JÓ REGGELT NEKTEK...Ébresztő, hasatokra süt a napocska, :)))) félrebeszélek:)))
JÓ REGGELT NEKTEK...Ébresztő, hasatokra süt a napocska, :)))) félrebeszélek:)))
Neked is jó éjt, pihenj, hogy hamar gyógyulj.!!!
Jó éjt Pircsi! Megyek lefekszem, holnap beszélgetünk, délelőtt meg este fent leszek. Remélem, nem egyedül ünnepled meg a szülinapod!
Attól függ, hány évesek a gyerekek, én kiélveztem, míg fiam kicsi volt. Fehérvár sétáló utcáján birkóztunk vasárnap délután a hóban! Láttad volna, hogy nézett a városi elit?! Leszartam, mi élveztük. Ma már 20 éves, nem menne bele, meg tényleg érdekes lenne, de, ha lenne kutyám, kiélveznénk a havat.
No meg már elég nagydarab angyalka is lnne:)))
Szeretem a havat, bár sokszor, akadály,de szép, rég még a gyerekekkel is belefeküdtem, és csináltunk angyalkát, most tenném hülyének néznének...
Akkora hó van itt, egész nap havazott, Holle anyó rázta a dunyháját, a Tényekben is mutatták Veszprémet. Gyönyörű!
Nálam most van a dömping karácsony előtt meg a két ünnep között. A december mindig jó, még a január is, a február nem annyira. Legalábbis eddig így volt.
Csak frissitetem néha... tudod én már nem hirdetek teljes gőzzel, van munkahelyem még, az időm korlátozott, hál isten kialakult vendégkör.... nem nagyon van többre időm...bár most az ünnepeket észrevenni...
Áttetted a hirdetésed a piroson?
Szombat este van bulizik, sőt lehet még kártyázik is :)))
De hova lett Pál? Megint baráti társasággal iszogathat?
Köszönöm...
Boldog születésnapot! Azért számolni nem nagyon tudsz! :))) Nincs valami kedves vendéged, ismerősöd? Jaj, van egy ötletem!
A dorogi előljáróságot kéne meghívnod!! XD
Azon gondolkodtam, hogy kit is kellenne meghivni pezsgőzni,, tudod ma vagyok 43 éves,,,, bár szoktam volt mondani ..28+áfa..:)))
Köszi, drága...Hálám üldözön téged, és a Pált is....de itt tudtam,hogy csak Hajdu-bihar van kiirva.. majd egyszer elmesélem miért is....
Pál mindent megtalál! :D Szerintem a CIA-nál dolgozik.
A lámpán a keresőben a városoknál legurgatsz az egyébbe, hölgy keres urat,keress és a 2. oldalon ott a hirdetésed.
Nincs rajtam a szemüvegem, remélem eltaláltam a betűket! :)
Tudod vannak társoldalak, én nem találom amit ő mond....
Pircsi, a piroson vagy az egyébben. Miért?