Hol?
Hol?
Kit?
Akkor kivel beszéltél? :) Gróffal? Írjátok itt tele mindenfélével a csacsogást!
Mondta Valaki, hogy beszéltem Veled?
Szia!
Én sem. Hogy tetszett a hangom?
Az, hogy ki-kivel áll perben, magánügy.Én még soha nem pereskedtem, de nem is fogok.
Pirosékkal nem perben állok, sőt, senkivel. Egész más ez.
Szia!
De korán feljöttél most meg, én meg várok! Ezt nem te találtad ki, egyre többen vagyunk így. :))) Én főleg. Annyit írtatok, hogy ezt már lehetetlenség nyomon követni! (De megy ám). Viszont már nem tudom, ki ellenség, ki jó ember, így lehet, jobb hallgatni. A telóm nincs bedrótozva, de ha lenne se vóne gond, mindenkinek hasonlókat rizsálok, csak más-más hangon. Azzal is játszom, mint a kezeimmel. Élvezem az ellenség fingatását és nem tudom, nők között hogy szövődnek a barátságok. Kicsit kívülről nézem a világot jó ideje, mint egy filmet. Ha unom, kikapcsolom, ha élvezem, csak ámulok és bámulok :)
Azért remélem, engem még szeretsz, én is egy állat vagyok néha (sokszor)!
Ha tudnád, kivel mailezek gyakran, ő kedvel téged, vagy csak írja, mert érzi, hogy én igen (?)
Most gyere fel, az ég áldjon meg!!! Nem ülök örökké itt.
Most léptem, edzésre megyek.
Én hívtam már.
Ezt most tényleg nem vágom. Mivan? Ki lőtt?
Azért ide nem írom le, ha nem haragszól. :-)
Ezt nem kell magyaráznod, láttam már ilyet. Nem gondoltam erre, biztos a sűrű napom miatt. Nem dolgoztam egy hónapig, ma mentem újra, kicsit lefárasztottak.
Erre nem gondoltam. De ennyi erővel bármely bejegyzést elküldheti bárki? Ennél talán több infó kellene..
Hívj bármikor! :-)
Okosítsatok ki "Öreg fórumozók"... :)
Miért küldenek egy ilyen bejegyzést moderálásra?
" Hunter (Újonc) - Ma, 16:42
A hozzászólást moderálásra küldték. (megtekintés)
Petra (19)-ről tud valaki mondani valami infót? " (Debreceni bejegyzés)
Hogy találtad ki? A kamerán keresztül mindent látok. Amikor Nálad voltam átalakítottam a szerkezetet. :-)
A "barátsághoz" azért több kell. Nálunk másképp működik ez, mint a lányoknál. :-)
Szép estét!
Akivel levelezni "szoktam" kíváncsi vagyok a hangjára, ezért kérdeztem.
Képzeld, ezt megtaláltam :)))
"A vaknak úgy szolgáltam, hogy a szeme voltam, a sántának meg én voltam a lába" Ügyes vagyok? Nem ismerem a Bibliát, bár az alapműveltséghez tartozik, de én többször nekiugrottam, csak már az elején nem tudtam, ki hova tartozik, a 257. névnél bealudtam. Többször nem állok neki!!
Viszont kezdem megszeretni az APEH-ot, a bankokat (nem mindegyiket). Ez se érdekel senkit.