Sziasztok, nem vesztem el, csak külf. vagyok és nyűgös a net, meg ha hozzájutok, egy csomó dolgom van. Nagyon élvezem Kató, ahogy kommentáljátok a vendégeket, egy kicsit mintha átlátnánk a paraván túloldalára! Írjatok olyan sztorikat amiket esetleg meg tudunk magyarázni, de lehet rajta szórakozni is. Pl. a "sexbe belefér egy aktus?" nem olyan hüje kérdés, sok helyen csak pettinget, ill. kézimunkát, max cumit jelent, de NAGYON pozitív, hogy Nálad a pakolás természetesen benne van :) Egyébként meg akartam kérdezni Tőletek (hello Pircsi), hogy miért lombozza le sok lány a vendéget az ilyen (ne csináld ezt ne csináld azt dumával és persze nem extrém dolgokra gondolok). Aki nyafog, minek hirdet?
Grófom, nem reagáltál arra, hogy az igazi vudus sosem vuduzik, így aztán nincs is vudu?-féle kérdésre!
A Zarathustra téma sem rossz, de ilyen mélységben csak az fog tudni hozzászólni, aki foglalkozik vele, tehát a tanulmányaihoz kellett, mert privát hobbiként kevesen veszik elő... pláne annak ismeretében, hogy a "saját" vallásunkat (értsd kereszténység) sem értjük egészen. Visszaevezve érdekesebb vizekre: azt írtad, sok esetet tudsz, amikor a mágia visszaütött. Na ez érdekelne!