Benned? Dehogy, te vagy maga a tökéletes Férfi. :))) Hozzád fogok költözni, mondd a címet!
Benned? Dehogy, te vagy maga a tökéletes Férfi. :))) Hozzád fogok költözni, mondd a címet!
Fütyülős, átjöhetnél a csevegésbe színesíteni! Jókat dumálhatnánk.
7-kor vendégem, utána felnézek.
Beszélhetünk bármiről, leginkább a szexről, mert az jó. :)
Szexeltem ám ma nagyon jót. És te?
A kínálatot elnézve, mostmár szerintem én is csak Debrőben fogok. :D
Ott vannak a legjobb csajok...
Csak Debrőben.
Bush, ha nem jössz vissza, nem kapod meg a sztárfotómat!
Linda Hasselhoff XD
Szia szerelmem!
Nem ez az a kép, szívesen átküldeném neked, de nem tom hova. Szétröhögnéd magad.
Adj má egy mélt csak nekem! Lécci!!! Kapsz ingyen puszit.
Az az ideggyógyászati hülyeség pálpusztai irománya volt, no mondjuk megforgattam a kényes pontjaiban a nagy kést, aszt berágott, osztott vissza hülyeségeket, szarrá röhögtük magunkat a skaccal. Szerencsétlen egy ember ez, rám vetíti a saját kínját.
Hagyjuk inkább, valamit erre úgyis visszaröfög.
Szerinted édes én szép vagyok? :)
Kicsi Katóm, milyen a széljárás, hogy vagy? Engem megint elkapott a gépszíj, meg nem is voltam net-fedett helyen, lemaradtam rendesen... mi ez az ideggyógyós hüjeség? Meg az új képed? Sztem jó, mér kéne levenni, vagy nem vettem észre vmit, kicsit nyúzott vagyok. De most feldobott a fórum, jó fejek jó humorral, mindig jó kedvre hangol, meg a pezsgés a debreceni lapokon, király! A csajok is már nézik és adnak rá, és úgy láccik az egyik legjobb város lett, még többet kell ottlennem:))
A munkámból kifolyólag elég sokat járom az országot, de többnyire a keleti régiót. Igen, egerben voltam az említett lánynál, tényleg jófajta.
Békéscsabára csak beköszöntem itt a fórumon, mert láttam annyira nem nyomják ott a fórumot. Mondom hátha fel tudjuk dobni egy kicsit, de amint látom azóta sem írt senki. Eléggé kihalt arra felé a fórum. És Te merre nyomulsz QC? Csak Debrecen?
Láttam, hogy az egri fórumba is beköszöntél, sőt ott pozitívan nyilatkoztál Charlotéról. Kerestem, de nem láttam a hírdetését. Ezek szerint arra is császárkodsz? Meg Békéscsaba felé is? Vagy csak szeretsz fórumozni?
A télen szédelegtem Nyíregyen is, érdekes, hogy akkor voltam egy lánynál, aki tényleg mély benyomást tett rám, most nem ajánlott kategória, de én kellemesen gondolok rá. Vissza már nem mennék. Ott most tényleg nulla a felhozatal.
Szia.
Köszi a választ. Megnézem és áttanulmányozom...
Amúgy Nyíregyháza és Debrecen között "császárkodok" , de Nyíregyen elég gyatra a felhozatal, plusz még elég gázosak is ott a lányok. Ezért gondoltam, hogy szétnézek Debrecenben is, onnan csak jókat hallottam eddig.
Helló
De tudok. A debreceni fórumon minden szépen le van írva, most is éppen ez a téma (milyen érdekes :-)))), az én véleményem is ott van, bár ők nekem lányok, nem nőszemélyek...
Amúgy merre császárkodsz?
Üdv.
QC! Nem tudsz nekem abban segíteni esetleg, hogy Debrecenben ki az ajánlatos nőszemély?
Előre is köszi.
Az jóó. Tetszik. Frappáns :)
És a Báró Kúrogatóhoz mit szólnál?
Hihi. Ez jó :) Camem-Bert :) :) :)
Nm.
Helló
Lehettél volna akkor Pareny-Ica, vagy Camem-Bert is.
Vagy esetleg MEO-OK...
:-)))
Köszönöm QC.
Hát, láttam már rosszabbat is...
:-)