Laura 26 nyiradony milyen igényes lehet :D csikkek szétdobálva a földön, ágynemű kiégetve... 😄
Laura 26 nyiradony milyen igényes lehet :D csikkek szétdobálva a földön, ágynemű kiégetve... 😄
Sziasztok,
Szombathelyen 2 pasi 1 lány felálláshoz keresem férfitársamat kizárólag heteró alapon. Hírdető hölgyhöz mennénk. Aki komolyan gondolja, az privátban keressen.
Hanyatt nem estem tőle azért ...😉
Sziasztok. Van ez a Kiara nevű lány. Valaki valaki volt már vele/nála?
Köszi.
Sziasztok, Nyíregyházán volt egy hölgy Lola masszázs, esetleg róla tud valaki valamit? Bitang erős keze volt.
Boldog békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Véleményem szerint nem egy városi panel dzsungel lakót akar a csajszi kitartani! :D
Értelmezted amit leírt?
Én szívesen befogadom magam mellé :)
Igazad van! A fórum bejegyzései alapján egyértelműen rólla szól a történet! Reméljük talál helyet hamarosan!
Az lesz...😉
A kérdés adott ez a Pati az a Pati? Előző hozzászóló kap vajon választ.
Sziasztok
ha a Pati34 régen is ilyen névvel hirdetett Nyíregyen, akkor én voltam ennél a kedves termetesnél, maikor ott volt dolgom, Annak meg nagyon örülnék, ha eljönne Debrecenben is, szívesen meglátogatnám itt is, csak pozitív dolgokat tudok Róla mondani :)
Puszi várak! :)
szia
Sziasztok!
Pécs-Baja és környéke vonalon tudtok olyan hirdetőt, aki max 60 kg és meglehetős dolgozni intenzíven a testét? :)
Nincs is ilyen nevű lány ... :P
Szia, ha állandó helyet keresel írj rám.
Szia.Ne haragudj,görgetés közben nyomtam a 👎🏼 gombra,visszavonni pedig nem lehet.
Sziasztok Andrea sopronba nagyon brutális csajszi egy kedves aranyos amit meg beszéltem vele ugy is volt egyből fel veszi a telefont el mentem ma hozzá amit kértem telyesitette profi mindenbe driszkét helye van nagyon szerethető csaj én sopronba nem találkoztam még ilyen csajjal nem csak sopronban máshol semm csak ajánlani tudom keressétek meg sopron
Sziasztok
Nyíregyháza közelébe keresek párommal swinger lehetőséget!
Hello
Győrben hírdető Emma masszőrről kinek mi a tapasztalat? Mit vállal a hölgy?
Sziasztok! ☺️
Zalaegerszegen ha valaki tud kiadó szobát, lakást -lehetőleg napi díjasat,és jelez, azt megköszönöm. ☺️ Korrekt, igényes Nő vagyok.