Különben mész?
Különben mész?
Szerintem, vele fogunk könyvet írni, mikor visszavonulunk. Órákat szoktunk pletyizni, röhögni. Neki több ilyen élménye van, én azért az értelmesebbjét fogom ki, vagy csak jobban tudok válogatni (?)
Hogyan? Nem tudom, ki az!
Ez semmi! Barátnőm mesélte, hogy az egyik masszázsvendége a vasalódeszkára akart ráfeküdni!! XD
Bizony, nem mindig szép ez a szakma sem. Szerencsére ritka és legközelebb elfoglalt vagyok, ha keres :)
Annyira nem, csak teleírtátok a csevit. Engem meg kóstolgatott. Nem ő az egyetlen.
Elárulok valamit. Vannak vendégek, akik tusolás után hónaljszagga, lábszaggal rendelkeznek, de olyannal! Van egy remek masszázskrém, olyan erős mentol szaga van, hogy a szobából két napig nem megy ki (izomlazító), ellenük is jó, mindent elnyom.
Na de kérem! Cipőd van? :)
Amúgy ki ő? azt tudom, honnan jött.
Tudod, az a kellemes zokniszag :)
Különben is imádjuk egymást, de ez már átment neked. Én itt csendesen elmasszírozgatok, ő gitározgat két vendég között, péntekenként elmegy partizni, haza jön a jánnyal, esetleg barátja is itt alszik, ez az igazi élet. Én húzom az igát, ő meg... :)
Csak vicc, keményen dolgozik valamin hétközben.
Szerettem volna érezni az illatát! :D
Az én szakmám nagyon szép! A fiam is. :)))
Szép estét!
No, csak összefutunk? :) Igen, volna mit hallgatni. Nekem fiam szokott röhögni.
Mi újság? Pálpusztai elment? :)))
Igen, a többség, szerencsére, de tényleg vannak napok, mikor mintha összebeszéltek volna a taplók. Az is lehet, hogy egy társaságban ülnek :)
Vigyáztam, meg ne ártson.
Azért vannak olyanok is, akik normálisak.
Szia!
Akkor hallgatjuk!!
Sziasztok!
Bocs hogy közbeszólok, az a legjobb, amikor felveszem a telefont, köszönök, bemutatkozom, mindig igy szoktam, és erre a válasz: mondjad....
:-((
Borzasztó..., ilyenkor sikítanék! :-)
Jó reggelt, elveszett! :)
Én gróffal vagyok, a többivel nem érdemes foglalkozni, csak belegabalyodsz. Gyilkos még eddig nem volt.
Csak nem munkával töltöd az idődet? Tudod! Mindent csak mértékkel! :)
Puszi, szép napot!