Kik?
Kik?
Kérsz pogácsát? Frissen sült, aki sütötte, nyugodtan alszik. Lehet, hogy fáradt, de nyugodtan...
Te is oda készülsz?
Majd írj, hova vittek, bár! Ez itt Magyarország, a "moderálva" megold mindent. :D
De nem mindenki lemoderálható :)))
Apám, Fehérvárt hogy ellepték, mondhatnék nickkeket, egy se fehérvári :)))
No meg a jányok, hát!!! A stabilak vannak, oszt a többi...
Valami nem odavalósi új reges pont a legjobb helyen keres, mer írtam h mik a jó helyek, no ottan 1 hétig nem matradnak meg.
Mongya a földi :D
Fehérvár és Veszprém nagyon jól teljesít! :)
Lehet, vonatot akart írni Pál, nem vonalat :DDD
Még csak nem is zötyög.
Burgenland meg dugig volt már 5-7 éve, oda csak dagik köllenek. :)))
Szuper jól.
Mára utsó hozzászólásom, ott a pasik teljesítenek jól. :p
Kedves,hirdető csajok én nem értem miért van az hogy az ember próbál infót szerezni,hogy ne fusson felesleges köröket hiába,és még csak válaszra sem méltatják a leendő vendéget,legalább is nagyon kevés csaj irt eddig vissza.Egy picit lehetnétek aktívabbak,és sokkal gördülékenyebben és célra vezetőbben történne az egyeztetés.
Nem véletlenül van kiírva a telefonszám.Legyél te is aktív és telefonálj.
Sokan be se lépnek,igy el sem olvassak,másik meg valaki akar valamit telefonal,vagy olyan a kérdés h nem mered feltenni?:)
Üdv
Aki komolyan gondolja az nem leveleket írkál hanem telefonál és rákérdez ott amikre akar.
Ja és mielőtt félreértenéd nem ők, mielőtt visszahívós sms-t intéznél valamelyik felé :)
Nem mindenki kretén, aki levelezni akar. :) De nem is mindenki a chaten él :D
Eszetekbe se jut, hogy vannak emberek, akik kíváncsiak, hogy valakivel lehet-e egyáltalán értelmesen kommunikálni?
Ez meg a te véleményed. Élj a chaten, kispajtás, meg nyomj rám az igazságért! :D
Neked ott a helyed, mert máshol nincs. Anyád lehetnék. Ezt csak halkan. :D
Te, Gróf!
Nem nagyon lájkolnak bennünket. :)
Lehet, hogy igazunk van?
Tele vagyok ötletekkel, másom sincs. :)))
Megnézem, várjá, hogy kimoderáltak-e Fehérvárbul.
Amúgy morgen. Kávét?
Felcsút is? Salgótarján még mindig üres.
Te figyu. Tegyük fel, udvarolni akarsz egy nőnek. Mit viszel neki elsőre? (Nehogy virágot írj!:))
Van egy ilyen sztorim, kaptam 1 lityó tejet. :)))
Mondom komának, hagyma nincs itthon, nem értette.
Figyu, ez régen is így volt ám, bár akkor csak elmesélésekből tudtam, nem volt kapcsolatom ilyen sz*lg*ltatókkal, de a fodrászomnak pl igen.
Max. 3 havonta cuccolták magukat másik városba, az újra ugranak. A stabil régi is kell, ők másért jók, hogy vannak. Tehát semmi újat nem találtak ki.
Komoly szándékai voltak, már nincsenek. :)
Nehezen értik meg, hogy nem keresek társat, van nekem már, igaz nincs szexuális életünk, azt külön oldjuk meg.
Tejet azért még nem kaptam hagyma helyett. Kih*lóban a férfi. Pár éve még meghívott mondjuk vacsorázni, vagy ilyenek.
Te, aztán most Pál meg a szőke barátok?
Köszönöm, jól vagyunk, nagyjából így.
Azért Fehérvárra muszáj nekem néha haza ugrálnom, a haverok, érted.
Amúgy minden jó. Ők hiányoznak kicsit nagyon.
Társammal jól megértjük egymást, egyre sikeresebb, akár lógathatnám a lábamat, de az nem én vagyok.
Nyugdíjat viszont asszem, tőle kapok majd. :)
Na megyek, mert dolog van.
Tudod, mi a legnagyobb gáz? Amikor a Férfit játszó sír a vállamon.
Elég gyakori, csak már pattintom. :)
Haggyá má! :DDD
Ugyan, egy Müszi :D Agyh*lál, már megnéztem, én meg agysebész vagyok. :D
Jogász, b*szki. :DDD