|
|
Szia!
És a dolgok másik fele?:)
Azt nem írtad le, hogy egy ***moderálva***hogyan kell(ene) viselkednie!
De akkor megteszem én!:)
Szóval egy úrinő SOHA:
- nem alázza meg a vendéget
- nem változik meg az a bizonyos határ a telefonbeszélgetés és a tényleges randi között eltelt időben, azaz mondjuk telóban még van ez meg az (akár alapbna is), de a helyszínen már nincs
- nem váratja meg és / vagy cseszi át a vendéget, azaz ha mondjuk 3ra beszéltek meg randit és 3 előtt 5 perccel megcsörgetik, akkor nem az a rekaciója, hogy bocs még fél óra míg elkészülök, vagy ami még rosszabb, hogy akkor már fel sem veszi a telefont
- nincs 100%os infláció a telefonbeszélgetés és a tényleges randi között eltelt időben a rezsidíjat illetően
- nem indiszkrét, azaz nem fecsegi ki az előző három vendéget, akik nála jártak, nem akar a vendég magánéletében vájkálni, hogy miért csinálja ezt, mit szól hozzá a barátnője (felesége), gyereke, és nem ír ki nyílt fórumokra bizalmas információkat a vendégeiről
- nem flegma a vendéggel
- nem lopja meg a vendéget
- nem hazudik a vendégnek
- nem telefonál randi közben
- nem engedi, hogy a kolléganői 10 percenként kopogjanak az ajtón
Szevasztok, beugrottam egy percre, jók a hsz-ok, ÉÉÉS imádok illemet tanúni, MONA levele sztem nagyon rendben van. Mongyuk erősen feltételezi a korrekt szolgáltatót... és itt jön be ilko válasz-szabájainak jogosulcsága, mer lássuk be elég soxor igaza van. Naamialényeg, hogy meglehet próbálni a Mona-f. etikett szerint indítani, aztán elválik mi lesz a reakció és lehet módosítani. Deazéreggyetnemtuttam: zsét kézbe tenni tilos...? értem én, hogy általában menő körökben nempénzezünk, deazéreztjótunni. Ti tuttátok? Egy jó, becsületes és lelkiismeretes pap holtáig tanul :))))
Na ez a pénz kézbeadásos dolog nekem is új. Mindíg tanul valamit az ember. Viszont ha a többi pontot is nézem akkor ezek szerint én nem vagyok úriember, mert szeretném hogy a másik fél is élvezze valamennyire a dolgot? Mert az nem jelenti azt(legalábbis nálam) hogy feltétlenül el is várom hogy élvezze. Nyilván a többség igyekszik a munkáját elkülöníteni a magánéletétől, de olyan nagy tragédia lenne ha néha néha élvezi is az adott szolgáltató amit csinál? Vagy csak én vagyok ennyire naív?
Igazad va!!!
Tudod akinek nem inge ne vegye magára!!!!
Igazad van és így lenne jó ha valaki ezt csinálja,hogy élvezze amit csinál ne csak a pénzt nézze!!!
Legalábbis szereintem!!!
Egyetértek!:)
Van ilyen higgyétek el ,hogy van:))
Kedves Mona!
Gondolom ezeket az"okosságokat"olvastad valahol,és nem magadtól találtad ki:)
Az utsó két bekezdésre reagálnék ha megengeded.
Igen,ez a hölgy munkája,de ha kellemes,figyelmes a partner...akkor miért ne élvezhetné az együttlétet?
Hülye lenne ha nem tenné...tudod..kellemest a hasznossal:)
Nem szólva arról,hogy a partnerek többsége igenisodafigyel a szolgáltatóra,és szeretne neki örömöt okozni,mert ezáltal neki is jobb lesz az együttlét.
Ne legyen úriember,és igenis adja a hölgy kezébe a pénzt:)
Sajnos volt már szerencsém átverésben a partner részéről...és gondolom nem csak én vagyok ezzel így.
Ebben a mai átverős világban ne kényeskedjünk...igenis kérjük kezünkbe a pénzt...
igen olvastam valahol!!!
Viszont ha tovább olvasod akkor láthatod,hogy mit reagáltam a többieknek!!!!
Persze Mona..láttam.
Csak én is leírtam ezzel kapcsolatban a véleményemet:)
Szia Ditke!
Mi újság van? Hogy vagy?
Régen láttalak... Úgy látom folyik a témázás. :D
Nincs válasz.
Más. Mivel én nem vagyok híve az SMS-partiknak, ezért itt reagálok a délelőtti üzenetre. Részemről itt nem egy bizonyos szintre való lesüllyedésről van szó, hanem egyszerűen arról, hogy mikor befejeztük a haverkodást, te gyorsan elkezdtél más net-cimbi után nézni. Még Ilko is jó lett volna hirtelen, de ő visszadobta a labdát. És ekkor újra megtaláltad a nemesember személyében az aktuális havert, akinek úgy érezted, hogy el kell küldeni a leveleket. Mivel akkor még meglehetősen erős ellentét volt köztünk, ezt a békát ezért nem tudom lenyelni. A többi dolog (hadd ne soroljam) már csak hab volt a tortán, és megmutatta, hogy egyáltalán nem vagy korrekt játékos és partner. Viszont azt se feledd, hogy én soha nem kértem tőled, hogy segíts a nemesembert "osztani".
Szia!!
Te is ugy érzed,ahogy én??Furcsán kurtán elárulva??
Helló
Igen. Csak te olyan jámbor lélek vagy, hogy az ominózus HSZ után is beírtad, hogy nem tudsz rá haragudni, stb. stb. Én nem vagyok ilyen. Itt nem a haragról van szó, csak nálam az volt az a határ, ahonnan már nem tudok jópofizva visszalépni. Igaz, hogy a nemesemberrel hetekig-hónapokig gyepáltuk egymást, de eltekintve pár oda nem illő lépéstől ez "kellemes" kikapcsolódás és agytorna volt. Abban az időben még ő is ellene volt, aztán hirtelen a legnagyobb haver lett. De ha az ellenségem ellensége a barátom-féle nézőpontot nézem, én akkor sem értem, hogy hogy illek bele a képbe: nem ellenség voltam, csak egy félig-meddig idegen valaki, akivel már nincs mit beszélnie.
Te meg pláne ok nélkül kaptál egy nagy maflást.
Üdv
Szia Császár:)
Köszönöm kérdésed...elvagyok mint a befőtt...tartósítva:)
Te hogy vagy,mi újság veled?
Régen láttál,mert igyekszem minimálisra korlátozni részvételemet a fórumon.
Zdrasztvujtye! XD
Na ezért léptem be a képbe, mint tükör.
Amit oszt visszakapja, néha kamattal! Még mindig az adósa vagyok! :)
Helló Tükör
Igazából azt nem tudom, hogy nektek mi bajotok van egymással, de ha adós vagy, akkor fizess :-)
Én továbbra is csak azt szajkózom, mint a pereces: miért küldte át a leveleket? Hátha egyszer erre is kapok választ.
Üdv
Milyen levelekről beszélsz?