Félreértés volt:)))
Félreértés volt:)))
A 7 évet a rutinra értettem, 7 év intenzív masszírozás. :)
Ügyfelet innen? Hát, nem ígérhetem, messze vagytok nekik.
Szia édesem!
Majd valahogy összeszedem megam, hogy utolérjelek. XD Leszbi showról nem volt szó!! Azért kivégezzük a pasikat, azon gondolkodom, hogy jutnék el hozzád egy próbahétre. Szerintem kaszálnánk. Debrecenből jönne az ostrom, meg máshonnan is, gondolom. Egy négykezes masszázst összehozunk gyorsan, masszázsból én vagyok a jobb. :) Majd elkapjuk a gallérjukat, hogy függőségük legyen! :)
Puszi
Katókám,mi az a 7 év,mi jó csapat lennénk!!!
Hali Bushom! :) Már hiányoztál. Hát, Pircsi fiatalabb, így lenyom, ez van. A bót megy azér!! Öreg asszony nem vénasszony :))
Ja, az van, amit én akarok (általában), tudok én a kis kezeimmel izgatni is rendesen, de 7 év az 7 év. Meg már előtte se voltam szűz. Mondjuk a pasiknál se mindig értem, hogy miért akar szexelni, némelyik fekszik, mint egy zsák krumpli, legfeljebb megkérdezi, hogy "Ez jó neked? Hogy szereted?" Nem mindegy, ha nem csinál semmit, csak a kiszolgálást várja. Ilyen is van, de szerencsére ritkán. Azt szeretem, mikor a lepedőt szaggatja kínjában, na akkor jó a szex.
Hozol ügyfelet is Kató???:))
Szia, becsajoztál? :) Vagy csak harmadnapos voltál? Már biztos kijózanodtál. Márciusban utazunk Debrecenbe? Pircsivel már beszélgetünk róla.
Hátolról szeretem,max a lepedőt figyelem:)):))
Szia!
Mit szoktál figyelni?
Szia Bélapapa!!
dE Örülök neked... mi ujs.... na látod nálam ez a veszély nem áll fent hogy a pókokat figyeljem:)))
üDV Bush.. és mindenkinek....
Te szegény nem jó csajt választottál... ha ajánlhatok.. csak magamat, tudod nnagyon szerény vagyok, no meg szép:)) is, és jó.....:)))))))) esetleg a Katót... de ő nincs olyan jó mint én:)))), de csalogatom, és egy leszbi showt összehozunk, vagy amit ajánlottál Kató.. a négykezes masszás...
Katókám csak amit megbeszéltünk... Tudod... A másik ha jössz hozzám melozni... kicsináljuk ezeket a pasikat..nem hogy a lábuk remeg majd... de lábra sem birnak állni...bár isten bizony előfordult,hogy mikor hazahozott a pasi, mondtam neki, nyissa már ki az ajtot nekem... és lökjön meg egy ujjal..tuti kiesek-..:))))az autobol..... még hogy a plafont nézni közben...csillagokat látni:)):))
No puszi neketek, a napi hülyeségemet leirtam....:))))
Mivel a hátán feküdt, megnézte, hol kell kezdeni a takarítás!!!!
Sziasztok! Vazze, 3 napig nem nyomulok és KILENCSZER kell lapoznom, hogy utolérjelek Benneteket!! Ti már kitárgyaltátok a levelibéka nemi életét is, Geróf teljesen felpörgött, Pircsi simán lenyomja Katót eset/nap-ban mint Melissa a római főprostit Claudius alatt :)) Megjegyzem, totál külsősnek éreztem magam, amikor Pál-p-val szívóztatok, ő meg megsértődött, egyikőtöket sem tuttam követni, ez az "alvilági bennfentesdi" még nem megy nekem :)) DE! A legnagyobb só eddig a fórum történetében amikor Geróf meg asszem Chuck cukkolták egymást a nete, hát az óriási volt, mekkora dumákat engedtek el, dőltem a röhögéstől, többször is elolvastam, sztem a VL Szerkesztősége pénzelte Őket, akkor ugrott meg az olvasottság, higgyétek el! :)
Mi a helyzet Katóm, a napsütés hozza a vendégeket? Teccet a szöveged arról, hogy ha izzik a levegő, gyűrődik a lepedő, azér átlátunk rajtad, ha akarod izzik, ha akarod nem! :))))))))) Nemrég voltam egyik lánynál, apám, a plafont nézegette közben, meg a sarkokat, meg max egy igen-nem, szóval a guminőnek jobb a stílusa, haggyatok má, kinek kell az ilyen. Geróf, Te írtad eccer: "ha tűzbe tudod hozni akkor élvezetes vele a sex", hááát komolyan, még ÉN strapáljam magam?! Figyu, azér keresem a VL lányokat, hogy NE KELLJEN előtte-utána lelkizni! Más az, hogy dumálunk, meg van hangja az egésznek, meg más az, hogy udvarolni is kell hozzá......
Szia!
Nem Vagy az, valamit nagyon félreérthettél és ez azóta pörög Benned.
Remélem hamarosan megáll és megtisztul a látásod! :)
Tartalmas, lelkiekben pihentető Napot Mindenkinek! ¤
Ugyan, már miért lennél paraszt? Nekem annyira azért nem jó, mert nem igazán tudtam még kipihenni a szombat esti bulit, de majd igyekszem regenerálódni.
Nem nálunk volt, csak a Trafik nevű helyen tartotta egyik haver a születésnapját, aztán ott voltunk. Annyira nem rossz hely (sok jó csaj van:D), bár sok a sznob ember is, dehát ez van. Asszem megyek még oda máskor is!:)
Szia! :) Igen, most én vagyok a paraszt. Nem baj legyen Pál parasztok között király! :))) Én végeztem vele.
Gyönyörű verőfényes, napsütéses tavasz van és hétfő már megint. A kedvem jó, csak délelőtt rohangálhatok ügyeket intézni meg vásárolni. Ilyen hülye legyek, nem dobom ki az üres tégelyt, azt hittem van még egy masszázskrémem, erre elkellett halasztanom néhány vendéget. Remélem, a héten jönnek. Na, irány a nagyker!
Milyen buli volt Nálatok? Szokásos hétvégi?
Jó reggelt!:)
Látom érdekes "műsor" volt hétvégén, én inkább buliztam!:D
Kihogyvan így hétfő reggel?:)
Sokat dolgozól mostanában, pihenj is kicsit néha.
Remélem van még hasonló jelző a csuprodban! Az orrod nem keményedik ilyenkor? Kivasaltad a bábúdat? :)