg a vendégek az elmúlt kb. 3 év alatt, és talán a kellemetlenebb irányba?
:)))))