Ha már két ember tud valamit, nem titok :)))
Ha már két ember tud valamit, nem titok :)))
Szia,
köszönöm, nagyjából ilyennek képzeltelek el, tényleg.
Ja, smár még nem volt XD
Szia,
úgyse fogod megérteni. Jobb is. Hülyülünk egy kicsit. :)
Infulenziással nem bújok ágyba, bár, ha megfeszülnél, se tudnál megfertőzni, immunis vagyok mindenre, még a gyerekbetegségeket se kaptam el, pedig szüleim anno mindent megtettek. Katómami golyóálló! :)))
Kató!!!!!!!! mivan itt????????
két napig nem beszélünk és smár-is:((
""""Imádlak ágyba akarlak vinni,azt akarom hogy izzadj
Rázzon a görcs és sokáig emlékezz rám""""""""""
I N F U L E N Z I A
Na ez van most nálam vendégségben. ; )))))
Szia kedvesem! :)
Én is elfogadtam Pál uramat, sőt kezdem megszeretni, de az igazi szenvedélyes szerelem Te maradsz!! Csupa tűz, vihar, békesség, ez mind mi vagyunk. Pál meg jóbarát, mer okos meg szép. Már emlékszem rá :)
Drága Grófom! Annyit elárulhatnál magadról, hogy szőke vagy, vagy barna és a szemed színét. Köszönöm előre is. Egyelőre csak annyit tudok rólunk, hogy neked kukid van, nekem meg punim :))) Kötelezővé tenném az összes fórumozóról a fotógaranciás képet. LÁTNI AKARLAK!!!
Szia!
Az én drága szerelmem érti, csak nem tudja, de ma teljesen másról fogunk beszélgetni vele, úgyis leseget :)))
Képzeld, jövő csütörtökön szabadságolok, várnak a fővárosunkban valami titkos megbeszélésre. Elég utalás? XD
Mi van a kindertojásban??? Meglepi.
Látod a Grófod sem érti már. :)
Szeretem a nevén nevezni a dolgokat. Rébuszokat is szeretem, de valami utalást kérek, merre keressem. :)
Ej, Pál! Hát mit nem értesz? :) Kellemes hétvégét Neked is!
Csak XDDD Én is üdvözöllek!
Fárasztó hétvége ígérkezik, de ilyen is van. :)
Jelentem nem látok kesztyűt és nagyon vidám vagyok. :)
Igazából én sem értem. :) A Te jellemzéseid alapján készül valami meglepetés!? (erre való hivatkozást olvastam ma.)
Ritkán írok? Olvass vissza Katóka. Remekül vagyok, tengernyi a feladat. Holnap indulok és csak vasárnap este jövök haza.
Szia,
a meglepi is meglesz :))) Amúgy hogy vagy? Ritkán írsz!!
Mindenki azt és úgy hisz, ahogyan akar. Most már csak azt kell megbeszélnünk, miről is van szó!? Várom a meglepit! :)
Na az biztos véletlenek nincsenek, ezt én is így látom.
"...ott voltam akkor, mindent láttam." Lehet, hogy mégse? Nem hiszem azok után, amit gróf írt Rólad. Jobban képben vagy, mint én hinném, de most jön a meglepi :)
Szia!
Nem véletlen semmi :)