Jóccak mindenkinek! Holnap Pircsi és QCp feltétlenül idekéretik még! Álmodjatok szépeket!
Csók: Géza
Jóccak mindenkinek! Holnap Pircsi és QCp feltétlenül idekéretik még! Álmodjatok szépeket!
Csók: Géza
Willkommen!
Én nem néztem meccset, de csak most értem ide.
Hát akkor 'Dear Géza see you tomorrow'
Üdv és 'cakát.
Sziasztok...
Én sem a meccset néztem:)))) és pont kimaradtam mikor Bélapapa itt volt,de sajnálom
Katókán a tegnapi sms.t töröltem,a régi számod meg nem él ugye??
Szép jó reggelt mindenkinek!
Most nézem, 4500 hozzászólás lett írva az elmult időszakban, ez már valami!!
Szia bélapapa!!
Örömmel láttom itt vagy...hogy s mint??
Igen elég szaporán koptatjuk az ujjaink hegyét..
Szia Pircsi!
Köszi, megvagyok, de ritkábban nézek fel, mint régen. Veled mi van, hogy mennek a dolgos hétköznapok?
Szia papi! Géza keze erősen benne van! :D
Adjon az Isten, drága QCp! Elég bőbeszédű voltál tegnap. Igen, mostantól csak a Gézára hallgatok. Persze megint este jössz fel! No, szép napot!
Szia Pircsim! A 30-as nem él, csak amit a hirdetésben látsz. Én is onnan lestem a tiedet.
Te, Pircsi? Segíts már, te tapasztalt, rutinos nő vagy. Mit lehet arra a kérdésre válaszolni, hogy "Hogy jó neked?" Nálam ez már önmagában erős libidó csökkenést okoz, ráadásul nem tudom, mit kéne mondanom. Azt tudom, hogy hogy nem. Pl. tekergetik a mellbimbómat, símogatás helyett dörzsölnek... Ezek nem jók. De most erre mit várnak pasik? Balról, jobbról, fejen állva, vagy mit? Aki jó az ágyban, keveset beszél, cselekszik. Méghozzá aktívan. Tőled is kérdezik? Te mit válaszolsz?
Szia!
Majdnem a fele!!!
Azért ez elég szép szám már, ezt meg kellene ünnepelni!
Szia Kató!
Nekem ugy tünik, te sem vagy egy rutintalan liba:)))Természetesen azt várják, hogy azt nyögd kéjesen..Ahhh . te vagy az Isten:)))szerintem, de nekem ebben nincs nagy rutinom,,, aki hozzám jön az általában valoban szeretkezni akar,,nem csak üriteni..(aki csak azért jön annak én nem mindig jövök be))bár ő sem nekem).és én meg szoktam mondani,hogy csinálja ha kérdezi,vagy eleve ugy irányitom a dolgot,hogy nekem is jó legyen, de tudni kell nekem az egész testem erogénzona:))))bárhova nyul reakciót vált ki, de ha épp nem ..akkor magamhoz nyulok én:)))de akivel végképp nem jutok semmire,azt tudom,hogy bánjak a számmal, vagy a puncimmal, hogy hamar vége legyen, persze mindig vannak kivételek..én sem boldogulok mindenkivel....
Kató a fejen állva az jó lehet:))) de ki áll fején?? vagy szekrényugrás:)))
Te velem ünnepelj, tudod Kato itt mindenkit lecsap a kezemről Bush,,,QCp..
Bár neked megsugom, szerintem Busht el is tette láb alol,, azóta sem látni:))
Rendben, megbeszéljük a kettönk kapcsolatát!!
Drága bélapapa. ment a válasz..
Van erre valaki??
Kaptam egy üveg pezsgőt egy vendégtől, valakivel el kéne szopogatni. Egy jelentkező már van, itt lakik egy házzal arrébb, de, ha van kedved, várlak.
Na ugye ,hogy bélapapát is le akarod nyulni:))) Hova temeted őket:)))))
Szia! Hozzám se üríteni járnak, különben nem kérdeznék, hogy " Hogy jó neked? Mit szeretsz? ". Nekem a nagy lábujjam az erogén zónám, imádom, ha szopkodják! :))) Amúgy belőlem is reakciót váltanak ki, bárhova nyúlnak, csak nem mindegy hogy, mert a reakció is olyan.
A szekrényugrást még nem próbáltam, majd lopok egy tornateremből, az lesz az előjáték. XD
Nálunk a kórház mellett van a temető. Nem véletlen. Itt a közelben nincs. Amúgy tényleg olyan vagyok, mint az imádkozó sáska, párzás után megölöm a hímet. :)))
Fekete özvegy:))))Azt hiszem megeszi az aktus után őket..Óóó szegény Bush:)):))))):))))