Lesz egy vendégem holnap este úgy fél 7 körül, miután megöltem, megettem, nézem a filmet.
Lesz egy vendégem holnap este úgy fél 7 körül, miután megöltem, megettem, nézem a filmet.
Nincs abban semmi szégyen.
Elena Ceausescu is úgy volt díszdoktor meg tudós, hogy az általános iskolát sem tudta elvégezni.
Te még attól lehetsz szimpi, hogy nem tudsz írni.
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))
:))))))))
Remélem olvassa a fórumot, és el tud menekülni.
De készülj rá, hogy ~ 140 perc.
És ne pörgő akciót várj, hanem jól felépített, minden mindennel összefüggő történetet.
Figyelni kell.
Majd igyekszem. :)))
Most megyek fiamhoz. Holnap feljössz?
Na ezt viszont már akkkár egyedül is "írhattad".
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Valahogy így történhetett:
- Na Linda, mit válaszoljunk QCp-nek?
- Hadd én, hadd én, azt a furcsa jelet.
- Jól van, na akkor nyomd meg a felfelenyíl meg három pöttyöt, utána a felfelenyíl meg hóember melletti számot...
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))
Fel hát.
Remélem Béla is itt lesz, aztán megint jót dumálunk.
Jó, legyen neked igazad! XD
Puszipá! Akkor holnap.
Üdv és 'cakát.
~~~~~~~~~~~~~~ :)))
Jó reggelt!!
Nevem Pircsi, nem 007, és stb.....
Neked is madárdalosat és Naposat!
Szép reggelt Mindenkinek! :)
Szép napot!
Pircsi, te hány órát alszol úgy általában? Vagy így darabokban a szükséges 7-et? :)
Szia Kató..
Hatalmas az alvásigényem, ha kimerülök, a 12.is megy... nekem este ,ha nem dolgozom is kakkuk.. igy másnap csak irigykedve olvaslak benneteket...és mit mondjak, kellemes olvasmány, de ez a diszgráfok nevesités ,nem igazán jön be....
További szép napot!!
Szia Pál..lenyultad a madárdalos reggeli köszöntőm:))):))):)))Akkor Verőfényesen Napsugaras szép napot Drága!!!
Sziasztok mindenkinek, Pircsinek külön is :-)
A disz..... szót nem azért írtam, mert bántani akartalak, hisz tudod, hogy nem vagyok genyó, hanem mert tetszik, és tanultam valami újat, amit gyakoroltam kicsit.
De már a "menórijámba" eltettem, úgyhogy esetleg máshol fogom kamatoztatni ezt a szót.
Katóra meg mondhatnám, hogy amazontermészetű bige, de nem mondom.
Szóval itt, és sztem Hd-on is sz@r az idő, úgy fúj ez a fáken szél, hogy még a parsztnak kerékpározni sincs kedve elmenni.
Szia falusi! :))) Nem mentél bringázni? Félsz, hogy eldőlsz, mi? Ez a változó irányú orkán, ez aztán már borzasztó! Próbáltál már széllel szemben? XD
Bocsi,, én HP... érzékenyen érint, mert sokat probálom jav....