Szia Bush...én nem akkor keltem, akkor végeztem a munkával, és feküdtem:))))))) Újra:)))
Szia Bush...én nem akkor keltem, akkor végeztem a munkával, és feküdtem:))))))) Újra:)))
Pircsi!!!!!!! Hogy kellhet fel vki szombat reggel hatkor! Kérem kimoderálni a 9 előtti beírásokat!!! :)))))))))))))
Te Marci, az nem lehet könnyen, hogy Veszprém is és Debrecen is 200 km-re legyen Tőled? Pont beültél a Dél-Alföldre? Bár Szeged jó hely, de azér peches vagy, mert mifelénk elég jó a pálya csajügyben... és látod a Dunántúl is erős! :))
Szevasztok, jól elszaladtatok, szóseróla. 4x kellett lapoznom. De a sok dumában is megláttam a pozitívumot: 1. GK nem azonosított mással. Ez rosszul esett vóna, de így rendben vagyok :)) 2. Nem fújolták ki a románcunkat Katóval, pedig TUTI sok az irígy, igaz Kató? (Lineáris egyenletem konvergál Feléd Drágám! :)
Hahó QCPassed tök komolyan elolvastam a cukor-tudományos dumát! Átvertél, csak kamuból vót?! Affene, aszittem komoly. Mer eddig úgy hallottam, hogy a cukor segíti a ráksejteket. Mongyuk nemtommi a béta-glukonát, de furán hangzik, hogy pont az ellenkező hatást produkálja? Nem baromkodok, érdekel az ilyesmi.
Sajnálattal tapasztalom,hogy azok a hölgyek akikkel szívessen randiznék azok mind (min) 200km-re tőlem laknak :( Ez olyan Murrphy tövény...
Szép napot,kellemes 7végét mindenkinek...
:-)
Jó reggelt, vagy jó éjt kinek ,hogy , elolvastalak benneteket.... Nem koptt el ujjacskáitok...?
Szép napot mindenkinek...
Pedig most hét páleszt ejtettem magamba vacsora közben, de a holló is villámlásnak látszik ebben a sötétben.
Olyan alapvető elszólások, írásjelek és tartalmi hosonulások vannak, fehér bot sem kell már a megvilágosodáshoz!
Ellentétben veled, én nem ezzel töltöm az estémet. Tényleg lassan megyek aludni. Amit meg Rólad mondtak, nekem pont elég. :)))
Az ki?
Ez sem kizárt. :) Na de Chuck most hol van,meg Vertigo?
Ez így igaz, egyszerre többen is írnak. :)
:DDD
Felületes vagy most meg! Nem azt kell figyelni, de nem segítek. :)))
A cukornád melasz nem tartalmaz semmilyen hozzáadott mesterséges anyagot, így mellékhatása sem tapasztalható. Béta-glükánnal kiegészítve stimulálja a makrofág sejteket, amelyek elnyelik és elpusztítják a mikroorganizmusokat, a test idegen anyagait, valamint a rákos sejteket. Kivédi azon gyógyszerek káros mellékhatásait, amelyek csökkentenék a szervezet ellenálló képességét.
Semlegesíti a szabad gyököket, amelyek a rákos megbetegedésekben is szerepet játszanak, segíti a csontvelő sejtjeinek növekedését.
Üdv G K ;-)
Jóéjt Mindenkinek!
És ez nem olyan, mint a mérleg-hinta! :)
Szia Kató, kösz, hogy elhiszed, hogy én én vagyok, de VIGYÁZZ!!!!!!!, ezzel lehet, hogy G K-t úgy felmérgeled, hogy olyan tudományos szöveget vág hozzád, hogy nemhogy megérteni, de elolvasni sem tudod :)))
Pedig spanok vagytok.
Na mindenkine 'cakát, majd meglátom, hogy holnap melyik nicknéven jelentkezek be.
Még egy úccsó mondat. Verigo tuti nem egyenlő Chuck, olvasd el Vertigot és emlékezz Chuckra!! Mostmár télleg megyek.
Pussz