Bocs, Zsoltee
Bocs, Zsoltee
Zsotee! Húzzál bele!
Ő még nem a pézre esküdött fel, régi kedves ismerős, majdnem mindent megtenne értem, de ami nem megy...
Gratulálok az előléptetésedhez!!! Ezt is megünnepeljük! Szoknyavadász Sopronban, te Debrecenben, én Veszprémben, valahol itt a Balatonnál kéne, jön a nyár.
Tévedsz, engem érdekel, aki jó fej. Sőt, örülök a mások sikerének is. Amúgy meg, nézd meg, mennyi masszőr lett a piacon, azért mégiscsak lesz kishazánkban masszázskultúra!!!
Na, Alex az más! Egyszer volt, hol nem volt... Te mit szeretnél?
De nem ám! :) Eljöhetsz-mehetsz! Hol vagy?
Kurátor alszik, szoknyavadász vadászni ment, vagy nagyon dolgozott ma. Újabb feladat van: belőled csinálunk először lelkest, aztán kvázit.
Nyugdijba akartam menni, mert magas a TB, de azt mondta a doki, hogy ez nem elég, hogy lerokkantsanak. A derekammal se akarnak, már nem tudom, kihez forduljak. Katasztrófa!!! Szigorítottak. Voltak ilyen ötleteim, hogy skizofrén vagyok, de azt mondta, ahhoz öreg vagyok, 20 év körül kezdődik, semmi nem jött be.
Nem mind1 hogy elmebeteg vagy elmehetek :)))
Szia! Én most voltam agykurkásznál, ő is ezt mondta! :)))
Vissza olvastam a csevegéseteket, hát mit ne mondjak elég beteg :-D készek vagytok teljesen.
Hali! Kvázi lettél!!! Megmondtam. Majd megünnepeljük? Mondjuk hármasban?
Este jövök már csak fel. Nem tudom, megijedtek-e tőlem a tegnapi ötleteim miatt, de elég csendes napom van.
Nem vagyok ám ilyen állat, csak hülyülök! Mindenkit nem tudok felsorolni a törzs...dégek közül, de 3 Krisztián, 6 Laci, 5 Zoli, 6 Zsolt, 6 Gábor, 3 Balázs és a többiek, legalább Ti ne féljetek. Bocs, akiket kihagytam, hosszú lenne a lista, de mindegyikőtöket szeretem :)
Szia! Bocs, hogy tegnap nem válaszoltam, de hamar ki lettem a szobából lapátolva :)
Gratulálok a megfejtéshez, remélem, sokaknak nem sikerült! Csinálják a programokat nekem, már tényleg dolgoznék, rendesen!!
Távoli célokat már nem tűzök ki, csak egész közelieket. A 3-as verbális szexhez mit szólnál? :D
Este jövök vissza, kivéve, ha szoknyavadász idetéved, mikor ráérek, már sírva röhögtem tegnap!
Pá! Gróf úr már meg se találja magát, annyit firkáltunk. Otthon jó légy ám!!
Ja lehet...
De én akkor most el is lőttem...
Sorry, de tipliznem kell, letelt a munkaidőm! Pá
Tévedsz! Olvassák rendesen, csak mi írunk! Örülök is Neked, már nem csak a Gróffal vagyok kettesben, hanem két pasival!!!
Ez is valami :D Így szóban szexelünk.
Ne is törődj vele, max a Gróf olvassa ezt a szobát rajtunk kívűl, majdnem négyszem közt van.....
Így nyilvánosan gátlásos vagyok, de persze álmodozni szoktam. Az a baj, hogy messze vagy! Elmondanám, de csak négyszemközt. Nagyon gáz!!!
Én lennék az első?
Ezek szerint akkor ezzel én venném el a te szüzességedet e téren!
Meggondolom....
Egyéb perverz vágyad vagy kívánságod is van?
Tudod, amit eddig nem mertél említeni senkinek sem... :)
Ja, extraként, ha elég belőle neked 7'40", mehet a Katyusa alatta relaxáló zeneként.
Soha nem tudhatod, mitől változik meg nagyban az életed!
Ennyiért csak pici kefét adnak, meg nem tudnák a boltban, hogy miért veszem 10-esével naponta.
Én kihagynám, de, ha akarod , én téged szívesen! Te lennél az első, gondold meg! :)
De jó!!!
Biztosan nagyban megváltozik majd attól az életem.... pffff
Természetesen gumi nélkül, extraként mindig veszel egy steril, új 200 Ft-os kefét.
Ha akarod megkefélhetjük egymást....hehe