Eső nem lesz! Hévíz nagyon szép és nagyon jó. Csodás szeptemberi emlékem van onnan! :)
Eső nem lesz! Hévíz nagyon szép és nagyon jó. Csodás szeptemberi emlékem van onnan! :)
Az Alföldön nem sok helyen jártam még, de ami késik nem múlik. Debrecenben, Egerben, Békéscsabán biztosan jártam, bár többet járkáltunk nyugaton, fiatalon sokat utaztam. Az Északi-Középhegység viszont tényleg szép, bárhova mész.
Én most Hévíznek is tudnék örülni. Csak az esőnek nem :)
Szia!
Ebből a kirándulásból várhatóan nem lesz semmi, még mindig nem kapcsolta be a mobilját, max. az égiek nagylelkűségében bízhatom. Este 7-kor hív, abban maradtunk. Ma "ügyelek" délután, szombaton is vagyok elvileg.
Bizony nem pénz kérdés sok minden, néha egy nagy séta, ami ingyen van, valami szép környezetben, egy jó beszélgetés is fel tud tölteni. Sajnos a munkám miatt nem sokat vagyok friss levegőn, ahogy van egy egy órás dolgom, futnivalóm a városban, már 3-an jönnének...Én tényleg futok séta helyett, pedig volt, amikor egy kutya mellett is mentek a dolgok, pedig vele sokat kell kint lenni, különben kínzás tartani.
Holnap én is elmegyek valahova kirándulni. :) Múlt héten Kunszentmárton, Cserkeszőlő, Tiszakürt, Tiszasas, Lakitelek, Árpádszállás, Tőserdő, Szikra, Kapásfalu, Világoshegy, Nyárlőrinc volt soron. Az Alföld is szép vidék! :)
Ez így van, lazítani kell időnként. Nem a rongyrázás a lényeg, olcsón fillérekből is lehet kirándulni. A lényeg, sokat legyünk a friss levegőn és a Napon. :)
Már írtam neki, még nem ment át. Mindegy, majd meglátjuk, mi lesz, pedig jól esne nekem is egy kirándulás. Sokan nem tudják, hogy nem a munka a fárasztó ebben az egészben, de nem írom le direkt, hogy melyik része a nehéz. Ezért kell néha kikapcsolódni, szünetet tartani, élni. A partnerekkel semmi gond, egy rossz szót nem szólhatok, ez a kisöreg is aranyos, itt ragadnak, beszélgetnek, élethelyzeteket, sorsokat hallgatok végig, tényleg élvezem, amikor itt vannak.
Ilyenkor sms-t szoktam küldeni, nem írok semmit csak egy karaktert küldök. Ha bekapcsolja a telot a visszaigazolásból látom, hívható a szám! :)
Füreden sokszor jártam, tényleg szép hely, a Tagore sétányon is kellemes és a víz hullámzása, a hajókikötő, olyan megnyugtató.
A hattyúk átköltöztek a nyáron Siófokra :) Kis vadállatok!
Köszi, de nem tudom, lesz-e kirándulás. Holnapra akartam átszervezni, mert vasárnapra esőt jósolnak, de kikapcsolta a telefonját, nem tudom elérni egyelőre. Igen, érdekesen moderál a gép! XD
Azért remélem, ma még bekapcsolja a telefonját, holnap még szép idő lesz. Persze lehet, hogy vasárnap is megússzuk.
Füreden megnézhetitek még a Jókai és a Vaszáry villát is. Mindkettőben érdekes látnivalót találtok. A reformkori városrészben élmény sétálni. :) (többször kell "á" betűt használnom, mert bizonyos szavakban kimoderálja az "a" betűt. :)
Köszi, mindkettőt jegyeztem. Lehet, hogy Füredet választjuk, csak az a víz ne csábítana! :) Muszáj ugranom!!
A másik kaland Zirc. Apátság és az arborétum nagyon szép és tartalmas program. Ebédre kizárólag a Hotel Szárvaskút éttermét ajánlanám. Csoda amit ott művelnek. Az étterem hangulatáról nem győzök felocsudni meglepetésemben. :)
Szia!
Füred és környéke egy igazi élmény. Koloska völgy, Lóczy-barlang, Jókai kilátó. Reggeli kávé és süti az Anna Grandban. Ebéd a Borcsában, a Tagore sétány végén. Dlutáni dessert és kávé a Bergmann cukrászdában.
Szia!
Nincs valami ötleted, hogy hova menjünk? Ismered a környéket. Mi lehet szép egy külföldinek, aki kirándulni akar, csendet, zöldet, szépet? Csak úgy neki a Bakonynak?! Szép, szép, de valami jó kis sétálós hely kéne, meg gondolom, kajálunk is. Én Tihanyt már unom, hiába szép. Gondolkodott a Balaton-parton, de ott meg örökké a vízbe ugranék, akárhány fokos, úgy kell lefognom magam... :) Kösz, ha van ötleted.
Nagyon helyes menj kirándulni, élvezd a Napsütéses Bakony csodáit. :)
Hétvégén én is megyek kirándulni. Egy kis kikapcsolódás nem árt néha. Még nem tudom, hova, majd írok, biztos valami szép helyre megyünk. Van egy osztrák partnerem, meghívott legalább egy kellemes fél napra. Igazából vasárnapra terveztük, de lehet, hogy az eső miatt előrehozom szombatra, úgyis szabad. Aranyos ember, kedvelem.
Szia, jó éjszakát! Ne virrassz sokáig! :)
Nem vagyok ellene! :)
Szép estét!
Remélem!, Már befejezhetné a monológjait, aztán dumcsizhatnánk normálisan :)
Választ adtam felvetéseidre? :)
..csak nem Sarkcsillag? :)