Itt is süt a nap! :) Pál, Te most merre élsz?
Itt is süt a nap! :) Pál, Te most merre élsz?
Süt a Nap! :)
Sokat voltam levegőn, a környéken kirándultam. :)
Nemsoká dolog van, majd megnézem este, mit küldtél. Mennyire vagy józan? :)
könnyű ezt mondani mikor kb 30000 bilentyűt látok ,és ha fél szemmel nézem akkor is minimum 200,
Jó ez a teló, tele van zenével :) Sőt, még cseng is, ha hívnak, meg átjön az sms is. A privátomat nem adom meg, talán megérted. A / jel a számok fölött középen van többek közt, de a felső számsorba is megtalálod a 6 fölött :)))
szia mama vegyél már valami normális telkót.
amúgy még mindig szeretlek.
delériumos jóóóóó estét kivánok neked és bajtársainknak
gróf még neked is mert ijenkor mindenkit szeretek szerintem 2,9 ml liter alk ´ ............nem találomazt a kurv@ per jelet................
ez szlovákul van,nem oroszul.
kirándulni voltam én is érsekujváron.
naon naon jóóó volt ,sok söööööööörrrr ennnyi
Zdravsztvujtye tavaris! XD Megkaptam, majd a neten megnézem, kösz. Biztos megint valami hülyeség! Hogy vagy, eltűnt?
Ahoj popácik ako sa mas,tyzden som ta nevidel, Zsoltdekov
Szép napot!
Igen, sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Neked hogy alakult a hétvégéd?
Örülök, mindjárt másképp írsz! :)
Hát, érdekes volt. :) A Somló-hegyet támadtuk be, ő találta ki, nem igazán kirándulásnak volt mondható, de jól eltöltöttük az időt. Pár száz méter hegymászás után elfáradt, vissza kocsihoz, megbungyurgattam a parkolóban egy kutyát, aztán betévedtünk valami csárdába kajálni, degeszre ettem magam. Utána elmentünk Somlójenőre, megmutattam a papa házát,ami dózerra vár, földünket, ami hatalmas. Nem érte el a vörösiszap, szerencsére kint van nagyon, a Tarna-patak viszont vörös, ami a falun keresztül folyik. Devecsernél rendőrök, nem engednek be senkit még mindig. Aztán megmutatta a csehbányai házát, beszélgettünk egy csomót, illetve ő beszélt többet, én meg hallgattam (még jó, hogy a stájer dialektust is értem, mert átváltott hochdeutschból :)). Aztán beesteledett, hazajöttünk és itt folytattuk. Hát, nem Füred volt, meg amire számítottam, de feltöltődtem, sokat nevettünk, van humora. Kedves ember és hatalmas szíve van. Lehet, hogy egy hosszú barátság vette kezdetét, talán életfogytiglan. Ma nem vártam semmire, senkire, majd holnap ráérek ezzel foglalkozni. Így alakult, de megérte.
hogy sikerült? :)
Szia!
Kicsit borult az idő, de nem esik! :) Megyünk. Szerintem is sép napom lesz, majd mesélek, merre jártunk. Kár, hogy már ilyen hamar sötétedik, itt az ősz nagyon, meg ez az óraállítás! Nekem mindig szoknom kell! Ne vitázz szerintem Brockyval, felesleges! :-) Csak neki lehet igaza az egész világon, már megszokhattad.
A hóembert is megszédítenéd, de egészségedre.
Véletlenek pedig nincsenek, ezt Te tudod a legjobban.
Nem ezzel a bejegyzéseddel kapcsolatosak következő soraim.
Személyes információt kiírni egy honlapra nem kellene még Neked sem.
Másik ember betegségét, vagy egészségügyi dolgait pedig tényleg kár emlegetned.
Nem szeretnék és nem fogok ebben a "versenyben" részt venni!
Ki hatalmaz fel ilyen dolgokra, kinek képzeled Magad ilyenkor!?
Nem értelek, ilyenkor végkép nem.
..és esni sem fog, nagyon is jól sikeredik ez a kirándulás! :)
Látod csak sikerül. Nem az a lényeg mikor nem, hanem holnap igen! :)
Ma nem megy, majd elmúlik. Holnap megyünk kirándulni, az égiek megkegyelmeztek, nem fog esni még. Beszéltünk, fél 7 után kapcsolta be a mobilját, rögtön hívott is. :) Délben indulunk, Füred és környéke lesz a program, ami belefér. Majd írok, hogy merre jártunk.
Puszi, jó éjszakát!
Kicsit pozitívabb hozzáállást kérek. Igen, jól sikerül a kirándulás!:)