Tudod, csak azt nem értem, mi közöm nekem ehhez? Meg most jópofizunk, vagy forradalom lesz, és kell a katona? XD
Tudod, csak azt nem értem, mi közöm nekem ehhez? Meg most jópofizunk, vagy forradalom lesz, és kell a katona? XD
Szia :)
Örülök, hogy tetszett. Most a Mamusz dolgozik helyettem, őt jobban keresik.
Égett a telefonom délután (míg be volt kapcsolva), lent voltam a Metróban Ivánnal, oda nem vittem.
Haza jövök, bekapcsolom, hívások tömege, de java rejtett számos volt. :)
Szöveg Neked bejön?? :D
Megy újra, bár bemásoltam a mailed, nem kúrhattam el. Lehet, hogy csak várnod kellet rá, van, hogy 10 perc :)
mit nem látsz? jó mailt adtál?
megnézem, hányan izguktak rá az új fotómra :)
most elmegyek Ivánnal lazulni, ne keressen senki, bár eddig is csak titkos volt, amit nem veszek fel.
este jövök, ha nincs vendég.
Írjál, el se olvaslak. :)
Ja, mail ment :)
Jól fogsz szórakozni.
Már vannak, akikkel lehet dimálni értelmesen, meg hülyéskedni is, a többi meg lép, ha meglát, vagy ül, mint szar a gazban.:)
Jó éjt, megyek tényleg.
Aludj jól, és ne a Fórumről álmodj! :D
Kösz, megy, aztán beszélünk. Lassan lépnem kell.
Semmi gond nem volt, jó a kis társaság, csak valaki "jót" akart a tulajnak :)
Ott se mások az emberek, úgy látszik.
Nekem van üldözési mániám? Érdekes, mintha nem én rágtam volna be olyanon, ami nem is nekem szólt. Na mindegy. És még valami, amit úgy látszik elfelejtettél, nem szoktam hazudni! Pedig jómúltkor, mikor valaki írta, hogy nem igaz a beszámolóm egy hölgyről, illetve, hogy pontos legyek arról, hogy sosem jártam Debrecenben, még te is megerősítetted, hogy így van, de úgy látszik, azóta változott a véleményed. (És gyorsan megjegyzem, nehogy megint megkapjam, azóta nem voltam ott!:D) Pedig te több konkrét adatot tudsz rólam, mint én rólad, és mind igaz.
Különben tetszik, mikor olyanok írnak rólam, akik nem is ismernek. Egyszer sem találkoztunk (nem is fogunk), és már megbocsáss, de olyanok véleményére adok inkább, akik ismernek. Itt a vlen is vannak páran. Te nem ismersz, és nem is fogsz megismerni sosem. Ráadásul én nem vájkálok a magánéletedben, mert semmi közöm hozzá. Neked sincs az enyémhez! De annyit elárulhatok, hogy nem rajtad múlik, hogy jól megvagyunk-e a barátnőmmel, vagy nem. Különben megvan az oka, hogy miért járok lányokhoz. Sőt, akikkel olyan viszonyban vagyok, tudják is. Te ezt sem fogod sosem megtudni, mert ez sem rád tartozik.
Megismerni? Már nem akarlak megismerni, ennyi éppen elég volt. Őszintén szólva eleinte meg akartalak, valóban, de az utóbbi pár hozzászólásod után már nem. Hagyjuk egymást békén, és tartsuk tiszteletben azt, hogy ez egy nyílt fórum, és (elvileg) mindenki elmondhatja a véleményét. Bár az utóbbi időben ebben erősen kételkedem, na de hagyjuk. Pedig elvileg az a neve, hogy beszélgessünk...
Normális férfiak? Ez érdekes dolog, vannak akik szerint aki ide ír, és férfi, az nem normális. Ebből pedig az következik, hogy én sem vagyok az!:) Szerintem ezt a témát is túltárgyaltuk.
Gróf, tudom, hogy későn jössz fel, de adj egy mailt, kapsz valamit, tetszeni fog.:)
Te nem csak diplomás bunkó vagy, de üldözési mániád is van. :) Egy beteg ember ír véleményt rólam?
Akkor folytatom. Idézet egy valódi Férfitől a valódi életből:
"Egy feleséget X évi házasság után nem olyan nagy bűn megcsalni, de egy barátnőt, élettársat megbocsáthatatlan, mert, ha nem jó, abból könnyű kilépni. " A FÉRFI mondta.
Te a "barátnődet" csalod folyamatosan prostituáltakkal. Mit nem tud megadni? Csúnya? Undorító, vagy mi is az oka? :D
Te jellem!
Engem pedig 20 év alatt sem ismersz meg, ahhoz te kevés vagy.
Azt meg ne gondold, hogy energiát feccolok bele, hogy felkutassam az állítólagos barátnődet, aki szerintem nincs.
Az osztásra gondoltam, hogy fejezd be, mert kapod az ívet. Kaptad már másoktól is, és fogod is.
És miért hazudsz,nekem szántad azt a szót? Nem írtam volna, rég nem jelentesz semmit, de jobb, ha befejezzük szerintem.
Mondom, hogy nem ismersz. :)
Próbálj meg valami normális párkapcsolatot létesíteni, benne vagy a korban, a normális férfiaknak ilyenkor már családjuk, gyerekük van. Erről ennyit. Vagy nem megy? Tartanak a profik tanfolyamot. Nem olcsó, de neked megérné kifizetni. :D
Sziasztok!
Veszekedés helyett hallgassatok Fekete pákót! :-)
Szia!
Most itthon vagyok, intézem a papírjaimat, vállalkozóként lehet kint dolgozni.
Maradtam volna feketén 29-ig, de bekaptunk egy ellenőrzést, még szerencse, hogy nem volt vendégem.
Nagyon büntetik a feketemunkát kint (3000 euro+kitiltás). Üzletvezető kidumálta, hogy csak kimentem megnézni az üzletet, holnap jövök haza, intézem a papírjaimat. Tényleg ott ültek szombaton egész délelőtt a rendőrautóban.
Most várom az erkölcsit, fordítás, hitelesítés, aztán mehetek vissza.
Nagyon örültem, gondolhatod. Este hívom az üzletvezetőt, hogy mizu.
Akkor már csak egyvalamit árulj el légyszi a "diplomás bunkónak":D Miért pont annak az egy embernek estél neki, aki dícsérte őt?
Meghívtalak a chatre, nem jöttél. A net világháló, tehát nem csak Magyarországon van. :)
Nagyjából erre számítottam.
Tájékoztatok mindenkit, aki utál, hogy pont abban a helyzetben vagyok, hogy már senki nem tud lejáratni.
Bármit megengedhetek magamnak, mert az ég világon semmi veszteni valóm nincs.
Tehát, azt még nem írták rólam, hogy szart eszek tányérból kiskanállal mosolyogva 300 ft-ért :)
Ha még lenne veszteni valóm, nem fórumoznék, szépen csendben hirdetnék.
Az hogy ki utál kit, főleg Grófot, nem érdekel. Én nem utálom, neki írtam, ez benne is van a szövegben.
Azt is tudtam, hogy kik fognak még reagálni rá.:)
Gróf nagylapáttal kapta a szart a képébe, gondoltam, elég, már ráfér egy kis símogatás.
Ö is egy ember. Bocs, hogy nem segítek utálni.
Én egy "féreg", "patkány", "Husika", bunkó geciláda vagyok, minden csak normális ember nem. Nem baj.
Ilko pedig a diplomás bunkó.
Várom a reakciókat, hadd pörögjön a fórum. :)
Csók az ellenségnek! :D
Gróf, szeretnék Veled beszélni, ez komoly, mindegy chat, telefon, bármi.
Tévedésben vagy! Nem neked szólt, hanem általában. Mert ez sajnos jellemző nagyon sokakra, és Grófra pont nem. Ő egyénekről, nickekről ír vagy jót, vagy rosszat. Pont ezért dícsértem meg. Arról nerm tehetek, ha magadra vetted, ami nem neked szólt...
Méghogy össze vagy omolva? Te?:DDD Nanemááá...
Ami meg a bejegyzéseket illeti, azért rólad sokmindent el lehet mondani, de nem szoktál általánosítani
, és innentől kezdve nem olyan gázos a helyzet. Legalábbis részemről nem!:)
Ez az egy szó Nekem szólt, tehát hozzám szólt. :)
Valóban nem, de attól tartok simán túlreagálta a semmit. Beleképzelt olyat, ami nem is volt benne. Amit írtam, szimplán dícséretnek szántam...