Boldog Nőnapot minden nőtársamnak!
Boldog Nőnapot minden nőtársamnak!
Sok boldog nőnapot! 🥀💐🌸😉
Anett kérlek vedd fel a kapcsolatot velem! Hiányzol!
Eltűnt a számod. Rég láttalak. Nőnapra keresni akartalak.
Elnézést de komolyan Sz........ k. Nem tehetek róla. Puszi Nem zaklatni akarlak, csak beszélni veled.
ha inaktív a hirdetés valószínű nem akar fogadni vendéget se személyesen, se telefonon...
Többször találkoztam vele mióta visszavonult. Jól ismer.
Minden onnan letiltott, blokkolt. Valentin ♥ napkor valamit tuti én rontottam el.
Mindig tudtam a Valentin nap csak a bajt hozza az emberre. ... :)
...vagy csak te láttál ebbe az egészbe túl sokat, és a lány inkább lezárta a dolgot
Hagyd a fenébe, ha annyira fontos lettél volna neki nem így intézi. Ez a műfaj nem erről szól.
😂😂😂
"Hallja, míg él.
Azt tagadta meg, amit ér.
Elvonta puszta kénye végett
kívül-belől
menekülő élő elől
a legutolsó menedéket."
József Attila
Sziasztok ! 30 év alatt finnyás hozzá állásban részesül az ember és extra feltételeket kínálnak számára. Ha ennyire büdös bele se vágjatok kislányok . A semmiért cserébe ne várjatok semmit . És ahogy én is ,csak olyan személyhez megyek ahol tudom mit kapok azért . 🙂😁
Nyáron hova mentek nyaralni? Én, Balaton, Olaszország, Horvátország biztos.
Először Párizs,majd Erdély,és Hajdúszoboszló!
En mek balaton s tenherpatra imadok uszni s napozni kek viz kek eg szep lanyok sok szepsegek.
Helló Mindenkinek!
Elég régen figyelek itt a pályán, még ha viszonylag keveset irok is...........de ilyen siralmas helyzet nagyon rég volt. Utóbbi ténykedésem csupa vakrepülés volt, tele negativ élménnyel,átverések tömkelege, a legtöbb lány képe köszönőviszonyban sincs a valósággal.........Tisztelet a kivételeknek de az a kevés......!
Egy kérdés a hirdető lányokhoz. Ha az egyik képen látszik az arcotok, a többin miért kell kitakarni?
Mert valószínűleg az a kép nem róluk készült.
Matthew Koma - Kisses Back --- imádom ezt a szerelmes zenét!! Nagyon jó.
Az lenne a jó, ha minden lány így állna a vendégéhez és akkor nem lenne probléma a bejutással. Jelenleg az egy kezem is sok, hogy megszámláljam a valóban kifogástalan szolgáltatókat, ezért nehéz bejutni hozzájuk.
Ki kellene "éheztetni" a nagyképű és/vagy flegma és/vagy futószalagos és/vagy lehúzós és/vagy randa stb. szolgáltatókat, hogy megtisztuljon a piac.
Húsvét hétfőn, a hirdető lányok, biztos piros tojást adnak a vendégeiknek.
Sziasztok!
Igen, kis tojás , kis nyuszi még akad a kis kosárban :)
Mindenkinek kellemes szép Húsvéti Ünnepeket Kívánunk :)
Boldog nyulat mindenkinek, lányoknak pedig sok locsolót is!