Mire gondolsz? Valamit miért? :)
Mire gondolsz? Valamit miért? :)
Azon az éjjelen körülnéztem, ki van ébren és egyszercsak jöttek a bejegyzések ismerős nevek alatt, de nagyon sok. Egy darabig csak néztem, olyan volt mintha sokat ivott volna az üzengető. Aztán kikapcsoltam a gépet és másnap láttam a magyarázatokat, amit nem értettem. Csak később, utalásokból és hivatkozásokból jöttem rá, mi is lehetett ott és akkor. Máig nem értem és tudom az okát, de nem is baj hisz ez nem az én gondom. Később olvastam, Valaki dicsekedett, hogy rájött ki is volt és figyelmeztette a szerkeztőséget. Ezzel többször is kérkedett, ám legyen jó úgy, gondoltam. Aztán Ő gondolta másképp. Na ennyit sejtek a dologról. Ezt a "..de igen! Most." nem tudom és nem értem, csak azt nem vágom, miért nekem lett címezve. Nem zavar, csak megemlítettem. Jó éjt Mindenkinek, szép álmokat Nektek. ¤
Habár jönnek a megkeresések, nem hagynak unatkozni semmilyen formában? Van aki postásnak is gondolt! :)
Nagyon lecsendesült itt az élet, olyan vihar elötti csend van? :)
szia drága,sok sikert a hétvégi silóhoz,csak bátran ezt szinte elsem lehet rotani ;)))))
Ja ,és valamit valamiért ;)
Szia!
Lassan jöhet az új recept! Itt a hétvége mindjárt :) És mikor hozod már azt a krampampulit???
Egészségedre.
szega palcsi,én is most szabadultam a kötelességek alól,de benyaltam pár felest és felszabadult az öntudatom
...........................................már minden szép és jóóóóó
Most mi történt? Pesten voltam ma, nem vagyok képben. Jóéjt Mindenkinek. ¤*
Szia Pál!
Lehet, hogy mindent láttál, de a következményeit nem tudod és jó ez így. Viszont alapjáraton kedves, rendes, csupaszív Katónéni nem az a pityergős fajta, elő lehet hozni belőle a tigrist is, főleg az anyatigrist és akkor az Isten mentsen... Egyszer valaki már megtapasztalta, azt hittem, többször nem lesz rá szükség, de igen! Most.
Szia!
Na, most lehet rám játszadozni!! :)
Szia!
A zárakat majdnem mind lecseréljük, tulaj nem sokat törődött a nyílászárókkal, tipikus kiadott pecó, ettől függetlenül jóban vagyunk. Van meló a lakáson, de most fontosabb dolgaim is akadnak. Ez a hétfő pont olyan volt, mint a többi :)
Esik itt egész nap az eső. Te most merre vagy?
Szia! Remélem a zár rendben és a heted jól indult. :)
Vajon mit? Nagyon sz@rul vagyok,elkaptam valami bacit vagy a tököm tudja de még a forraltborhoz sincs kedvem.
Csak döglök egész nap és sajnáltatom magam,úgy látszik idén hamar jön a nátha szezon.
Pá kató,ezt a pár sort is csak az illem kedvéért írtam,mivel megtiszteltél a megkereséssel.szia szia.
Tudod, mire jó? Rohamosan nő a számláló! Tudnám, mit csinálnak rá? :DDD
Látom, kijózanodtál :D Szia, jó éjszakát!
Úgy is vagy így is lehet mondani ,de nem jársz messze az igazságtól ,vagy inkább talán túl közel is .......
Imádlak,na szióka,
XDDD Te már megint beb@sztál!! :)))
szia kató nálunk vásárvollz........................ tele4 pia nful lkohol szióka.imádlak pusti puszi ,na sziaa
ne wélaszolj
Mikor szorul be az ember a lakásába, mert elromlik a zár? Vasárnap!! Szerencsére jött fiam barátja és kivülről kinyitotta, most lengőajtónk van, míg nem jön a szaki :) Vasárnap lakatost találni, ebéd után, Veszprémben! De sikerült. Még jó, hogy van hevederzárunk is. Ez a boldogság, egy apróság. :)))