Bajban vagyok,segítséget szeretnék kérni elsősorban hölgyektől,de minden tanácsot megfogadok férfitársaimtól!
Röviden a történet: Párom akivel 3 gyermekünk van az év elején odaállt hozzám s közölte neki van valakije,na most annyit a mi kapcsolatunkról,hogy mindig is szerettük egymást és azt gondoltam ez egy fellángolás hamar elmúlik. Nem ez történt valami pánik fogta el a feleségem és elhagyott minket,sok részlet van a történetben nem is részletezném nem akarom untatni a közönséget mással is előfordult már hasonló.
.Viszont a "választottja" egy 43-45 év körüli srác akiről annyit lehet tudni,hogy se lakása,se gyereke,se autója semmiféle vagyona nincs,egy albérletben lakik Debrecenben. Világ életében egyik nőröl ugrált a másikra nem maradt meg senki mellette. Időközben eladtuk a közös házunkat és most ott van a ház árának a fele a zsebében,attól félek nagy dumájával,behizelkedő modorával valahogy elszedi tőle a pénzt és ott marad a volt párom semmi nélkül.
Itt jönne amit kitaláltam,vagy szívesen veszek bármiféle tanácsot.
Extra javadalmazásban részesíteném azt a hölgyet aki "elcsábítaná" ezt a srácot hozzáteszem nem egy túl bonyolult feladat mert ugrik minden kíhivásra.
Remélem átérzitek a helyzetem és kapok segítséget,ha más nem az összeg motiváció lehet. Részletek e-mailban: nagyzoltan732@gmail.com
Köszönöm