Elolvastam, gratulálok, a nickjük mellett ott a hirdető státusz is. Okosak! :)))
Elolvastam, gratulálok, a nickjük mellett ott a hirdető státusz is. Okosak! :)))
Várjál Papi! Írok magamról én is egy beszámolót.
Voltam Katónéninél, nagyon jó a masszázsa, alaposan átgyúrt, majd a kézi levezetést választottam, akkorát élveztem, hogy majdnem elájultam. Ez még nem volt elég, tovább símogatott, izgatott, majd rövidesen a kanapén találtam magam magammal. Ott folytattuk, minden pózt nagyon szeret, látszik, hogy élvezi, amit csinál velem. Lehet, hogy csak én vagyok a kiváltságos, de minden kívánságomat teljesítette. Kétszer élveztem el, ami nálam ritka, már csak koromnál fogva is.
Kató popsija csodálatos, letagadhatna akár 20 évet is a korából, de ő büszkén bevállalja.
Én csak ajánlami tudom mindenkinek, aki dupla élvezetre vágyik. :)))
Sziasztok-...
Sajnálom, ,hogy nem voltam erre délben, elcsevegtem volna..Bélapával ...Üdvözöllek Drága.
Csókollak, Kató....ujjad ,hogy áll:)))Hasonlit még arra a bizonyos alkatrészre:)))))))
Qcp puszi neked is... Igenis értettem.te te vagy ..... nem Bush:))
Ma voltam a kötelező punciviziten...Minden oké... Köszönöm jól vagyok:))))és ti??
Szia Pircsim!
Ujjam még mindig hasonlít rá, de én meg nem mutatom orvosnak. Amúgy, puni ügyben (remélem) én is jól vagyok. :)))
A rólam szóló beszámoló tetszik? Én írtam. Mit lehet tudni, hátha kedvet kap Bélapapa és idedönget... Vagy mások is.
Most nézem meg a Tetovált lányt, utána jövök vissza.
Addig forró csók mindenkinek, aki szeret. :)
Tetszik...arra gondoltam,hogy irhatnánk egymásról...:))) én lehet beprobálkozom,, rolad egy beszámloval:))
Akkor én is írok rólad, de olyat!! :DDD
Szia!
Megnéztem a Tetovált lányt. Tényleg jó. Gondolom, könyvben még jobb. De csak két rész van fent. Van folytatás is?
Na várj! Amíg idetéved valaki, írok rólad egy beszámolót.
Ez az állandó telefonügyelet, munka, átjáróház már teljesen kikészített, gondoltam, tartok egy szabadnapot. Nézegettem a hirdetőket, akik nincsenek messze tőlem. Imádom a dús kebleket, így Pircsire esett a választásom, végül is kicsi ez az ország.
Elég könnyen megtalálható helyen rendel. Pontosan érkeztem, ez régi rossz szokásom, de ő értékelte. A fotókon valóban ő szerepel, ami igen meglepett, mivel máshol eddig nem ezt tapasztaltam. Szép arcú, mosolygós hölgy nyitott ajtót. Kávé illatot éreztem. Kiderült, hogy nekem készítette, már nagyon várt, külön piros pont. Én egy doboz bon-bon-nal érkeztem, sose megyek vendégségbe üres kézzel, kaptam nevelést.
Amit a konyhában nyújtott, az leírhatatlan, aztán beinvitált a szentélyébe. Hangulatos, tiszta lakás a bagószagot leszámítva, de ez engem nem zavart, én is dohányzom. A kávé nem is jó bagó nélkül! Tejet és cukrot is kaptam. Kellemes beszélgetés után a lényegre tértünk. Minden szempontból kielégített, még süteménnyel is megkínált, amit én elutasítottam. Inkább húst adott volna! Legközelebb, ha Debrecenben járok, ismét felkeresem. Csak ajánlani tudom mindenkinek, csodálatos órákat töltöttünk el együtt. Ami negatívum, az ágy eléggé recseg. Valaki vehetne neki egy újat, ez már nagyon lestrapált. :)))
Ki szeretne egy teli energiával rendelkezö srácot?
Na jóccak mindenkinek!
Ma vagyok szabad,meg a gép is, erre sehol senki. Felháborító!!
QCp, te meg dolgozol annyit! Holnap már nem kotolhatok itt éjszakába nyúlva.
Hol vagy, drágám? :)
Sziasztok
Most értem ide, de megyek is sláfenelni.
Majd holnap beszélünk, Ich bien ziemlich müde.
--x--
Kristóftól meg inkább azt kérdezd meg, hogy hol lehet a hírdetését megnézni...?
Na majd holnap.
SEGAsztok.
B@szódj meg! :D Lementél?
Vagyok
Nem
Én szebben mondanám: "dugódj meg"
:-)))
Imádlak! :) Tényleg tetszett a film, nem tudom, mit fikázták.
Akkor nézd meg a 2. részét is
Megnéztem.