Na de hogy gondolod?! Tisztességes feleségek nem is hallottak róla, fúúúj! :D
Na de hogy gondolod?! Tisztességes feleségek nem is hallottak róla, fúúúj! :D
Tutira nem. Ők a macsóhapsi.hu vagy családi szexponthu, vagy tiltottvágyak.hu meg ilyen félrelépnivágyó nők oldalán csetelnek. Legalábbis így logikus, nem?
Na kénytelen vagyok Grófom a tárgyra térni! Mindig kibújsz, de megkérdezem: az igényesnők oldalon tényleg igényesek vannak, magyarul címlaplányok, klassz lakás, csá Móricz Zsiga bá, vagy ugyanaz mint itt pepitában?
A másik: miazhogy kimoderáltak?! Én nem láttam, hogy a Te beírásaidat küldték volna moderálásra. Ha meg eccerűen letiltottak a levelezési listáról, az kicist fura. Mert az, hogy vitatkozol, nem adott erre elég okot, a durva duma meg nem volt Rád jellemző. Nem akarom aszondani, hogy mindenben fulltuti amit írsz, de legalább érdekes. Ja, azt remélem mindig letagadod a csajoknál, hogy Te vagy a Gróf! Én legalábbis sose mondom, hogy: Szeva szóliccs Bushnak :)))) Az hiányozna csak! Akkor nem írhatnék többet ijjen szabadszájúan! (Igaz Kató? Vagy inkább legyek kultúrszelíd diplomata?)
Egy négerel én is kiprobálnám, tudjátok nem a méret miatt.. egyszerüen kiváncsi vagyok.... tudjátok min gondolkoztam,, hogy unatkozó otthonülö tisztes feleségek, vajon szoktak benézni ilyen fórumokba??
Szia Neked is! :) Igen, elbabusgatnám őt is. Csalogattam át az én ágyamba, hogy az kényelmesebb, de nem jött, azt mondta jó az neki.:)))
Kérlek szépen, változni fog a műsor, az első látogatáskor nincs más, csak kézi levezetés. Ma már így tájékoztattam az új érdeklődőket és volt így is vendég, aztán lehet,hogy egyáltalán nem is lesz más, csak masszázs intim maszival. A régi vendégek úgyis megkeresnek ilyen-olyan időközönként, velük nem változik semmi.
Azt elhiszem, hogy örökbe fogadnád, elbabusgatnád, megmosnád, a haját, a hátát, stb, ismerünk már kicsi cica :)))))) DE!! Milyen trükköt kaptál az élvezetek megnyújtásához?!?!? LÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉCIIIIIIIIIIIIIIIIIIII hadd tanújjunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia Gróf! Most komolyan, Te mindenféle nőt kipróbáltál már, fehéret, feketét, tarkát? :)))
Szia!
A srácok is elaludtak.:) Köszönöm, a hétvégém jól telt. Péntek este Veszprémben összejönnek a metálarcok, fiam és barátja bemennek bulizni. Barát a basszeros, majd, ha újra itt lesz a hirdetésem,csöpp hátát láthatjátok. 192 cm és kb.95 kg, évek óta gyúr. Haver vidéki, így nálunk alszik, ő az én hálótársam péntek éjjelenként, nálam van egy plusz heverő. Most képzeld el, egy jóképű, csinos 21 éves sráccal hálok együtt. :))) Döglés úgy fél 10-ig, papesz (haver) kb.10-ig, aztán még itt van úgy du.3-ig. Szóval,jó a hangulat a két sráccal, zenélgetnek, hülyülünk, beszélgetünk, tényleg jó a hangulat itthon, csak a lakás szalad, de mire elmegy a srác ellustulok.
Vasárnap takarítás, főzés, mosogatás, mosás, vasalás.... Filmezünk, dumálgatunk fiammal, de ez már estefelé, addig dolgozgat a gépen, aztán várom a dolgos hétköznapokat és örülök,ha nagyon dolgos. Nagyjából ez lesz most hétvégén is, de legalább jól érzem magam, feltölt a két srác együtt. Papeszt is örökbe fogadom.
Nem én irtam.....
Sziasztok..
Mindig eldöntöm, hogy most este itt leszek,, és hülyülünk egy sort,, erre bealszom,,, tudjátok,, csak kicsit pihenek.. és majd reggel ébredek,,,:)) szerintem én téli álmot alszok:)))
Mi ujs Kató??Hétvégéd kellemes volt??Bush,? Gróf,? Pál?Ilkó.?Papi?Ti hogy vagytok??Nemi élet rendben:)))))????
Puszi
Köszönöm ,meglepetés volt...
Hali Bush!
Írt egy srác, olvasta a panaszomat és volt egy jó ötlete, hogy hogyan lehet kivédeni az ilyen esteket, azt hiszem, megfogadom a tanácsát. Senkit nem állt szándékomban megbántani ezzel a beírással, talán nem is lett volna szabad,de már leírtam,mielőtt elszámoltam volna 10-ig. A 2. mentet szoktuk általában alkalmazni ilyen esetekben, az tényleg hosszabb, csak van akinél fél órát kéne várni és nincs annyi ideje.Na,részemről téma lezárva és srác ötletét próbálom ki. Biztos bejön, végülis ő férfiból van.
Azért vannak ám a jól megszokott törzsvendégek is, csak érzik a válságot, vannak, akik már ritkábban tudnak jönni.
Fiúk adósok vagytok!! Nem írtatok arról, hogy milyen volt néger nővel! Gróf meg nem mondta el miért nem jó ázsiaival? Ne legyetek már prűdek, vagy váltsatok nick name-t, de ha ezen a fórumon is finomkodtok, elvész a liberty-érzés!
Ja, Kató, sztem Téged üldöz a válság: a fickók nehezebben szedik össze a zsozsót az akcióra, és mire odajutnak, már nagyon tele van a tö kük és hamar kész vannak. Megjegyzem az ilyen szolgáltatásnak egyik nagy előnye a ffiak számára, hogy nem kell a partnerre figyelni, lehet szárnyalni, ahogy és amikor jól esik! De azért van orvosság: rögtön utána egy 2. kört kell szervezni, ami nyilván hosszabb lesz.
Egyébként én is imádom a quicky-t, amikor meglátsz egy miniszoknyás lányt fénymásolni egy félreeső irodában és eccerre beindulsz, hátulról átöleled, hozzásimulsz, kicsit rádöntöd a fénymásolóra, szoknya fel, haris le, tanga kicsit fére és 30 sec alatt felrobban a világ, aztán hagyod pihegni a gépen és kissé mélyebb karikákkal a szemed alatt lazán továbbsétálsz, úgy hogy még az arcát se láttad.... Nna ez egy nagy feeling! A másik meg persze, amit Te is szeretnél, a lassú halál....... :))))))))))
Namivan Aranyanyáim, beindult a tavasz, pezsegnek a hormonok? Pircsi bisexben utazik, Katónak egy hapsi a fél fogára sem elég, sőt a kormányt is lerendezné, várjatok, számolok, 3sec/fő, mongyuk kb. 4 perc alatt :)))))) Te, lehet, hogy az kellene nekik!! Másnaptól felére zuhannának az árak! Persze, csak amerre járnál :))))))))) Kató, tök buli lenne, előtted lopakdodna mindig 1-2 kormányügynök és ahova belépsz, már titokban várnának és mindent fele annyiért adnának, Te meg örülnél!!!
Gratulálok a beszámolóhoz, amit írtak Rólad. Egy NŐ milyenségét nem csak a külsőségek határozzák meg.
Ne is! Mostmár élőben is akarlak látni! :) És beszélgetni is, csak félek, hogy hosszúra nyúlik. Nem is tudom még, hol ünneplünk. Van valami ötleted? Nem ragaszkodom Debrecenhez, valahol félúton kéne, de úgy, hogy mindenkinek jó legyen.
Szia Pircsi! Neked is szép napot! Már azt hittem, mindenki sztrájkol. :) Jaj, rengeteg a házimunka, takarítok, vasalok, aztán még valószínű hajat mosok, meg nem tudom még. A fürdő is rám vár, fiam kipucolta a klavlatúrát, olyan kosz van bent.
Holnap rohanhatok megint masszázskrémért, postára... Mindig viszik a pénzem, szörnyű!!
Megvolt a szombati vendéged?
Én is örülök Grófnak, tudta én, hogy visszatér, olyanok vagyunk mi itt, mint egy kis család. :)
Remélem, holnap Ilko és Bush is megjön! Ja, és papi, bár ő ritkán ír.
Üdv neked Gróf..Örülök, hogy itt vagy....
Kató neked is minden szépet ebben a napsütésben....
Hol leszel március közepén? És a szülinapi bulimmal mi lesz, kihagyod? :)