én azon szoktam nevetni, mikor egy nő közli, h siessek mert jön a következő vendég . És látni rajta ha csak fél perccel tovább maradnék mint ő, ezt már katasztrófaként élné meg. Felháborodva. mivel rontom az érdekeit, és van olyan öntudatos, h csak magával törődik. Ennek a dolognak egyik változata ,mikor az aktus alatt rendezi a következő vendéggel az időpontot és bemondja a telefonba, hogy 10 perc múlva jöhetsz, én ezt halom és nyugtázom, h pár perc és ki leszek tessékelve.
Én nem a lányokat hibáztatom a silány szolgáltatás miatt , hanem a vendégeket akiknek ez is megfelel, nekünk vendégeknek kellene magasabbra belőni az igényeinket, és abszolút nem látogatni azokat, akik 10 perc után már mondják, h siess. De mi vendégek jóval kevésbé vagyunk öntudatosak. A rózsaszálak mértéke is miattunk szaladt az egekbe. Mert nekünk ez is jó.
Kovator, abban egyet értek veled, h sok hirdetőnek a hirdetéséhez abszolút semmi köze. pL barátnő feeling, ez a valóságban: 10 perc múlva kidob mint macskát szarni.