No Drága én megyek aludni, neked jó éjt, aki nem alszik annak is jó éjt:)))))))))))
No Drága én megyek aludni, neked jó éjt, aki nem alszik annak is jó éjt:)))))))))))
Igen, én is így gondolom.
Mondom, ha srác itthon lenne, már megmondaná, mi a gáz. De nincs itt, én meg nem értek hozzá, csak a masszázshoz, de azzal nem sokra mész. Annyit dödögött a múltkor, mikor panaszkodtál (ha jól emlékszem), hogy valószínű öreg, lehet, hogy csereérett, de nem mernék megesküdni rá, hogy nem tudná megcsinálni, hogy legalább egy ideig, amíg nem tudsz újat venni, működjön. Sajna, most nincs itt.
Ki mondta ,hogy a fiad szar zenét játszik, aki a metált szereti annak nem szar, aski a lightosabbat, az se szarozza, csak ne hallgassa:)
Most is irtam volna, kékhalál, aztán előbb el kell küdjem az üzit, és visszajelez, hogy üres, igy engedi hogy irjak, a tököm tele van az egészel, és még zenét sem hallgathatok , mert nem szól., na kapja be!!
Ha jössz, hozd magaddal a gépet, a szintén "sz@r" zenét játszó fiam, rendesen összerakja neked, ahhoz is ért, legfeljebb vmit ki kell cserélni benne. De olcsón megoldja, munkadíjat meg tőled nem kér. Tudod, ezek a metálarcok nagyon hülyék. Ki hinné, még mi mindenhez értenek. :)))
Hova rakták? XD
I tt vagyok, csak boszankodok, ujra rakták a gépem ,és azota semmi nem mükszik!
Most meg már megint hova tűntél? Azt ne mondd, hogy te is az utcazene fesztiválon vagy! Most az van nálunk hétfőig, ifjúság bent dimbul. Azér enyém a gép. Megint azzal a "szar" zenét játszó basszusgitárossal hálhatok 5 napig, feltéve, hogy nem egy kisebb csapat állít be hajnalban vidám hangulatban. :D
De válaszoltam, csak később. Még jó, hogy megkereshetsz!! El is várom.
Kösz. :)
Az osztrákom is egy szobor keménységű pasi, aki estefelé volt. De én már ehhez szoktam.
Nézd meg a masszázs képeimet, egy-két fogást elleshetsz, a legkeményebbeket nem mertem feltenni, mert még megijednek tőlem.
Nem magamutogatás, de a fekete tangás képemen az alkarom nézd meg, az tömör izom, nem felfújt. :)))
Igen élek,,, de én délelőtt is irtam, és nekem nem válaszoltál, csak a másik topikba, nem érdekes..figyi,,, ha ugy kb kettő hét mulva arra járok megkereshetlek??
Szioka.
mINDEN ELISMERÉSEM A TIED!!Tegnapi nap jött egy figura, masszást akart, mondtam, én nem vagyok otthon benne,nem gond...szolt csak kezdjek vele valamit, és nem a szex volt neki a lényeg, össze-vissza gyurmáztam. mit mondjak, a nyelvem is lógot..de végül egy kellenmesx ora sikeredett,,Nos ebböl azt akartam kihozni, hogy elismerésem, ha valakit istenigazábol végig gyursz..
Szia. Te még élsz? :)))
Helló Bush!!
No várj, előbb azt nézd ki változtat nevet ,és telszámot..én egy éve ezen vagyok, és még ezen is leszek, azt a pék kaszát:))))Azok változtatnak nevet, és számot, akinek nem megy az üzlet, mert tudod uj hus a piacon kelendőbb, persze, ha bebuksz, már maradol mert a farkad vezet,
,A jó hirüek ált nem változtatnak!!
Pussz
Elírtad. igenyeslany.hu nem lanyok!
Nézd meg a dizájnt csak, nekem már az elég volt, egy gányolt kaka. Nézd meg a partneroldalakat, rájössz, hogy még gyűjtenek, ismeretlenek. Akiket találtam, máshol is fent vannak, tehát megint mentek a kör sms-ek, mélek, gondolom.
Összességében egy (hogy írjam le szépen?) fos. Bocs, nincs rá szebb szó.
Ja, a pasik meg nagyon tetszenek (nemtom, ők is lányok???) XD
Beütöttem a lanyok.hut, erre szerverhiba. Talán később. :))))))))
Neked is szia.
Igen vannak, mint írtam elég komoly visszajáró vendégkört gyűjtöttem be, mindig betéved valaki, valakik.
Mingyá fél 6-kor az egyik osztrákom, de most inkább délutántól keresnek, azért vagyok 12-től megint, meg délelőtt 40 fok van bent. Én bírom, de a vendégek zöme nem, pedig én gyúrok, kűzdök, ők csak fexenek :)))
Hali.
A lanyok.hut majd megnézem, de vannak még minőségi portálok: PinaParádé.hu :), új toborzó stádiumban lévő videkicsaj.hu :)
Az utolsó bekezdésre itt nem válszolok. Hívj fel, vagy írj! :) A válasz amúgy eccerű.
Pircsi, nekem van :((( de hát mindannyian ebből élünk nem..? Bár Ilkó (ha jól emléxem nagy közgazdász) lehet, hogy tunna adni 1-2 tippet, hova kell tenni a pízt ahhoz, hogy fialjon, mi meg csak dőzsőjjünk a kamatokból! Nem kamatyokból!!! :))) hüje szakmai ártalom!! félrehallás, mi?! :)))))))))))))))))))))))
Kató, vettem, szal a Vl extra kihagyható, OK. És az igényes lányokponthu? csak kiváncsi vagyok egy benfentes véleményére.
És van mégegy benfenteseknek szóló kérdésem, de ezt a városi lapon is meg fogok kérdezni: mi a pék kaszának kell félévente nevet és telszámot változtatgatni!? Azér, hogy a negatív kritika után lehessen új életet kezdeni? Elég gyenge trükk. Viszont a lementett tel.számok egy idő után nem érnek semmit. Meg az is béna, hogy nem ülnek meg egy helyben a lányok. Mire elterjed a jó híre vkinek és mint régi ismerőshöz mennél hozzá, már el is költözik. Nacsá.