Puszi, jó élvezkedést!
Puszi, jó élvezkedést!
Ilyenekkel nem kell foglalkozni. Akinek Az jó, az Neked nem jó, illetve ne legyen jó!
Minap volt nálunk egy ügyfél, aki alkudozni akart. Kiküldtem, nézze meg mi van az ajtó fölé írva! Piac? Nem!
Ott lehet alkudozni, itt nem. Akinek ez nem tetszik, ne jöjjön be!
Önmagadat degralálod le, ha ezekbe az alkukba és árakba belemész...
További jó és hasznos munkát, normális visszajáró férfiakat kívánok Nektek! :)
Szia! Szerencsére ritka az ilyen és már a telefonban kezdi, tehát címet se kap, rövid beszélgetés után elköszönök.
Próbálkozzon máshol, hátha szerencsével jár!
QCp!! Hol vagy? :)
Pircsi, te meg mit csinálsz? Egyszer szabad a gép napközben, meg én is most, erre síri csend itt. Persze, majd este. Akkor meg nézném a Jóban rosszbant, az a fődoki egy ritka állat! :)
Veszprémben fúj a szél, nagyon, a hangulatom is pont olyan. A teló hallgat még, eddig első vendég 6-kor. Mondjuk,nem sok van vissza addig. Azért dumálhatnánk. Fiam elment a bankba, meg húrt venni. Na! Jöjjön már ide valaki!
Kedves ilko!!
Tökéletesen igazad van,és tudja mindenki,legalábbis majdnem mindenki,hogy hol a határ, de azért a kettőezer, tiszta normális lakásban, mélytorkosan,végig,dühitő szerintem...
Szia Katoka..
Itt vagyok Drága.. Pótolom már a tegnapi elmaradásom, felhivlak...
Szia! De Te is tudod, hogy olcsó húsnak híg a leve. Az se jó, ha túlságosan alámegy vki a piaci áraknak és igaza van PP-nek, saját magát degradálja le valaki ezzel. Középárfolyam a nyerő, én úgy tapasztalom. Én se engedek egy Ft-tal se alább. Annyi. Ha jó, jó, ha nem, nem. Eldöntik.
El is várom! :) Írtad QCp-nek, hogy milyen kellemes búgó hangom van a telefonban. Most nemrég rendeltem kaját, bemutatkozom Sz. Linda vagyok, erre visszakérdez kétszer is, hogy "Géza?". Mondom LINDA!! Géza? Nem, Linda. Tudja mit? Géza. :))) Ennyit a hangomról.
Szia!
Na most akkor Linda, vagy Géza? Nagyon mély lehet a hangod!! Sok fagyit ettél.
Szia! :)
Mától hívhattok Gézának is! Hívj fel és megtudod, milyen a hangom! A pasik ma este meccset néznek, ez nem túl jó.
Szia Géza!
Igen, ma este meccs van. Te nem nézed, mint egy rendes férfi?
Nem, átmegyek inkább a Coolra. Én rendetlen férfi vagyok. :)
Ott mit adnak?
Ilyen helyszínelőket, meg gyilkos sorokat... Azt nézem, mert " Mézga Géza vagyok, nem lopom a napot. Nyakamon a csacsika család..." :)))
Azt mondja fiam, hogy nézzem meg a potty.org-ot! Megnéztem, háááááát! Ez egy állat!!
Na mi van? De csend lett! :DDD
Csak nézem a meccset.
Félidő van?