Mibe húzzak bele? Jóformán nem is értem miről megy a diskurzus, a kétszáz valahány oldalt meg nincs erőm visszaolvasni. :)
Mibe húzzak bele? Jóformán nem is értem miről megy a diskurzus, a kétszáz valahány oldalt meg nincs erőm visszaolvasni. :)
Szia! Vissza leszel minősítve újonccá! Szoknyavadász hétvégén nincs, te meg tutajozol valakivel... Síri csend. Mi van?
Nem baj, a hókifli bejött, jövő héttől sütögethetek, már ma azért jött valaki. Még Varjú tetszik sokaknak. Láttad az új képeinket? Varjúval?
:D Feljössz még ma, vagy hétfőig jófiút játszol otthon? Én meg tojást verek habbá!!! :)
Kurátor meg éjszakás itt, akkor várok.Enyimé a gép! Kire ütött ez a gyerek? Nem bír magával, péntek, akkor parti van:
"jöhet a pia, legyen szex és kv" :)
De én szeretném a kefét, vagy helyettesíthetjük esetleg egy fúrógéppel és egy keverőszárral!
De csak úgy lightosan, nincs kefe! :)
Egye fene Katika, ha akarod szexelek veled ingyen is, de csak most az egyszer! :)
Nem jössz vissza, tényleg megyek! Szoknyavadászt holnap idevárom, bár ma nincs több ötletem, de holnapra újjászületek!!! :D
Beszélsz rébuszokban Te meg! Milyen pite! Az amerikai? Bejött a hókifli (most majd az jön divatba).
Szexelünk, please? :)))
Lassú a titkárnőd!!! Lassan lépek le.
Beszélek én helyette is, neki bármit mondhatok, legfeljebb felhúzza a szemöldökét :)
Van még az "ismerkedne" duma is, meg régebben takarítást vállaltak...:)
Köszöni, jól van így is.
Már sok éve takaró, de itt nem erről van szó és én élvezem! :)
Jaj, ezt most mért kellett?! De gonosz vagy!
Bocs, Zsoltee
Zsotee! Húzzál bele!
Ő még nem a pézre esküdött fel, régi kedves ismerős, majdnem mindent megtenne értem, de ami nem megy...
Gratulálok az előléptetésedhez!!! Ezt is megünnepeljük! Szoknyavadász Sopronban, te Debrecenben, én Veszprémben, valahol itt a Balatonnál kéne, jön a nyár.
Tévedsz, engem érdekel, aki jó fej. Sőt, örülök a mások sikerének is. Amúgy meg, nézd meg, mennyi masszőr lett a piacon, azért mégiscsak lesz kishazánkban masszázskultúra!!!
Na, Alex az más! Egyszer volt, hol nem volt... Te mit szeretnél?
De nem ám! :) Eljöhetsz-mehetsz! Hol vagy?
Kurátor alszik, szoknyavadász vadászni ment, vagy nagyon dolgozott ma. Újabb feladat van: belőled csinálunk először lelkest, aztán kvázit.
Nyugdijba akartam menni, mert magas a TB, de azt mondta a doki, hogy ez nem elég, hogy lerokkantsanak. A derekammal se akarnak, már nem tudom, kihez forduljak. Katasztrófa!!! Szigorítottak. Voltak ilyen ötleteim, hogy skizofrén vagyok, de azt mondta, ahhoz öreg vagyok, 20 év körül kezdődik, semmi nem jött be.
Nem mind1 hogy elmebeteg vagy elmehetek :)))