Hali! Már azt hittem, sztrájkolsz :)
Hali! Már azt hittem, sztrájkolsz :)
De emlékezni jó :)
XD
Hogy hívnak?
Sztojka Gültem.
Micsoda?
Mikor anyám megszült apámtól
megkérdezték mi legyen a nevem?
Az megkérdezte anyámat aki fáradtan
csak annyit mondott,hogy úgy legyengültem.
Apám erre azt mondta hááá jó akkor legyen Gültem
Egy francia hetilap férfiak részére pályázatot hirdetett: "Egy reggelem leírása" címmel.
Az első díjat a következő műnek ítélték: "Felkelek, reggelizem, öltözködöm és indulok haza!"
Nem kár azért, bepótoltam másnap. :) Utazni jó, szeretem a változatosságot. :) Ennél már csak a repülést szeretem jobban. Volt olyan 20-napom, amikor 16 fel és leszállást éltem át. :) Ez nem dicsekvés, ez a múlt.
Kár, már késő, elmúlt, de minden nap ünnep! :) Muszáj neked ennyit utaznod?
Röviden: nem! :) Bár lett volna lehetőségem ha nagyon akarom, de az ilyet komolyabban, nem elkapkodva kell ünnepelni, ahhoz viszont megfelelő alanyra is szükség van. Erre nem volt módom, a távolságok miatt. :)
Tulajdonképpen én is tudom :) Én se működöm máshogy. Vagy működtem?
Szia! Igen, ez volna az ajándékozás lényege, de sok helyen már rég nem így működik. 24-én rohanjunk vásárolni, mert még ennek-annak nem vettünk semmit, aztán amit találnak. :)
A szex világnapját megünnepelted? Nem muszáj válaszolni! :)))
Sokkal inkább ajándék az, amit nem a boltban veszünk, hanem készítünk szerettünknek. Sokan olyan használati tárgyakat vesznek, ami nem személyes, hanem inkább hasznos. A személyre szabott az igazi, illetve ellesni és kitalálni szeretteink gondolatát, vágyát. :)
Azonnal megérezni, ha egy NŐ szabad, vagy foglalt. Viszont azt is, ha valaki elégedett, laza. Nem azon töri a buksiját, hogyan tudná behálózni, megszerezni magának a himneműt! :) Ez persze fordítva is igaz. Mindig a nehezebb út a vonzó, az elérhetetlenebb a finomabb. Ami van és "kínálkozik", (nem félreérteni) az nem annyira érdekes. :)
Hol vagy Pál? Kérném beszélgetni velem, úgyis keveset vagyok a gépnél! :) Nálunk egész évben karácsony van, mindig szeretjük egymást, nem csak három napig színészkedünk, mert erről is szól sajnos sok helyen. 3 nap bájolgás meg drága ajándékok, sokan hitelre, vicc az egész. Régen szebb volt és tényleg nem a pénzről szólt. Ma már mi nem csinálunk nagy ügyet belőle, jókat eszünk, az ajándékozás se arról szól, hogy valami drága vackokat összevásároljunk, vagy csak úgy mégis valamit, de addig volt jó igazán, míg a nagyik éltek. Ők adták a varázsát az egésznek és tényleg össze tudták fogni a családot.
Nem baj, ünnepelünk minden nap! :) Itt hétágra süt a nap. Nem tudom, merre jársz, az ország egyik végéből a másikba utazgatsz mindig, de szuper jó idő van errefelé. Most kéne kirándulni. Osztrák barátom Bécsben, pedig hétvégén csavaroghatnánk egy jót, majd 22-én jön vissza. Remélem, addigra havazni fog! Nem baj, szánkózunk :)
Pál, te férfiból vagy. Mondd meg nekem, miért van az, ha valami komolyabb kapcsolatom kezd kialakulni, jönnek rám, mint a legyek, mikor meg szabad vagyok, szinte senki. Megérzik? Hosszú ideig facér voltam, sehol senki komoly (dugipajtást könnyű találni), most meg folyamatosan vacsorameghívásokat kapok, pedig már választottam.
Na igen, én találtam erről szóló utalást! :) Minennek van már ünnepe, állandóan ünnep van, amivel lassan elérjük, hogy az ünnepek elsikkadnak. Már két hete díszítik a várost Karácsonyra. Nyitnak már a "bódék", kezdődik a karácsonyi vásár. Mire eljő' a Karácsony, megunják az emberek az egészet. Minden csak a pénzről szól.
Tényleg a szex világnapja van, nem én találtam ki. Én se ünnepeltem még :) Még kitalálhatnának ilyen ünnepeket, az a szerencs, hogy nyitva vannak az üzletek. Lehetne még részegesek világnapja is, sokan örülnének neki :)
Nektek is!
Ezt hol találtad? Ünnepelni lehet bármikor! :) Ma még nem ünnepeltem! :)
Jó reggelt mindenki!
Remélem tudjátok, hogy ma van a szex világnapja. Ezt meg kell ünnepelni! :D
Szia! Van állandó lakóhelyed, ahol fellelhető is vagy? :) Mikor jársz erre? Rég láttalak. A napsütés nem sokáig tartott reggel, dél óta szakad az eső. Ma is kellemes napom volt, olyan nyugis vagyok, úgy látszik, megérzik a népek :)
Te egy igazi vándor vagy, hol itt, hol ott, de jó lehet, bár nem tudom, mit csinálsz.
Az Alföldön vagyok ma, holnap Szelestére megyek :)